Şimdi Ara

SONY MDR-DS7000 7.1 dolby kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SONY MDR-DS7000 önerilerinizi bekliyorum arkadaslar.lutfen bu tür kulaklık kullanan arkadaslar cevaplarsa sevinirim.

tr de bulunmuyor.

Features

The new MDR-DS7000 from Sony delivers wireless surround sound via 2.4Ghz band. It adopts Dolby digital logic which is strictly professional when it comes to providing high quality sound. The built-in lithium-ion battery is rechargeable and lasts up to 10 hours. Sony's MDR-DS7000 corresponds with Sony PlayStation 3, and has a game mode setting for video gamers to experience the true sound field from the game. Comfortable to ear even for a long period of time. Comes with a unique stand designed only for the headphone. One of the top-of-the-line 7.1ch Surround Sound Headphones. Available only in Japan.

Specifications

Type system: Airtightness dynamic type
    Driver unit: Aperture 40mm (CCAW voice coil adoption)
    Playback frequency zone: 6-25,000Hz
    Electric source: Built-in lithium ion charge pond
    Electric battery duration: 10 hours
    Mass: Headphone - 285g / Processor - 285g
    Decoder: Dolby digital/Dolby professional logic IIx/DTS/DTS-ES/MPEG2 AAC
    Input terminal: Optical angle type x2, stereo pin-jack x1
    Size: W146 x H36 x D146 mm

Accessories

AC power adapter x2, optical digital connector cable, and private stand[image][/image][image][/image][image][/image][image][/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_xxx -- 17 Ocak 2009; 19:34:46 >

• arkadaşım bende bu ürünle ilgileniyorum ama bir türlü getirtemedim ama yabancı sitelerdeki kullananlar çok memnun onu bılıyorum alabılecek bır yer bulursan haber ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizbülent

arkadaşım bende bu ürünle ilgileniyorum ama bir türlü getirtemedim ama yabancı sitelerdeki kullananlar çok memnun onu bılıyorum alabılecek bır yer bulursan haber ver
    bende mdr ds 1000 var gayet memnunum ama bunu getirebilen olursa bunada talibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: peace_346

bende mdr ds 1000 var gayet memnunum ama bunu getirebilen olursa bunada talibim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bir kulaklık tam olarak nasıl 7+1 olabiliyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

arkadaşlar bir kulaklık tam olarak nasıl 7+1 olabiliyor???

Alıntıları Göster
    Mawoix arkadaşım çok meraklı ve öğrenmeye heveslisin takdir ettim seni.İlgilenirsen sorularının yanıtı ve merak ettiklerin için güzel ve eğlenceli kaynak.Çevre olmadan çevresel ses vermek ne derece doğrudur.Kulaklıkta 7.1 ses bunun gibi bir gerçektir.
    http://www.uzmantv.com/konu/mukemmel-sesin-pesindekiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 20 Ocak 2009; 5:12:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

Mawoix arkadaşım çok meraklı ve öğrenmeye heveslisin takdir ettim seni.İlgilenirsen sorularının yanıtı ve merak ettiklerin için güzel ve eğlenceli kaynak.Çevre olmadan çevresel ses vermek ne derece doğrudur.Kulaklıkta 7.1 ses bunun gibi bir gerçektir.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu kulaklıgı cok aradım ama malesef tr de yok.yurt dısına acıldım almanyada arkadasıma arattım malesef yok.ebay uzerınden arastıralım dedık
    sadece abd de ıkıncı el satılıyor.ıkıncı el fıyatları 300 dolar cıvarı.dedık alalım burdan bır sekılde.tabı bu arada tr de de Philips SDC HD1500 aramam devam edıyordu.en sonunda Philips SDC HD1500 buldum ve 300 ytl ye aldım.yarın elımde olucak nasıpse.ama cok aradım satan hıc bır yer yok.bı arkadastan kullanmamıs sıfır aldım.yurt dısında Philips SDC HD1500 338 euro . malesef cok pahalı.forumda da kullanan bır kac arkadas var.cok memnunlarmıs .yurt dısı forumlardada cok ıyı yorumları var.hatta sony den daha ıyı oldugunu soyluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_xxx -- 20 Ocak 2009; 22:35:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atalay_xxx

arkadaşlar bu kulaklıgı cok aradım ama malesef tr de yok.yurt dısına acıldım almanyada arkadasıma arattım malesef yok.ebay uzerınden arastıralım dedık
    sadece abd de ıkıncı el satılıyor.ıkıncı el fıyatları 300 dolar cıvarı.dedık alalım burdan bır sekılde.tabı bu arada tr de de Philips SDC HD1500 aramam devam edıyordu.en sonunda Philips SDC HD1500 buldum ve 300 ytl ye aldım.yarın elımde olucak nasıpse.ama cok aradım satan hıc bır yer yok.bı arkadastan kullanmamıs sıfır aldım.yurt dısında Philips SDC HD1500 338 euro . malesef cok pahalı.forumda da kullanan bır kac arkadas var.cok memnunlarmıs .yurt dısı forumlardada cok ıyı yorumları var.hatta sony den daha ıyı oldugunu soyluyorlar.

