Şimdi Ara

SONY MDR-DS7000 7.1 dolby kulaklık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaliteli,dolby digital,dts ses çözebilen surround kablosuz bir kulaklık evde ses sistemlerinin sesini açamayanlar için iyi bir çözüm gibi geliyor.Sony'yi bilmem ama Philips HD 1500 kulaklığı gerçekten çok merak ettim.Creative Audigy Value ile kullanacağım.300 TL civarında alabileceğim bir yer bulmak istiyorum ama Türkiye'de yok gibi.Seneler önce Teknosa'da satılmış.
  • Oyuncular icin birde 7.1 olarak Razer Megalodon var;

http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-megalodon/
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminyavuz

Kaliteli,dolby digital,dts ses çözebilen surround kablosuz bir kulaklık evde ses sistemlerinin sesini açamayanlar için iyi bir çözüm gibi geliyor.Sony'yi bilmem ama Philips HD 1500 kulaklığı gerçekten çok merak ettim.Creative Audigy Value ile kullanacağım.300 TL civarında alabileceğim bir yer bulmak istiyorum ama Türkiye'de yok gibi.Seneler önce Teknosa'da satılmış.

evet dediğiniz kulaklığı kullanıyorum hd1500ü daha 2006 yılında almıştım forumda incelemem mevcuttur şu anda maalesef trde yok yurtdışında da çok nadir bulunan ender kulaklıklardan biridir
    inceleme linki:http://forum.donanimhaber.com/m_10495882/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: atalay_xxx

SONY MDR-DS7000 önerilerinizi bekliyorum arkadaslar.lutfen bu tür kulaklık kullanan arkadaslar cevaplarsa sevinirim.

tr de bulunmuyor.

Features

The new MDR-DS7000 from Sony delivers wireless surround sound via 2.4Ghz band. It adopts Dolby digital logic which is strictly professional when it comes to providing high quality sound. The built-in lithium-ion battery is rechargeable and lasts up to 10 hours. Sony's MDR-DS7000 corresponds with Sony PlayStation 3, and has a game mode setting for video gamers to experience the true sound field from the game. Comfortable to ear even for a long period of time. Comes with a unique stand designed only for the headphone. One of the top-of-the-line 7.1ch Surround Sound Headphones. Available only in Japan.

Specifications

Type system: Airtightness dynamic type
    Driver unit: Aperture 40mm (CCAW voice coil adoption)
    Playback frequency zone: 6-25,000Hz
    Electric source: Built-in lithium ion charge pond
    Electric battery duration: 10 hours
    Mass: Headphone - 285g / Processor - 285g
    Decoder: Dolby digital/Dolby professional logic IIx/DTS/DTS-ES/MPEG2 AAC
    Input terminal: Optical angle type x2, stereo pin-jack x1
    Size: W146 x H36 x D146 mm

Accessories

AC power adapter x2, optical digital connector cable, and private stand[simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage]

Arkadaşlar SONY MDR-DS7100 bir üst seviye kulaklıgı japonyadan ebay üzerinden aldım kutuya gift işaretlettim ve 90 dolar gibi bir deger girmesi için satıcıyla anlaştım ingilizce olarak bunu yazışmayı yapabilirsiniz .. ürünün kargo dahil 385 dolara maal oldu ödemeyi e bay üzerinden paypal ile yaptım .

ürün beklentilerimin üzrerinde çıktı ps3 oyunlarında çok iyi parformans veriyor .. game modu ve cinema modu var şu anki mevcut ses sistemlerini destekliyor üzerinde 2 adet çıkış ve 2 giriş olmak üzre 4 adat optik yuva mevcut efektler arası geçişi kulaklık üzerinden yapabiliyorsunuz şarj çık uzun gidiyor kulagı yormuyor
    tv seyretmek bile zevkli olmaya başladı alır iseniz zevkle kullanacagınıza eminim ... digital 1 digital 2 analog olarak farklı cihazlar arasında geçiş kulaklık üzerinden de yapılabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsalci -- 25 Mart 2010; 18:44:48 >

• KULAKLIKLARDAN ANLAYANLARDAN YARDIM BEKLİYORUZ. PC 333D GERÇEKMİ YOKSA SANAL 7.1 Mİ VE PC 360 MU 333 MU TERCİH EDİLMELİ NEDEN? ?

