Şimdi Ara

Sony, kızaklı yapıya sahip Vaio Duo 13 bilgisayar modelini duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Vaio Z'mi satip bunu siparis ettim gecen hafta.
    Basic donanima i7 islemci ve 8gb ram ve screen protector eklettirdim.
    Siparisim alindiktan sonraki 3 gun icinde Japonya'daki fabrikada istedigim degisikliklerle ciihaz hazirlandi.
    Japonya'dan kargoya verilen urun 36 saatte Los Angeles'da evime teslim edildi. Bana verilen tahmini tarihten 4 gun once urunu teslim ettiler. Adamlar inanilmaz guzel is cikardi.

Urun henuz elime ulasti, test etme firsati bulamadim. Vaio Z gibi cok ust duzey (kalite anlaminda) bir cihazi kullandiktan sonra dogrusu biraz cekincem vardi. Ancak Duo 13 hakikaten Japonlarin elinden cikmis. Birinci sinif bir isciligi var. ilerki gunlerde iyicene kurcalayip performansina da bakacagim.
    Sorulariniz olursa yaniamaya calisayim.

Bende bu cihazdan almak istiyorum.
    Sormak istediğim ilk şey,türkçe klavye desteği varmı bu cihazın?Türkiye pazarına ne zaman gelicek onuda merak ediyorum.
    İncelemenizi yapıp resim-video olarak paylaşırsanız çok memnun olacağım.Tablet-pc olarak,i7+8gb konfigirasyonlu aradığım tek cihaz bu oldu gerçekden.
    Elbette cihazı elde etmek adına yurtdışı durumunuda anlatırsanız belki bunu yurtdışından alarakda konuyu halledebiliriz.
    Cihaz gerçekten harika..

• Dizayn güzel hakkaten,
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Vaio Z'mi satip bunu siparis ettim gecen hafta.
    Basic donanima i7 islemci ve 8gb ram ve screen protector eklettirdim.
    Siparisim alindiktan sonraki 3 gun icinde Japonya'daki fabrikada istedigim degisikliklerle ciihaz hazirlandi.
    Japonya'dan kargoya verilen urun 36 saatte Los Angeles'da evime teslim edildi. Bana verilen tahmini tarihten 4 gun once urunu teslim ettiler. Adamlar inanilmaz guzel is cikardi.

Urun henuz elime ulasti, test etme firsati bulamadim. Vaio Z gibi cok ust duzey (kalite anlaminda) bir cihazi kullandiktan sonra dogrusu biraz cekincem vardi. Ancak Duo 13 hakikaten Japonlarin elinden cikmis. Birinci sinif bir isciligi var. ilerki gunlerde iyicene kurcalayip performansina da bakacagim.
    Sorulariniz olursa yaniamaya calisayim.

Bende bu cihazdan almak istiyorum.
    Sormak istediğim ilk şey,türkçe klavye desteği varmı bu cihazın?Türkiye pazarına ne zaman gelicek onuda merak ediyorum.
    İncelemenizi yapıp resim-video olarak paylaşırsanız çok memnun olacağım.Tablet-pc olarak,i7+8gb konfigirasyonlu aradığım tek cihaz bu oldu gerçekden.
    Elbette cihazı elde etmek adına yurtdışı durumunuda anlatırsanız belki bunu yurtdışından alarakda konuyu halledebiliriz.
    Cihaz gerçekten harika..

Cihaz Su anda Turkiyede var. Sony centerlarda TEKNOSA vatan filan heryerdr var.
    İ7 lisi 4700 tl civarında sanırım. Bu zaten Türkiye modeli. 3g falanda var bunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle bir model buldum

i7+8gb+256 ssd.. ancak klavye türkçemdir bilemiyorum.

http://www.mysonyshop.com/asp/product/4655/Sony-Vaio-Duo-13-SVD13217PT-Office-Yazilim-Hediye-
  • quote:

Şöyle bir model buldum

http://www.mysonyshop.com/asp/product/4655/Sony-Vaio-Duo-13-SVD13217PT-Office-Yazilim-Hediye-

Evet Sony center web sitesi bu. Sony Eurasia ithalatı ve Türkiye modeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: theduayen

quote:

Şöyle bir model buldum

Evet Sony center web sitesi bu. Sony Eurasia ithalatı ve Türkiye modeli.

ereyon mağzasında 4600 tl.Sanıyorum ordaki modelde sony mağzasındaki olandan.

http://www.ereyon.com.tr/urun/sony-vaio-svd13217ptb.aspx#Properties?ref=akakce&v=1.20.8

En üst model olduğu için fiyatıda pahalı.Sonuçda i7+8gb ram ve 256 ssd vr cihazda,bütçemi ayarlayıp almayı düşünüyorum.

• SVD-112115CVB - 1700 dOlar
    i5 işlemcili
  • Ben de "Sony Vaio Duo13 SVD13213ST Ultrabook - i5 islemci-4 GB Ram" modelini almak istiyorum. Ancak fiyatı 3.699 TL civarında. Şöyle 3.000 TL'nin altında bir kampanya olursa çok güzel olacak.

http://www.sonyburada.com/Sony-Vaio-Duo13-SVD13213ST-Ultrabook-i5-islemci-4-GB-Ram-Office-2010-hediye,PR-6288307.html
  • SONY YAPAR
  • Tasarım budur! Keskin geometrik hatlar... Ama fiyatı hep pahalı bu sony lerin yaa
  • Tasarım
  • Vatanda gezerken şans eseri gördüm bu tasarım harikasini.. dokunmatigi, kizakli sistemi klavyesi touchpadi herşeyi muazzam. Fiyatı dışında tabiiki. 15-20 dakika kullandim. Kalemide gayet iyi. Indirime gidilirse alinasi cihaz.

• keşke bu tasarımı uygun fiyatlı modellere de uygulasalar, mükemmel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 4 Kasım 2013; 21:28:20 >
  • Bir de şöyle bir cihaz var;
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TOSHIBA-Satellite-U920T-105-12-5-in%C3%A7-i5-3317U-1-7-GHz-4-GB-128-GB-Ultrabook,103452,465626,868802.html?langId=-14#refId=catalogEntryDetails&scroll=100

Pil süresi 4-5 saat ama. Sony'nin ki 10 saat civarı.

• Ben 11inc sony sahibiyim üst düzey şirketlerde ve çok yolculuk yapan birisi iseniz bu yeni modeli kesinlikle tavsiye ederim.

• harika bir tasarım
  • Bu ürünü kullanan sayısı oldukça az gibi duruyor.

Almak isteyen ya da aklında soru işaretleri olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Bu ürünü kullanan sayısı oldukça az gibi duruyor.

Almak isteyen ya da aklında soru işaretleri olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.

Fiyatı düşeceğine her geçen gün artıyor maalesef.
    SVD13213CXB modelin renk haricinde bir farkı var mı?

• Kağıt üstünde renk dışında bir fark gözükmüyorsa yoktur, ancak belirttiğiniz model Sony Eurasia tarafından ithal edilmiyor.

Sony'nin ABD sayfasında renk seçimi opsiyonu mevcut ve siyah renk için herhangi bir fiyat farkı alınmıyor.

Bu perşembe ürün Vatan Bilgisayar'da %36 indirimli olarak satışa sunulmuştu, ben de o kampanya sayesinde aldım. Şu anda %30 indirimli olarak 3600 küsur liraya satılıyor.

• tasarımı gerçekten çok hoş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.