Alıntıları Göster
    internetten mi aldınız?
    kulaklık setiniz geldiginde mumkunse yorumlarınızı yazıp biraz da tanıtım yapabilirseniz cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

kardeş çok saol verdiğin sitede tam bnm istediğim bilgiler var...

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

kardeş çok saol verdiğin sitede tam bnm istediğim bilgiler var...

Alıntıları Göster
    evet ınternetten aldım.denedıkten sonra ızlenımlerımı yazmaya çalışırım

• quote:

evet ınternetten aldım.denedıkten sonra ızlenımlerımı yazmaya çalışırım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bunu pek bilmiyorum ama bende razer baracuda 5.1 var. Filmlerde Z-5500 ün verdiği tadı vermiyor ama crysis, gears of war gibi çevresel sesi destekleyen oyunlarda Z-5500 e bariz fark atıyor.Zaten özellikle oyunlar için tasarlanmış bendeki. Sadece benimkinde değil tüm 5.1 , 6.1 veya 7.1 kulaklıkların AC3 filmlerde kaliteli bir 5.1 ses sisteminin verdiği zevki vereceğini sanmıyorum(Tabi zevkler farklı, arkadaşımda klipsch set ve onkyo amfi var.Onu dinledikten sonra Z-5500 bana civata geliyor) Yalnız yazıldığı üzere "Playback frequency zone: 6-25,000Hz" değeri doğruysa vurduğu bass sesler insanın beynini fışkırtır Elbette ki kaliteli bir üründür diye düşünüyorum. gittigidiyorda bunun gibi extreme ürünleri yurtdışından getiren biri var. Onun dükkanına bakın derim. Elinde yoksa bile bulup ordan yollatıyor. Benim ilk razeri o arkadaş getirtmişti. nicki defqon1.

• quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Arkadaşlar bunu pek bilmiyorum ama bende razer baracuda 5.1 var. Filmlerde Z-5500 ün verdiği tadı vermiyor ama crysis, gears of war gibi çevresel sesi destekleyen oyunlarda Z-5500 e bariz fark atıyor.Zaten özellikle oyunlar için tasarlanmış bendeki. Sadece benimkinde değil tüm 5.1 , 6.1 veya 7.1 kulaklıkların AC3 filmlerde kaliteli bir 5.1 ses sisteminin verdiği zevki vereceğini sanmıyorum(Tabi zevkler farklı, arkadaşımda klipsch set ve onkyo amfi var.Onu dinledikten sonra Z-5500 bana civata geliyor) Yalnız yazıldığı üzere "Playback frequency zone: 6-25,000Hz" değeri doğruysa vurduğu bass sesler insanın beynini fışkırtır Elbette ki kaliteli bir üründür diye düşünüyorum. gittigidiyorda bunun gibi extreme ürünleri yurtdışından getiren biri var. Onun dükkanına bakın derim. Elinde yoksa bile bulup ordan yollatıyor. Benim ilk razeri o arkadaş getirtmişti. nicki defqon1.

Alıntıları Göster
    Bendekiyle kıyaslama yapmak pek doğru olmaz ama başka çok kanallı bir kulaklık görmedim. Bana göre şarjlı pil kullanımı dezavantaj, bendekinde amfi kablo üzerinde ve pile gerek kalmıyor ama diğer taraftan kablo olmaması da büyük rahatlık. Resmine bakarak ağır olmalı ki uzun süreli kullanımda baş ağrısı yapabilir diye tahmin ediyorum. Gerçi uzun süre kafada kalınca ağrı yapmayanı da yoktur sanırım. Bendekinin ilkinin üstüne basıp kırmıştım bu yaz ikinciyi aldım. Eğer bunu görseydim sanırım tercihim bu olurdu. Çok tatlı duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Bendekiyle kıyaslama yapmak pek doğru olmaz ama başka çok kanallı bir kulaklık görmedim. Bana göre şarjlı pil kullanımı dezavantaj, bendekinde amfi kablo üzerinde ve pile gerek kalmıyor ama diğer taraftan kablo olmaması da büyük rahatlık. Resmine bakarak ağır olmalı ki uzun süreli kullanımda baş ağrısı yapabilir diye tahmin ediyorum. Gerçi uzun süre kafada kalınca ağrı yapmayanı da yoktur sanırım. Bendekinin ilkinin üstüne basıp kırmıştım bu yaz ikinciyi aldım. Eğer bunu görseydim sanırım tercihim bu olurdu. Çok tatlı duruyor.