Sennheiser PC 333D G4ME Pro GAMING Headset
    Key Features

o Flip-up-mic mute
    o Dolby 7.1 Headphone enabled
    o Aggressive noise blocking design
    o DJ inspired rotating closed earcup
    Wearing style Headband, double sided
    Cable length 2 m + 0.3 m + 1.2 m (headset + 3D G4ME1 USB soundcard + USB extension cable)
    Connector plug 2 x 3.5 mm for desktop/laptop
    Weight 8.6 oz (255 g)
    Frequency response (headphones) 14 – 22,000Hz
    Impedance 32Ω
    Sound pressure level (SPL) 112dB
    Frequency response (microphone) 70 – 15,000Hz
    Pick-up pattern Noise canceling
    Impedance 2 kΩ
    Sensitivity -38dBV/Pa
    Operating system Microsoft Windows® XP 32/64bits with Service pack 2 or above, Microsoft Windows® Vista 32/64bits, Microsoft Windows® 7 32/64bits
    USB port USB 2.0

Sennheiser PC 360 * PC GAMING Headset PC360

Key Features

* Flip-to-mute microphone
    * Around-the-ear velour ear cushions
    * Integrated volume control on earcup
    * Open-aire acoustics preferred by audiophiles

Wearing style Headband, double sided
    Cable length 3 m (9.8 ft)
    Connector 2 x 3.5mm for desktop/laptop
    Weight 10.1 oz (300 g)
    Frequency response (headphones) 15 - 28,000 Hz
    Impedance 50Ω
    Sound pressure level (SPL) 112dB
    Frequency response (microphone) 50 - 16,000 Hz
    Pick-up pattern Noise canceling
    Impedance 2 kΩ
    Sensitivity -38dBV/Pa
    UPC code 615104175181
    EAN code 4044155047806
    Dimensions (single) 9.1 x 4.1 x 9.3 in
    Weight (single) 23.1 oz

• Ürün dün elime geçdi. Ebay'üzerinden Japon bir satıcıdan aldım. 1 haftada elime ulaşdı. 280+35 dolar yol ücretine mal oldu.
    Kurulumu çok basit( bu arada Amerikan fişe sahip çevirici lazım) 2 optik birde analog RCA girişi mevcut. Optik girişlere, PS3 ve PC bağladım.
    PC ses kartı sanırım dts desteklemiyor, Dolby olarak ses alabiliyorum.
    Genel olarak kulaklık kalitesi başarılı. Kulaklıkdaki tuş ergonomisi vasat ama kulaklıkla aç-kapa, giriş modu değişimi, efekt seçimi, ses ayarı gibi ayarların yapılması bence çok kolaylık sağlıyor. Kulaklık kulağınızda değilken kendisini otomatik olarak kapatıyor. Yüksek sesle dinlerken ve vericiye uzakken bile sesde cızırtı oluşmuyor.
    Ses kalitesi ise fena değil . Audiofil değilim sonuçda ama benim algıladığım bu yönde oldu.
    Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
  • beyler bu konuyuda hortlaacamda, sony nin yada baska markanın oyun-film (film öncelikli) dts, dd, dd pro logic çözebilen (5+1 yada 7+1) bi kulaklıgını almayı düşnüüyorum, kablolu olsa daha iyi benim için kablo takıntılı birisi deilim hem şarj konusunda sorun cıkartmaz önemli olan bu ses formatlarını çözmesi.

yardımcı olabilecek bir arkadas var mı bu konuda bilgisi olan? şimdiden teşekkürler..
  • kaç tl ? bu kulaklaıkalrı çok duydum ama fiyatalrını bilmiyorum
  • e-bayde 400$
  • SONY MDR-DS7000 bu kulaklığı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve kesınlıkle mükemmel o kadar ki ses sistemı bıle almaya gerek yokmuş ama ben daha önceden aldığımdan ikisiniz kullanıyorum almak isteyenlere öneririm.
  • SONY MDR-DS7100 aldım. yanında birde iki kişi aynı anda kullanmak için mdr-rf 7100 kulaklık aldım. ama ikinci kullaklıktan ses gelmiyor. bilgisi olan yardımcı olabilirmi. kullanma kılavuzu japonca. ebay dan aldım aldığım satıcı aynı anda kullanabileceğimi söylemişti. kılavuzundaki ressimlerden anladığıma göre kullanılıyor ama bir türlü beceremedim. yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.