Şimdi Ara

SONY MAYIS'TA BOMBAYI PATLATACAK! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sony mayıs ayında bambaşka bir telefon tanıtacak mayıs sonu gibi. Ve bu z serisi olamayacak bambaşka bi seri başlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K750 den beri sony kullanıcısı olarak benim sony den beklentim kamera ekran ve ve ses olarak kaliteyi belirlemesi z serisi bu konuda idare eder bir kalitedeydi ben artık bu konuda en iyi kaliteyi bekliyorum. En basitinden sony sensör kullanılan iphone un sony den daha kaliteli fotoğraf çekmesini kabul edemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Sony mayıs ayında bambaşka bir telefon tanıtacak mayıs sonu gibi. Ve bu z serisi olamayacak bambaşka bi seri başlayacak.

Amiral gemi olacak ama.model.ismi z4 olmayacakmi diyorsun,tahminmi net.bilgimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

Sony mayıs ayında bambaşka bir telefon tanıtacak mayıs sonu gibi. Ve bu z serisi olamayacak bambaşka bi seri başlayacak.

Dostum çok sağlam bir yerden duyum aldım. Z serisi artık bitecek diye sony farklı bir seriye başlayacak.ve mayıs sonunda tanıtılacak telefon yok artık dedirtecek...

• Hiç kullanmadım ama bence sony'in premium bi görüntüsü var.

Yakın zamanda siyah ikinci el temiz bir z2 alkmak istiyorum ama umarım sony de htc gibi premium görünümlü ama kullanışsız bir cihaz değildir.

Kullandığım hicbir cihaz beni iphone kadar tatmin etmedi özellikle zamanında kullandığım > 4s < müthişti.

İphone 6 plus da ekran yazılım ve kamera olarak az çok tatmin ediciydi kasa yine kötüydü, hayatımın telefonu beyaz 4s oldu.

İnşallah bir gün o kalitede cihaz üretirler. Bu hamleyi sonyden bekliyorum aslında çünkü Apple'in gözünü para hırsı bürümüş ve her yeni modelde daha gösterişli ama daha kötü malzeme kullanarak ürün üretiyor. iphone 6 plus kullandım ve içi resmen boş bir kutu gibiydi kullanan bilir telefon titreyince titreşim sesi yankı yapıyordu.. 3000tl verdim ama bana mükemmel hissettirmedi.

Sony metal cam kasa ve ağır duruşuyla 4s'in kasasını andırsa da bir 4s premiumluğuna hala uzak.

Bence kasa dediğin 4s premiumluğunda olmalı ve umarım bir gün bu büyük markalardan benzer cihazları görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 22 Nisan 2015; 17:58:11 >

• Olur Öyle Şeyler kullanıcısına yanıt
    Yeni steve jones

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Dostum çok sağlam bir yerden duyum aldım. Z serisi artık bitecek diye sony farklı bir seriye başlayacak.ve mayıs sonunda tanıtılacak telefon yok artık dedirtecek...

Insallah..isme bende takilmiorum zaten aslinda 3 asagi bes yukari ayni tum rakipler,cokta zor degil bazi yanlislari yaomayip cok az bazi gercekleri girse ezik samboylar bile itiraf etmesede icten.ice beğenir. .ne mesela

1.sd karttan vazgecmeyecek
    2.telefonu daha ince yapicam diye pili 3000 altina cekmeyecek
    3millete verdigi lenslerden millet kadar performans alacak
    4 ekranda 2k sacmaligi tongasina basmayip oyun performansi antutu yada pilde faydasini gorecek..

Bu ustte saydigim maddeler zaten cok basit sony için ve ayrica farklilik adina misal rami 4 gb yapsa,uber super arge isteyen.seyler yazmadim dikkat edersen boyle yapsa yilin bombasi olur.

Tasarima girmiyorum kisiye gore degisir,bence zaten.en.iyi tasarima sahip,legenciler ve yilardir 2 parmak cerceveli cihaz kullanan elmacilar zaten bir kulp bulacaktir tasarima.

