Şimdi Ara

Teknosa da kandırıldım mı ? (Acilll..!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün teknosa ya laptop almak için gittim . kafamdaki laptop SAMSUNG NP-R 520- idi ancak oradaki satış elemanı bunu alacağına toshibanın L500 13T modelini al dedi. bende inceledim ekran kartı haricinde büyük bi fark göremedim ve bu toshibanın ekran kartı 512 mb ati 4570 , oysa samsung 1024 mb ati 4650 dedim . satış sorumlusu eleman bana öyle ama toshibanın ati 4570 modeli 256 bit samsung ise 128 bit dedi. orada bit olayını kontrol edemedm inandım eve geldim internetten kontrol ettim 64 bit yazıyo olamaz dedim inanmadım ardından GPU-Z programını çalıştırdım ki ne göreyim bus Wtih 128 bit , ben sırf toshibanın ekran kartı 256 bit daha iyidir diye samsungdan vazgeçtim eğer kandırıldıysam yarın gidip laptopu değişecem acil yardım arkadaşlar.

Toshiba L500 13T // T6500 2,1Ghz
    Ekran kartı: ATI Mobility Radeon HD 4570 512 Mb

SAMSUNG NP-R 520 // T6600 2,2 Ghz
    Ekran kartı : ATI Mobility Radeon HD 4650 1024 Mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejdehar -- 10 Ağustos 2009; 2:21:36 >

• konuyu şu bölüme açarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz..
    Notebook / Netbook Diz üstü
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_216/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 10 Ağustos 2009; 2:31:00 >
  • malesef kandırılmışsınız hd45xx serisi 64 bit veriyoluna sahip hd46xx hd47xx 128 bit , hd48xx 256 bit
  • 4570 256 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robert mugabe -- 10 Ağustos 2009; 3:55:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robert mugabe

4570 256 bit

• bu teknosa bide kullanım ücreti alıyor %15
  • Evet maalesef kandırılmışsınız, gereğini yapın hemen...
  • Olay taze iken hemen gereğini yapsanız iyi olur, yoksa zor durumda kalırsınız. Hakkınızı sonuna kadar arayın, gerekirse oranın en yetkilisine kadar başvurmayı deneyin.
  • bu gün teknosaya gittim durumu anlattım en yetlkili elemanla görüştüm . yetkili : size yanlış bilgilendirme yapılmış beyfendi kusura bakmayın laptopu getirin samsungla değişelim dediler. kullanım ücreti yada herhangi bir fark alacaz derlerse dağıtırım orayı. :)
  • isteteme ihtimaleri yok sonuçta keyfekeder değiştirmiyorsun. bu onların hatası...

samsung un fiyatı nekadar?
  • ben % 15 fark vermeden değiştim toshiba L500 1339 tl idi samsung için üstüne 50 tl koydum + çantaya sahip oldum. ilk başta vodafone kampanyası olduğu için değişemeyiz dediler neyse ki sonunda ikna oldular değiştim kurtuldum. artık samsung R520 sahibiyim.
  • Geçmiş olsun.
    quote:

Orijinalden alıntı: Ejdehar

ben % 15 fark vermeden değiştim toshiba L500 1339 tl idi samsung için üstüne 50 tl koydum + çantaya sahip oldum. ilk başta vodafone kampanyası olduğu için değişemeyiz dediler neyse ki sonunda ikna oldular değiştim kurtuldum. artık samsung R520 sahibiyim.
  • ben teknosadan boş dvd den ya da onun gibi ufak ıvırzıvırdan başka hiç bişey almam size de önerim budur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.