Şimdi Ara

Sony, kızaklı yapıya sahip Vaio Duo 13 bilgisayar modelini duyurdu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan

Kağıt üstünde renk dışında bir fark gözükmüyorsa yoktur, ancak belirttiğiniz model Sony Eurasia tarafından ithal edilmiyor.

Sony'nin ABD sayfasında renk seçimi opsiyonu mevcut ve siyah renk için herhangi bir fiyat farkı alınmıyor.

Bu perşembe ürün Vatan Bilgisayar'da %36 indirimli olarak satışa sunulmuştu, ben de o kampanya sayesinde aldım. Şu anda %30 indirimli olarak 3600 küsur liraya satılıyor.

Belirttiğim model istanbul bilişimde 3006 tl. Paralel ithalat, ama fiyat çok iyi. İlerde sorun çıkartmayacağını bilsem hemen alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım olay 11 inçlik modelde kızakda esneme problemi var denildi ondan dolayı kızak sistemini değiştirdiler ve 13 inç modelde ise mediamarket ürünü inceledim ekranı 2 tane metal kızak üstüne oturtuyor teşhir ürünü olduğu halde yani markette ilk açılış yapıyordu ürün hiç kullanılmamış ancak ekranın kızaklara gelen kısmı açıkça zedelenmiş durumda web sayfalarında resimlere bakıyorum kızak sisteminin nasıl dizayn olduğu belli etmiyor sadece 11 inçlik modelde video görüntülerde 2 parmağınla mekanizma devreye giriyor.

• İstanbul Bilişim'in sitesinde dahili 4g modeme sahip olduğuna dair herhangi bir ibare yok.

Sırf dahili modemin 135$ etiket fiyatı mevcut yurtdışında, ayrıca 100mbit download desteğine sahip.

Paralel ithalat alacağınız ürünün klavyesi tr dizilimine sahip olmayacaktır, muhtemelen enter tuşu da küçük olacaktır.
  • Süper duruyor

• arkadaşlar bir hafta önce Sony'nin mühendislik ve tasarım harikası olan bu bilgisayarı bana hediye gelmiş bulunmaktadır. Sony vaio duo 13 SVD13217PT siyah renk modelinde olan bu ürünü almak isteyen arkadaşım olursa 4000 TL 'ye vermek isterim. Üstelik orijinal Windows office2010 hediyesi ile birlikte.
    Ürün sadece hediye edildiği gün nasıl bir ürünmüş acaba diye baktığımdan dolayı bir günlük kullanımdadır. Bu sebeple sadece herhangi bir program bile yüklenmemiştir. Sadece sunu söyleyebilirim hayatımda gördüğüm en mucizevi bilgisayar, inanılmaz hızlı, sadece 2 sn bile dolmadan açılıyor, ben böyle bir şey görmedim. İster dokunmatik tablet, ister notebook olarak iste r dijital kalem ile kullanın. Tercih ve keyif size kalmış.
    Özellikleri SVD13217PT
    Ultrabook™. Bir Intel eseri. Intel® Core™ i5 işlemci
    Windows 8
    Beyaz
    33,7 cm / 13,3" (1920x1080)
    128 GB
    4GB Bellek
    Ultrabook™. Bir Intel eseri. Intel® Core™ i7 işlemci
    Windows 8 Pro
    Siyah
    33,7 cm / 13,3" (1920x1080)
    256 GB
    8GB Bellek
    şeklindedir daha detaylı bilgiyi sony web sitesinden zaten inceleyebilirsiniz.
    ,
    Teknolojiye uyum sağlamakta ve eski alışkanlıklarını terk etmekte zorlanan bir bayan olarak bu bilgisayar bana hitap etmemektedir. Zaten bilgisayarı sadece dilekçe yazmak ve internette surf yapmak için kullanıyorum. Eminim böyle harika bir ultrabook bana değil bir başkasına hediye edilseydi bırakın satmayı 2 dk yanından bile ayırmazdı.

• Bu arada ürün faturalı ve garantilidir. Henüz sadece bir haftalık olan ve bir kez açılmış olan bu bilgisayara sahip olmak isteyen arkadaşlar için mail adresim ns.sen@hotmail.com
  • Sony i begeniyorum ama bir turlu sektorde 1 numara olamadi mobil sektorde guzel cihazlar cikariyor ama plastik meraki yuzunden yine satilmiyor.

• duo 13 ile ilgili ayrıntılı bir video yapabilirmisiniz..

• arkadaşlar yaklaşık 6 aydır sony vaio 13 i5 işlemcisini kullanıyorum.İnanın bana sony tablet ve laptop olayını şu anda yazmakta olduğum cihaza mükemmel ötesi taşımış.aklınıza gelebilecek en üst düzey oyunların hepsini yükledim çatır çatır oynadım kasmadan donmadan.ayrıca bu cihazı almamdaki en büyük öncelik dokunmatiği ve kalemi.ben photoshopta çizim yapmak için aldım ve beklentimin dahada üstünde bir performansı var.kalemi öyle hassas ve basınç değerliki daha ekrana dokundurmadan kalemi algılıyo.oyunlardaki grafiği muhteşem ötesi.3g hat takıp istediğiniz yerden görüntülü konuşabiliyosunuz.kısaca şöyle sölim aklınıza gelicek bütün teknolojinin dibine vurmuş sony vaio.

• piyasası ne kadar acaba fiyatlı uygun olursa almyı dusunuyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyLoRo_0618 -- 22 Temmuz 2014; 5:07:56 >
  • Bende i7 8 gb versiyonunu kullanıyorum,çok memnunum cihazdan ama 8.1 yükleyeceğim uygun bir vaktimde,biraz çetrefilli bir yükleme sıfırdan olunca öyle oluyor zira diskde çok partition var,assistite kaybetmek istemiyorum.

Şuan için üst düzey tablet-laptop serisinde en iyi cihaz bunlar.Tek dezavantajı ağırlıkları normal tabletlere göre ama bildiğiniz masaüstü pc tarzında çalıştıkları için çokda elzem bir durum yaratmıyor.

Maalesef bu cihazların fiyatları son 1 yılda hiç düşmedi,aksine dolar kurundan ötürüde arttı.Ben i7 işlemcili en üst versiyonu geçen tam 1 yıl önce 4700 tl ye almışdım şimdi ise aynı cihaz 5100 tl civarında.
    i5 işlemcileri ise hemen hemen yarı fiyatında satılmakda, 2500-3000 tl bandında bulunabiliyor.

Zaten duo 13 modellerinden 2 tane var

i5+4 gb ram+128 ssd
    i7+8 gb ram+256 ssd

Ben ileride ssd diski değiştirip daha kapasiteli bir disk taktırmayı düşünüyorum böylelikle cihazı biraz daha verimli kullanabilirim.
    Bu arada bu cihazlara ekstra ram takviyeside olmuyor,cihazdaki ramler anakartta tümleşik bir yapıda,alırken bunuda göz önünde bulundurarak adım atın.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzyLoRo_0618

piyasası ne kadar acaba fiyatlı uygun olursa almyı dusunuyorum ..

i7 li 4000
    i5 li 3000 civarı
  • Wifi problemi yaşayan var mı acaba? Herhangi bir sıkıntısı olan?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.