Şimdi Ara

İPTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İPTAL

İPTAL

Satış İptaldir

Öncelik, set olarak satıştır.

Haziran 2019 tarihinde Dikmen Müzik Aletlerinden alınmış olup, adıma faturalıdır, ilk sahibiyim.

1) Ürünü sadece ve sadece pc de kullandım. Keşke kullanım saatini gösteren bir ayar olsa, sanırım 50 saat bile değildir. O derece az kullanılan ürünler. Nokta hatasız kondisyona yakındır.

2) Orjinal kutuları vardı, bulmaya çalışacağım ama bu konuda söz vermiyorum. Kutu takıntısı olan varsa baştan söylüyorum sonra mahçup olmamak adına.

3) Boyut olarak oldukça ergonomik ve kısıtlı alanlar için müthiş seçenek bu hoparlörler, boyutuna aldanmayın muhteşem bir ses çıkarıyor. En iyi soundbarı dahi perişan eder, kıyas bile edemeyeceğim hatta.

4) İzmir de elden teslim edilebilir, istenilen yere kargolanabilir.

Dali Pico Front -- > ***

Dali Pico Center Vokal -- > ***

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İPTAL

İPTAL

İPTAL

İPTAL

İPTAL

Sony MDR-HW700DS 9.1 DTS-HD TruHD Dekoderli Wireless Kulaklık

Forumda uzun sayfalar süren ana konusu da var, daha detaylı bilgi öğrenmek isteyen aşağıdaki konuya ulaşıp okuyabilir.

---------------------

1) Ürün, türünün sanırım tek örneği. Kablosuz olarak 9.1 hoparlör + dekoder ile Dts- Dolby Digital, Tru HD gibi formatları sorunsuzca çözebiliyor.

2) HDMI 1.4 tür, Optic çıkışı da mevcut ki ben genelde optic üzerinden tv ye bağlayarak Playstation 5 ve Pc ile kullanıyordum. Asıl performansını HDMI ile gösteriyor elbette.

3) 3-4 günde bir geceden geceye kullanılmıştır dolayısıyla bilhassa kulaklık nokta hatasıza yakın kondisyonda. Dekoderde ufak tefek yüzeysel çizikler var. Birkaç ay evel kulaklık pad leri Amazon Usa den getirttiğim sıfır, 1. sınıf padler ile değiştirildi.

4) Piyasada benim diyen kulaklığı rahatlıkla parçalayacağını söyleyebilirim. Ben bunun üzerine bir kablosuz kulaklık henüz deneyimlemedim.

5) Ürünün kutusu yoktur. Sadece kulaklık + dekoder + adaptör olarak gönderilecektir.

SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.