Alıntıları Göster
    PHILIPS SBC-HD1500 .arkadaslar denemeyı yaptım . buzamana kadar dınledıgım kulaklıklıklar kulaklık deyılmıs.CREATIVE HQ-2300D,MEDUSA 5.1 SURROUND,ZALMAN.barız bukadarda fark olucagını sanmamıstım.surround olayı işte 5.1 dedırtecek kadar ıyı.ılk olarak 40hz sevıyesı bas ıcın az gelır dıye korkmustum acıkcası.ama anladımkı 5.1 lerde dınledıgın mesafe oda buyuklugu ve akustık baya etkılıyor.ama kulagının zarının dıbınde 40 hz bas demek dınleyınce anladım :)flımlerdekı patlama efeklerı gayet sarsıcı oluyor.yalnız bazı frekanslarda ses cok yuksek olunca catlama oluyor.genelde bas yonunden ama asırı yukses seste.zaten okadar acamıyrsunuz.oda bırkac kez oldu cok ta dezavantaj deyıl.oyunlar gercekten super ses resmen dolanıyor.müziklerde stero konumu var .müzik dinlemek hiç bukadar zevlı olmamıstı.cekım kuvvetı cok ıyı evı heryerınde seste hıc kayıp olmadan dınlenebılıyor denedım.2 saat ızledıgım flımlerde yorucu olmadı.kulaklıkta kullanılan malzeme kalıtelı ter yapmayan sunger ve kadıfe karısımı malzeme kullanılmıs.sankı basını yastıga koyunca hıssettıgın yumasaklıgı verıyor.kulagı cok ıyı kavrıyor.dısardan hıc ses gelmıyor.yanlız dısarı bıraz ses verıyor.pıller 1200mah phlıps.2 saatlık 3 fılım ızlettı.bıraz zayıf 2500mah lık pıl almak gerekıyor.ozaman bayagı gıder sanırım.decoderın uzerınde pıl şarz unıtesı bulunuyor.ıkılı pıller orda sarz olurken dıger pıllerı kullanabılırsın.ozaman pıl sorun olmuyor.genel anlamda verdıgım 300tl ye gore konusuyorum arkadaslar hakkını verdı.yurt dısında bıkac sıtede 300euro cıvarı satılıyor.cok fazla gıbı geldı.tr de bulunmuyor.
    yukarıda yazdıgım model bı arkadas getırıyo masraflar dahıl 700 tl.bana cok geldı acıkcası.ama sony ses kalıtesını hıc deneyemedım.dınlemek ısterım acıkcası.

bu arada z5500 de var.bunla flım ızlemek ayrı bı zevk tabıkı.dedıgım gıbı herzaman sesı acamıyorsun gecelerı tabıkı.gece bu tadı yasattıgı ıcın bu ozgurlugu verdıgı ıcın hak edıyor aslında parasını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_xxx -- 26 Ocak 2009; 23:51:46 >

• quote:

PHILIPS SBC-HD1500 .arkadaslar denemeyı yaptım . buzamana kadar dınledıgım kulaklıklıklar kulaklık deyılmıs.CREATIVE HQ-2300D,MEDUSA 5.1 SURROUND,ZALMAN.barız bukadarda fark olucagını sanmamıstım.surround olayı işte 5.1 dedırtecek kadar ıyı.ılk olarak 40hz sevıyesı bas ıcın az gelır dıye korkmustum acıkcası.ama anladımkı 5.1 lerde dınledıgın mesafe oda buyuklugu ve akustık baya etkılıyor.ama kulagının zarının dıbınde 40 hz bas demek dınleyınce anladım :)flımlerdekı patlama efeklerı gayet sarsıcı oluyor.yalnız bazı frekanslarda ses cok yuksek olunca catlama oluyor.genelde bas yonunden ama asırı yukses seste.zaten okadar acamıyrsunuz.oda bırkac kez oldu cok ta dezavantaj deyıl.oyunlar gercekten super ses resmen dolanıyor.müziklerde stero konumu var .müzik dinlemek hiç bukadar zevlı olmamıstı.cekım kuvvetı cok ıyı evı heryerınde seste hıc kayıp olmadan dınlenebılıyor denedım.2 saat ızledıgım flımlerde yorucu olmadı.kulaklıkta kullanılan malzeme kalıtelı ter yapmayan sunger ve kadıfe karısımı malzeme kullanılmıs.sankı basını yastıga koyunca hıssettıgın yumasaklıgı verıyor.kulagı cok ıyı kavrıyor.dısardan hıc ses gelmıyor.yanlız dısarı bıraz ses verıyor.pıller 1200mah phlıps.2 saatlık 3 fılım ızlettı.bıraz zayıf 2500mah lık pıl almak gerekıyor.ozaman bayagı gıder sanırım.decoderın uzerınde pıl şarz unıtesı bulunuyor.ıkılı pıller orda sarz olurken dıger pıllerı kullanabılırsın.ozaman pıl sorun olmuyor.genel anlamda verdıgım 300tl ye gore konusuyorum arkadaslar hakkını verdı.yurt dısında bıkac sıtede 300euro cıvarı satılıyor.cok fazla gıbı geldı.tr de bulunmuyor.
    yukarıda yazdıgım model bı arkadas getırıyo masraflar dahıl 700 tl.bana cok geldı acıkcası.ama sony ses kalıtesını hıc deneyemedım.dınlemek ısterım acıkcası.

