Şimdi Ara

SONY LED TV (Bilgilendirme yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , birkaç sorum olacak... Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevap verir ise çok yardımcı olurlar... Şimdiden teşekkürler..

SONY KDL55W805 ile SONY KDL55W805B arasında ne fark var , internette SONY KDL55W805 olarak araştırma yaparken birde SONY KDL55W805B hatta daha farklı uzantılar ile karşılaştığım da oldu

* SONY KDL55W805 / SONY KDL55W805B arasında ki fark nedir ?
    * SONY KDL55W805xxx marka model ve sonunda bulunan (xxx) kod neyi ifade ediyor ? (örn: SONY-KDL55W805BBT.SKD )
    * SONY CENTER'dan almak istediğim ürün farklı mağazada daha ucuza bulunabiliyor , bunun nedeni nedir ? Sonuç olarak ürün SONY garantisinde değil mi ? Acaba farklı üretim yerlerinde ve farklı kalitelerde mi üretilmekte ?

Tavsiye ?

*SONY KDL55W / SONY KDL42W serisinden hangisini tavsiye edersiniz ? (sanırım biri aktif 3d diğeri pasif 3d , bunun da tam olarak avantajı yada dezavantajı var mı dır bilmiyorum..)

• Ben de tüm bu soruların cevabını acil olarak bekliyorum, tam denk geldi. Hatta şu an avmdeyim ve açıklamalar ışığında direk alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JOK3R__ kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende bu sektörde faaliyet gösteriyorum. İlk iki sorunuza iş yerimde olmadığım ve internete pcden erişemeyeceğim için cevap veremiyorum ama son sorunuza gelecek olursak, arada hiçbir fark yok. İki üründe tr garantili, iki üründe aynı üretim bandında üretilmiş olup sadece fiyat farkı sonucu değişim gösterir. Malum büyük bir elektronik e ticaret sitesindeki bir ürünü, 2000 TL satış fiyatı varsa 1300 1500 TL arasında bir fiyata bırakabilirim. Stand fiyatı ve bahsi geçen büyük e ticaret siteleri bizden daha ucuza aldığı halde çok daha pahalı bir fiyata satıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JOK3R__

Merhaba arkadaşlar , birkaç sorum olacak... Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevap verir ise çok yardımcı olurlar... Şimdiden teşekkürler..

SONY KDL55W805 ile SONY KDL55W805B arasında ne fark var , internette SONY KDL55W805 olarak araştırma yaparken birde SONY KDL55W805B hatta daha farklı uzantılar ile karşılaştığım da oldu

* SONY KDL55W805 / SONY KDL55W805B arasında ki fark nedir ?
    * SONY KDL55W805xxx marka model ve sonunda bulunan (xxx) kod neyi ifade ediyor ? (örn: SONY-KDL55W805BBT.SKD )
    * SONY CENTER'dan almak istediğim ürün farklı mağazada daha ucuza bulunabiliyor , bunun nedeni nedir ? Sonuç olarak ürün SONY garantisinde değil mi ? Acaba farklı üretim yerlerinde ve farklı kalitelerde mi üretilmekte ?

Tavsiye ?

*SONY KDL55W / SONY KDL42W serisinden hangisini tavsiye edersiniz ? (sanırım biri aktif 3d diğeri pasif 3d , bunun da tam olarak avantajı yada dezavantajı var mı dır bilmiyorum..)

O en sonda ki harf 'Renk' diye biliyorum ben.B=Black W=White vb...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.