Arkadaşlar merhaba Bu online network olaylarından açıkçası fazla anlamıyorum yaşım 33 battlefleld fifa18 falan oynuyorum özellikle battl online oynarım sürekli
geçenlerde il dışına çıktığımdan makkinanın falan fişini çekip giderim geldiğimde online bağlanmak için şifre sordu 1-2 derken hak bitti tabi büyük ihtimal ile büyük küçük harfi yanlış girdim
neyse mail adresime link gönderdiler linke tıklıyorum doğum tarihi soruyor giriyorum ona da yanlış diyor çözemedim bir türlü
neyse müşteri hizmetlerini aradım online arkadaşları sordu zaten 1 arkadaş var üniv. arkadaşım söyledim son aldığım oyunları sordu söyledim cihazın imei numarasını söyledim ve en son benden söyleyecekleri mail adresine kimlik görüntümü istediler bunun nedeni de doğum tarihi ad soyad görmekmiş
şimdi 1 ay kadar önce bu makinaya tanımlı kredi kartımdan arka arkaya 4 adet 250 TL lik çekim yapıldı banka şüpheli bulup işlemleri iptal etti kartı kapattırdım , 2 ay önce çekilen 180 TL ye de itiraz ettim öyle bir şey de yapmadım
şimdi ben bunların neyine güvenip kimlik görüntümü göndereyim ? göndermiyorum deyip şikayet kaydı oluşturdum
fikri olan var mı ?
Gönder hocam ne olacak senin adına kredi mi çekecekler :)