bu arada z5500 de var.bunla flım ızlemek ayrı bı zevk tabıkı.dedıgım gıbı herzaman sesı acamıyorsun gecelerı tabıkı.gece bu tadı yasattıgı ıcın bu ozgurlugu verdıgı ıcın hak edıyor aslında parasını..

Alıntıları Göster
    Logitech'in yeni çıkardığı 7.1 surround kulaklık vardı.Sitesinde görmüştüm. Şimdi o kadar baktım bulamadım. Ben asıl onun performansını merak ediyorum..

Edit ; En sonunda buldum

Technical Specifications

o Driver: 40 mm diameter, neodymium magnet, 15 mm diameter voice coil with ferrofluid damping
    o Frequency response: 20 Hz – 20 KHz diffuse-field equalized
    o Impedance: 32 ohm nominal
    o Sensitivity: 90 dB SPL Ref: 1 mW, 1 KHz

Tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 27 Ocak 2009; 0:08:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

Logitech'in yeni çıkardığı 7.1 surround kulaklık vardı.Sitesinde görmüştüm. Şimdi o kadar baktım bulamadım. Ben asıl onun performansını merak ediyorum..

Edit ; En sonunda buldum

Technical Specifications

o Driver: 40 mm diameter, neodymium magnet, 15 mm diameter voice coil with ferrofluid damping
    o Frequency response: 20 Hz – 20 KHz diffuse-field equalized
    o Impedance: 32 ohm nominal
    o Sensitivity: 90 dB SPL Ref: 1 mW, 1 KHz

Tıklayınız

Alıntıları Göster
    donanıhaber incelemesini en kısa zaman da beklıyoruz :)

• quote:

donanıhaber incelemesini en kısa zaman da beklıyoruz :)

Alıntıları Göster
    bende sonynin 7000 modelini e bay den sipariş ettim çok merak ediyorum, sesi nasıl birde optic çıkışla 7.1 ses alınıyormu , benim bildiğim alınmıyor hdmı 7.1 destekliyor , şu anda tritton ax360 kullanıyorum fena değil , umarım bi sorun çıkmadan ebay den gelir eğer kullanan arkadaşlar varsa lüfen bilgi versin , yabancı sitelerde surround etkisi iyi değil demişler, ama bakalım umduğum gibi çıkar inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk2555

bende sonynin 7000 modelini e bay den sipariş ettim çok merak ediyorum, sesi nasıl birde optic çıkışla 7.1 ses alınıyormu , benim bildiğim alınmıyor hdmı 7.1 destekliyor , şu anda tritton ax360 kullanıyorum fena değil , umarım bi sorun çıkmadan ebay den gelir eğer kullanan arkadaşlar varsa lüfen bilgi versin , yabancı sitelerde surround etkisi iyi değil demişler, ama bakalım umduğum gibi çıkar inş.

Alıntıları Göster
    selcuk2555 arkadşım, geldimi kulaklık, nasıl memnunmusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasc

Alıntıları Göster
    @Sympatique kaça aldın? performansı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasc

Alıntıları Göster
    hocam geldi çok iyi bi kulaklık özellikle uzun kullanımlarda hiç rahatsız etmiyor yanlız ben bu işi biraz abartım dayanamdınm bide pioneer surround kulaklık aldım o bass açısından daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk2555

hocam geldi çok iyi bi kulaklık özellikle uzun kullanımlarda hiç rahatsız etmiyor yanlız ben bu işi biraz abartım dayanamdınm bide pioneer surround kulaklık aldım o bass açısından daha iyi

Alıntıları Göster
    pioneer in hangi modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

pioneer in hangi modeli

Alıntıları Göster
    PIONEER SE-DRS3000C MODELİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.