Şimdi Ara

Sony KDL42W805B Acil-Yarın Geç Olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/sony-kdl42w805b-106cm-3d-smart-uydu-2ad-gozluk-147858313
    Arkadaşlar bunu almak istiyorum bu sitedede kampanya var,ne dersiniz nasıl bir tv yada farklı bir öneriniz varmı?
    bugün alacağım bu tv yi onun için lütfen yardım

• Bende bu ve W815'e bakıyorum bir süredir, oyun için ideal tv'dir. Aldınız mı son durum ne?.
  • Ben de dün aynı tvyi aldım.İnternetten almak istemediğimden dolayı teknosadan aldım.
    SD yayınlarda deneme şansım oldu onda bile memnuniyetsizliğim olmadı teledünya aboneliğimden sonra digital yayınları deneme şansım olacak.netten 3d demo videolar indirip deneyeceğim birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorayV

Ben de dün aynı tvyi aldım.İnternetten almak istemediğimden dolayı teknosadan aldım.
    SD yayınlarda deneme şansım oldu onda bile memnuniyetsizliğim olmadı teledünya aboneliğimden sonra digital yayınları deneme şansım olacak.netten 3d demo videolar indirip deneyeceğim birazdan.

Bugün GG'den 1654TL -100 World puan = 1554'e aldım.

Şu ana kadar Tv'den memnunmusunuz. Digitürk'te deneme fırsatınız oldu mu?, 3d performansı nasıl.
  • quote:

Ben de dün aynı tvyi aldım.İnternetten almak istemediğimden dolayı teknosadan aldım.

Bana da 40 veya 42'' bir sony led lazım,sd yayınlarda,hareketli sahnelerde ve doğal renklerdeki başarısı nasıl?
  • Arkadaşlar iyi geceler bende düğün vesilesi ile kendi evime dsmart modül ile kullanmayı düşündüğün bir tv arıyorum, bir kaç aydır sırasıyla vestel philips lg samsung derken sonynin bu modeli aklıma yatmaya başladı. Tv olarak benim isteklerim hem sd hem hd performansı iyi olsun, arada usb den 3d film belki ve smart oolarak youtube performansı iyi olsun benim için yeterli. Biraz önce baktığım kadarıyla gittigidiyorda 1690 tl 100 tl world puan hediyesiyle mevcut, 100 tlyede mazot alsam 1590 a gelir 2015 modeller çıkınca fiyatlar daha düşermi acep ve fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

quote:

Bana da 40 veya 42'' bir sony led lazım,sd yayınlarda,hareketli sahnelerde ve doğal renklerdeki başarısı nasıl?

Ben gayet memnun kaldım TV den.Farklı marka ve modellerle uzun süre kıyaslama zamanım olmadı ama şu ana kadar bir olumsuzluk görmedim.Özellikle 3D kısa filmleri izleyince hayran kaldım diyebilirim.SD yayınlar da tatmin edici,tavsiye ederim.

• shadow006 kullanıcısına yanıt
    walla daha alamadım çünkü internetten alacağım gelecek kargoda bişey olur diye sıkıntı ettim.yarın yüksek ihtmal 200 tl fazla verip teknosadan alacam
  • fcivelek_21 kullanıcısına yanıt
    Teknosadan alacaksan İNG bankasının peşin fiyatına 12 taksitli kredisini kullan kredi dediysem banka faiz dosya ücreti filan almıyor. En son baktığımda W805 Teknosada peşin yada 9 taksite 2090 TL'leydi bu rakamı direk 12 ye bölüyorlar aylık 174 TL gibi oldukca ödenebilir rakama geliyor, alacaksan kesinlikle böyle al, GG den indirmli fiyata bulmasaydım teknosadan ben bu şekilde alacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 21 Mart 2015; 2:52:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberh
    Arkadaşlar iyi geceler bende düğün vesilesi ile kendi evime dsmart modül ile kullanmayı düşündüğün bir tv arıyorum ............... 2015 modeller çıkınca fiyatlar daha düşermi acep ve fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

Şimdiden hayırlı olsun, mutluluğunuz daim olsun. Diğer sorularına tv daha gelmediği için cevap veremeyeceğim. Lakin alanlar genellikle memnun.

Yeni seriler gelince fiyat daha da inermi dersen zor derim W805 Aralıkra puanlarla ve hediye çekiyle Teknosada 1499 TL'ye satıldı. Bir kaç gün önce GG'den puanla 1550'ye aldım. Göreceğin gibi fiyat düşmüyor, hatta stoklar eridikce fiyatın artması daha olası, aynı şey W815'de oldu şimdi uygun fiyatlı ve +puanlı W815 bulmak çok zor. Eğer ihtiyacın varsa bekleme al.

• Merhaba arkadaşlar,
    Konuyu biraz hortlattım ama bu tvyi bende almayı düşünüyorum fakat şöyle bir durum var:
    Sony KDL-42W805B marka tv teknosa marketlerde hepsi teşhir ürünü. Açılmamış kutulu ürün yok. Fiyatı 1719 TL. Gayet uygun fakat dediğim gibi teşhir olunca insan bir duruyor. Standlarda rahat 1 yıl bütün gün açık kalmıştır o tvler.
    PS4 alacağım için bu tv üzerinde duruyorum özellikle.
    Sony'nin 2015 yeni model tvleri geliyor ama malum fiyatlar uçuk. Haliyle şuan KDL-42W805B gayet makul. Açılmamış sıfır ürün bulma şansı var mıdır? Sıfır satılan yer bilen var mıdır?
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranthar

Merhaba arkadaşlar,
    Konuyu biraz hortlattım ama bu tvyi bende almayı düşünüyorum fakat şöyle bir durum var:
    Sony KDL-42W805B marka tv teknosa marketlerde hepsi teşhir ürünü. Açılmamış kutulu ürün yok. Fiyatı 1719 TL. Gayet uygun fakat dediğim gibi teşhir olunca insan bir duruyor. Standlarda rahat 1 yıl bütün gün açık kalmıştır o tvler.
    PS4 alacağım için bu tv üzerinde duruyorum özellikle.
    Sony'nin 2015 yeni model tvleri geliyor ama malum fiyatlar uçuk. Haliyle şuan KDL-42W805B gayet makul. Açılmamış sıfır ürün bulma şansı var mıdır? Sıfır satılan yer bilen var mıdır?
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Aynen bende araştırıyorum...ps4 için çok ideal bir televizyon ama ne yazıkki piyasada kalmamış...bunun gibi daha çok ps4 için oyunlarda performanslı hangi tvler var onlara yönelelim bari...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.