Şimdi Ara

SONY KULLANANLAR MUTLAKA BAKIN (aletteki mp3 leri her bilgisayara yukleyen yazılım+winamp plugin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (mp3 leri bilgisayara geri yukleme ve winamp plugini)
    Sony Walkman kullanan arkadaşlara müjdeli haberlerim var...
    Amator bir programcı tarafından yazılan bir yazılım
    GYM (Grab Your Music) Walkman'e atıgınız mp3leri
    bilgisayar harddiskine geri yukleyebiliyor...
    Çok guzel bi arayüzle parçaları duzenlememize ve
    çalmamıza da olanak veriyor...

SONY KULLANANLAR MUTLAKA BAKIN (aletteki mp3 leri her bilgisayara yukleyen yazılım+winamp plugin)

İkinci bir mutlu haber ise Winamp plugini...
    Bu plugin ile Atrac yada Atrac3plus formatındaki şarkılar artık winampta çalınabiliyor...

İşte download için gerekli linkler:

Grab Your Music için;
    http://clientes.netvisao.pt/~sonygym/

Winamp plugini için;
    http://sourceforge.net/projects/mlsony

Herkese hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi editgeneration -- 21 Haziran 2006; 10:19:20 >

• peki bilgisayardan walkmane atabiliyoz mu
  • maalesef hayır

o iş için
    connect player
    sonicstage
    yada mp3 file manager kullanıyoruz yine

bu programın esprisi mp3leri her bilgisayarda çalabilmemiz ve her bilgisayara yukleyebilmemiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi editgeneration -- 21 Haziran 2006; 0:03:24 >
  • sony alacaktım ancak vazgeçmemin en büyük nedeni buydu
  • Winamp plugini nereye atcaz winamp klasörünemi??
  • Winamp daki plug-ins dosyasına kopyalayacaksın..
  • bende çalışmadı nedense farklı bi kurulum şeklimi var yoksa rardan çıakrdığımız dosyayı farklı bi yeremi atıyoruz biraz daha açılarsan sevinirim rardan çıkan exe leri çalıştırınca şöle bi hata veriyor kullanımını daha ayrıntılı analtırsan sevinirm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet Arkadaşım Aynı hatayı bendede Verdi

Başka Biyeremi Atmamız Gerekiyo ??

ACELE CEVAAAAAAAPPPPPP
  • iiçinde microsoft geçen linkide indirmeden çalışmaz o hatayı verir ...microsoft net framework 1.1 package ... bunu yükleyin o zaman çalışır..bu arada 30 mb...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalact -- 29 Haziran 2006; 21:00:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: editgeneration

maalesef hayır

o iş için
    connect player
    sonicstage
    yada mp3 file manager kullanıyoruz yine

bu programın esprisi mp3leri her bilgisayarda çalabilmemiz ve her bilgisayara yukleyebilmemiz

mp3 file manager ile attract ları mp3 pleyere atabilirmiyiz???
  • hımm ok kanka buldum dooru dediğin gibi o programı yükleyince çalışıyo ama
    şu prgoramı akşamdan beri kurcalıyorum bi türlü atamadım bilgisayara
    bu dediğin programın için den 2 tane exe dosyası çıkıyo biri [GYM]. exe yazan diğeri Key.exe
    direk GYM yi çalıştırdığımızda Key ile biçimlendirmemizi istiyo ...
    Keyi çalıştırıyorum bişeyler yaptı Akşam yapmaya başlıyo diye bıraktım yattım
    sabah kalktım hiç ilerlememiş bile ... takılmış kalmış ... yani nasıl kullanılıyo bu meret bi yardımcı olsan çok iyi olur... şunun kullanımı hakkında biraz yardımcı olursan sevinirim valla
    heeeeeee bide şunu söyliyim sabah HD-3 ü bi söktüm Not Dadabase Found diye bi yazı geldi mp3 playerden bi baktım hiçbir mp3 yok makinede ulan dedim hepsini silmiş herelde bu program tam alicaktım...
    soora şunu farkettim Bilgisayara taktığınızda mp3lerin bulundugu dosyanın backup dosyasını almış. yani almamış aslında orjinal dosyanın sonuna beckup uzantısı eklemiş
    onun beckup uzantısını sildiğim zaman yine mp3 lerime kavuştum.... bu hatayı yapmayın diye yazıyorum....
    Bİ EL AT ŞU GARİBANLARA BEEEEEEEE NERDEYSE SİLİYODUM BÜTÜN MP3 LERİ KULANI ÇINLATICAKTIM... :P

bi halletsem dua edicem sana hadi görüşürük ....