• ANIL007 kullanıcısına yanıt
    4s bencede malzeme ve gorunum olarak apple serisinin en klas cihaziydi,ama dusmeye karsi z ler kadar dayanikli olmadigini dusunuyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Insallah..isme bende takilmiorum zaten aslinda 3 asagi bes yukari ayni tum rakipler,cokta zor degil bazi yanlislari yaomayip cok az bazi gercekleri girse ezik samboylar bile itiraf etmesede icten.ice beğenir. .ne mesela

1.sd karttan vazgecmeyecek
    2.telefonu daha ince yapicam diye pili 3000 altina cekmeyecek
    3millete verdigi lenslerden millet kadar performans alacak
    4 ekranda 2k sacmaligi tongasina basmayip oyun performansi antutu yada pilde faydasini gorecek..

Bu ustte saydigim maddeler zaten cok basit sony için ve ayrica farklilik adina misal rami 4 gb yapsa,uber super arge isteyen.seyler yazmadim dikkat edersen boyle yapsa yilin bombasi olur.

Tasarima girmiyorum kisiye gore degisir,bence zaten.en.iyi tasarima sahip,legenciler ve yilardir 2 parmak cerceveli cihaz kullanan elmacilar zaten bir kulp bulacaktir tasarima.

Valla dostum aldığım duyuma göre 41 megapiksel kamera 4gb ram 3800 batarya süper görsel efektler sd card snap DRAGON 820 ful metal kasa 5 inç çerçevesiz ekran ve muhtemelen 2k ekran ama malum pil 3800 olacağı için hiç sıkıntı olmaz...

• quote:

4s bencede malzeme ve gorunum olarak apple serisinin en klas cihaziydi,ama dusmeye karsi z ler kadar dayanikli olmadigini dusunuyorum.

Efsaneydi yurtta arkadaş ranzanın ikinci katından demir kalorifer peteğine setçe düşürmüştü ama metal yerine geldiği için kılcal çizik bile oluşmamıştı. şimdikiler gibi sahte aliminyum değildi yani. Siyah iphone 5'e sinek konsa çiziliyordu.
  • Z4'ü eleştirenlere diyorum. Samsung apple çakması ... bi telefon yaptıda ne oldu neymiş ekranın kenarları yamukmuş ne değiştirmişki samsung yeni işlemci koymuş ok onu sony de yaptı. Snpdrgn 810. Ekran 2K ama fps düşürmekten başka işlevi yok 5" ekranda 2k 1080p farkını algılayamassın ve triliminos renk işlemci renk skalasında samsungun aşırı renkli ameloed ekranından başarılı. Kamereda lensi zaten sony veriyo ve 4k çekim yapabilen yine sony. Sağlamlıkta sony ezer geçer. Su dayanıklılığı sony ezer. Pilde sony ezer. Ses de hiç bahsetmiyorum bile sony en başarılı telefon. Ve samsung'un kırılmaz ekran camlarınıda biliyoruz halıya düşünde kırılan camlar. Tasarımı değiştide ne oldu 2 gün önce plastikti telefonlar. Hızlı ve kablosuz şarjmış samsung burda önde. Zaten benchmark değerleri gelince 2k ekranın nasıl fps yoksunu olduğunu görüceksiniz yeni oyunlar geldikçe s6'ya dezavantaj olur. Sony'cilerde üzülmüş neymiş z3 ten bir tek işlemci değişmiş, işlemci dediğiniz 28nm den 20nm'ye 32bitten 64bit e çıkarılan bir işlemci oldu. Ayrıca nm düşükte enerji tüketimi düşer. Telefonlar kullanıcı yorumları almadan kendi kafanızdanda yorumlamayın. Yılın kazananı apple. Çünki zamanında 3g,3gs,4,4s ile marka oldu şimdi çöp kutusu yapsa yok satar artık. Apple kullananların %80i zaten donanımını bilmez adam iphone var demek için alıyo marka/reklam. Öylede piyasasıda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.