editgeneration kardeşim herkez kullanıyo bunu çok memnunlar diyosun ama ALLAH RIZASI İÇİN ŞU MUTLU OLAN İNSANLARDAN BİRİDE ÇIKSIN BU İŞ BÖYLE YAPILIYO DİYEDE Bİ ANLATSINDA BİZDE MUTLU OLALIM YAAA.....
BENİM DENEMEDİĞİM YÖNTEM KALMADI ... ENSONUNDA ÜMİDİMİ KESTİM MP3LER hd3 DE KALDI :(
BİRİ ÇIKARDA YAZARSA BU OLAY ŞÖYLE ŞÖYLE OLUYO DİYE DUA EDİCEM VALLA....
(ULEN DİLENCİYE DÖNDÜK BEEEE )
NW-E003F sahibiyim (Firmware V2.0)
Bu winamp plugin için çok teşekkür ederim. Bu 47K lık dll sayesinde mp3 playerime hem mp3,wma,acc+ (mp4) (Atrackı bilmiyorum) atabiliyorum hemde bunları tekrar geri çekebiliyorum. Artık internet cafeye gittiğimde beğendiğim parçayı bu plugin sayesinde dinleyebileceğim ve evdeki makinama aktarabileceğim
Not1:Winamp MediLibrary den Devices kısmındaki Sony Walkmana müzik attığınızda Apply tıklamayı unutmayın benim gibi. Apply den sonra MP3 çalara yükleniyor.
Not2: Parçayı mp3 playere MediaLibrary deki local media, audio kısmından sağ tıkla yollayabiliyorum. Masa üstünden direk sürükle burak mantığı ile denediğimde Winamp çakıldı bende
YA ARKADAŞLAR SİZE BİŞEY SORUCAM BENDE SONY NW-E405 WALKMAN VAR İÇERİSİNE NASIL ŞARKI ATARIM BİR PROGRAM VARMIŞ HERALDE SONİCSTAGE DİYE ONU NASIL KULLANABİLİRİM BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ MAİL ADRESİM AŞAĞIYA YAZIYORUM