kestane kabap acele cavap... BBBÖÖÖÖÖÖ

• ya aynı şey banada oldu niye öyle yedek oluşturmuş?????? zaten mp3lerim yanımda deil çok üzülmüştüm gitti diye ..backup yazısını silince aynı normal :))) valla bende bu programı bildiğim filan yok kardeş hiç kullanmadımda sadece ingilizcem var biraz orda anlatıyo onları okudum önce key i çalıştırıcakmışsın filan öyle yazıyodu o kadarının okudum bide bu rar lı dosyayı c:/GYM adlı klasöre çıkart diyo.. hala daha yapamazsan senin çin bidaha okurum orayı ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: faceyourfears

hımm ok kanka buldum dooru dediğin gibi o programı yükleyince çalışıyo ama
    şu prgoramı akşamdan beri kurcalıyorum bi türlü atamadım bilgisayara
    bu dediğin programın için den 2 tane exe dosyası çıkıyo biri [GYM]. exe yazan diğeri Key.exe
    direk GYM yi çalıştırdığımızda Key ile biçimlendirmemizi istiyo ...
    Keyi çalıştırıyorum bişeyler yaptı Akşam yapmaya başlıyo diye bıraktım yattım
    sabah kalktım hiç ilerlememiş bile ... takılmış kalmış ... yani nasıl kullanılıyo bu meret bi yardımcı olsan çok iyi olur... şunun kullanımı hakkında biraz yardımcı olursan sevinirim valla
    heeeeeee bide şunu söyliyim sabah HD-3 ü bi söktüm Not Dadabase Found diye bi yazı geldi mp3 playerden bi baktım hiçbir mp3 yok makinede ulan dedim hepsini silmiş herelde bu program tam alicaktım...
    soora şunu farkettim Bilgisayara taktığınızda mp3lerin bulundugu dosyanın backup dosyasını almış. yani almamış aslında orjinal dosyanın sonuna beckup uzantısı eklemiş
    onun beckup uzantısını sildiğim zaman yine mp3 lerime kavuştum.... bu hatayı yapmayın diye yazıyorum....
    Bİ EL AT ŞU GARİBANLARA BEEEEEEEE NERDEYSE SİLİYODUM BÜTÜN MP3 LERİ KULANI ÇINLATICAKTIM... :P

bi halletsem dua edicem sana hadi görüşürük ....

kestane kabap acele cavap... BBBÖÖÖÖÖÖ

o sorun bendede olnuştu bütün mp3 ler gitmişti sen halletmişsin ama nasıl hallettiğini ben pek anlamadım tekrar bi ayrıntılı olarak anlatır mısın???

birde benim bi sorunum daha vardı konuda açtım ama cvp gelmedi ben pleyere attract atamıyorum hata veriyo bi fikrin var mı????????????????

• Yaa Arkadaşlar ben biliyodum zaten herkesin aynı duruma düşüceğini o yüzden yazdım zaten ....
    bak şimdi arkadaşım seninde bütün mp3ler gitti gibi görünüyo dimi ..?
    şimdi HD-3 ü tekrar bilgisayara tak sonra windows gezgininde HD3 ün içinde "OMGAUDIO backup" diye bi dosya oluşmuş oluyo
    onu tekrar isimlendir diyip sonundaki beckup ı kaldırıyosun yani direk" OMGAUDIO " dosyası kalıcak zaten mp3 lerinde bu dosyanın içinde.
    sonra bilgisayardan sök HD3 ü alet kendine geldiğinde yine mp3 lerin geri gelicek ....

ama arkadaşım ben anlamadım bu işi yaaa hem konu açmışsın hem cvp vermiyosun ben bipok bilmiyom ben yardım ediyom millete....
    bendede az ingilizce var anladım keyin kurulucağını bliyorum ama keyi kurunca biboka yaramıyoki
    Capture ettiğin resimde mp3leri çalarken göstermişsin,, ben daha o programla bi tık yaptıramadım....

