Şimdi Ara

Sony laptop alacağım önemli karar danışmak istedim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kız arkadaşıma laptop alacağız kendisi windows işletim sistemi olan bir laptop istiyor kendim uzun yıllardır macbook pro kullanıcısı olduğum için şimdi bir sürü marka ve modelleriyle karşı karşıya kaldım ve bu sıra bütünleme sınavlarım dolayısıyla biraz hazırlıksız yakalandım o yüzden hata yapmamak için sizlere danışmak istedim. Kendisi Sony'de karar kıldı apple gibi harika tasarımlı ve zarif cihazlar gördük beğendik, kendim üst sınıf masaüstüde kullanıyorum donanımdan ve soğutmadan anlarım fakat kaçırdığım noktalar modeller olabilir.

Cihazda kesinlikle oyun oynanmayacak o yüzden işlemciye yönelip birçok işi aynı anda kaldırabilecek(kız milleti pek titiz olmuyor bu konularda dünya kadar sekmeli browser, ofis programı, winamp, youtube 720p video oynatımı gibi işleri diğerlerini kapatmadan üstüne ekleye ekleye yapabiliyorlar) bu konuda oyun olmayacağı için i3 ya da i5 fazlasıyla iş görür diye düşünüyorum, günümüzde artık ekstra bir özellik olmasada 1080p video oynatabilecek hatta nvidia düşük seviye gpu olursa hiç cihazı ısıtmadan izlenebilecek eğer olmazsada yine i3 dahi başarılı bir şekilde 1080p oynatır diye düşünüyorum(tüm downloadlarımı 1080p yapıyorum genelde ve harici ile onada atıyorum), 15' ve yüksek çözünürlüklü(bu önemli çünkü çözünürlük laptopta rahatlık demek bildiğiniz üzere), genelde Sony cihazlarda pek sorun olmasada çok ısınmayan bir cihaz önerebilirmisiniz arkadaşlar?

Ekstra olarak ram ve diski söylemedim artık ikiside yüksek kapasiteli gelmekte fakat diski 7200rpm olursa tadından yenmez macbookprodan biliyorum 5400rpm tam bir işkence.

Teşekkürler.

Edit: Fiyat 1500-200 arası arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 3 Şubat 2011; 4:25:39 >

• http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=114203

En alınabilir bu duruyor.Malesef hdd 5400rpm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=114203

En alınabilir bu duruyor.Malesef hdd 5400rpm.

Galiba bu olacak dostum daha iyisini bulamadım emsallerinede baktım uygun geldi fiyatıda teşekkür ediyorum tavsiyen için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.