şuna bi el atsın biri........... NERDE BU DEVLET KARDEŞİMM........ ÇOK MÜHİM Bİ KONU BU YAAA MODARETÖRE SESLENİYORUM ŞU KONUYU BAŞA KOY
    HD-3 çülerin RÜYASI BU OLAY VE İNŞALLAH ÇÖZÜMLENİR.Ç..................

BEN YİNE KURCALAMAYA DEVAM EDİCEM... BULURSAM DÖNERİM ...

HEEEEEEEELLLLLLLPPPPPPPPPPP

• quote:

Yaa Arkadaşlar ben biliyodum zaten herkesin aynı duruma düşüceğini o yüzden yazdım zaten ....
    şimdi HD-3 ü tekrar bilgisayara tak sonra windows gezgininde HD3 ün içinde "OMGAUDIO backup" diye bi dosya oluşmuş oluyo
    onu tekrar isimlendir diyip sonundaki beckup ı kaldırıyosun yani direk" OMGAUDIO " dosyası kalıcak zaten mp3 lerinde bu dosyanın içinde.
    sonra bilgisayardan sök HD3 ü alet kendine geldiğinde yine mp3 lerin geri gelicek ....

ama arkadaşım ben anlamadım bu işi yaaa hem konu açmışsın hem cvp vermiyosun ben bipok bilmiyom ben yardım ediyom millete....
    bendede az ingilizce var anladım keyin kurulucağını bliyorum ama keyi kurunca biboka yaramıyoki
    Capture ettiğin resimde mp3leri çalarken göstermişsin,, ben daha o programla bi tık yaptıramadım....

şuna bi el atsın biri........... NERDE BU DEVLET KARDEŞİMM........ ÇOK MÜHİM Bİ KONU BU YAAA MODARETÖRE SESLENİYORUM ŞU KONUYU BAŞA KOY

cevabın için teşekkürler ama kanu açıp cvp yazmam ne ne demek istedin onu anlayamadım....

• Sana yazmadım ben onu arkadaşım... bo topic i açan arkadaşa söyledim. ...

programı kooymuş ama kullanımı hakkında hiç bişey yazmamış herkes can çekişiyo.... :S

Yokmu şu işi beceren biri yaaa yapamadım bendee...

yarımmmmmmm
  • teşekkürler ikiside yararlı eklentiler.sony nin şu kopya korumasını hiç anlamıyorum yaani.atrac dosyalarını yedeklesen bile başka makinede açamıyosun çok kötü bi durum.yoksa atrac aynı kaliteyi yarı dosya boyutuyla sunuyor.çok kullanışlı olur bence ama şu korum aolyı herşeyi batırıyo.tekrar teşekkürler
  • HEEEEEEY BU MÜKEMMEL BİR ŞEY
    Arkadaşlar bütün SONYlere uyuyor mu ben nw-hd3 kullanıyorum bu sonic stage olayından tamamen bezmiş durumdayım 1senedir
    Bu linki paylaşan arkadaşa da çok teşekkür ediyorum
    AMA ÖNCE BU PROGRAM NW-HD3 E UYUYOR MU ONA BİR CEVAP BULMAM LAZIM
    herkese SELAM
  • Ark.lar ben bu gym yi kurdum plylist yaraatıyorum içinde ama nezaman a3000'e şarkı atsam playlistler full karışıyo bunla ilgili fikri olan warmı??
  • quote:

Yaa Arkadaşlar ben biliyodum zaten herkesin aynı duruma düşüceğini o yüzden yazdım zaten ....

selamlar yeniden....
    öncelikle ben nw-e 75 kullanıyorum bu sebeple hd-3 hd-5 ve diğerleri için programın nasıl çalıştıgını bilmiyorum
    (ki benim modelimlede uyumlu değilmiş)

Yalnız öncelikle sisteminizde Microsoft .NET framework 1.1 yüklü olması gerekiyor,
    2.0 değil 1.1...

Arkadaşlar bu program gerçekten çalışıyor ve atraclife.com forumlarından okudugum kadarı ile hemen herkes çok memnun bu programdan...

Şu aralar yaz okulu ve vizelerle ugrasıyorum ama yakın zamanda programın sitesi ve atraclife.com daki tartışmaların onemli bolumunun cevirisini yaparak buraya ekleyeceğim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.