Şimdi Ara

Sony MDR-HW700DS DTS-HD TrueHD Wireless 3D 4K 9.1ch Kulaklık (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
46
Favori
84.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam olarak yazsan elindeki tüm aletleri yani hw700ds var soundbar var başka hangi kaynakların var tv arc mi e arc mi?

• sadays S kullanıcısına yanıt

hocam TV: sony xh9096 tv de earc girişi var elimde de lg sn8y soundbar ve sony mdr hw 700ds kulaklık var. şimdi tvdeki earcten tek kablo ile çıkıp hdmi splittera grip splitterin 2 çıkışından biriyle soundbara biriyle kulaklığa girsem. aynı anda hem soundbardan hem de kulaklıktan ses alabilir miyim?

neden soruyorum? geceleri kulaklıktan dinlerken soundbardan hdmi söküp kulaklığa takmakla uğraşmak istemiyorum.

• tamam da tvde ne izleyeceksin ki netflix ve amazonun atmosunu bu kulaklıkla dinleme şansın yok dd+ alabilirsin onun için de optik kablo yeterli hdmi splittera para verme al optik hw700dsi optik bağla dd+ olarak izle geriye kalan kanallar zaten stereo optik yeterli

Zidoo z9xten film izliyorum hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tüm aletleri yaz dedim şimdi z9x diyorsun

o zaman hdmi bölücü lazım ama işte sıradan bir bölücü alsan e arcyi bölemezsen tersten takman lazım yani z9xten çıkıp bir kanal tvye bir kanal kulaklığa gitmeli o yüzden dolby vision destekli bir model al amazon.de' de vardı ezcoo yurtdışı forumlarda övüyorlardı dolby vision passtrough yapiyor diye linki bulursam atarım çin malları sıkıntı dener geri verir durursun başın ağrır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir de şöyle bir problem bar bu bölücüler hep tvye doğru çalışır sen tvden kaynaklara doğru çalıştırmak istiyorsun sorun olabilir ben olsam şöyle yaparım

z9x --> hdmi bölücü --> hdm1 tvye o arada tv ile sounbar arasında earc kanalından hdmi bağlı olacak böylece tvye giden ses ve görüntüden e arc kanalı aracılığıyla soundbara dts-x ve atmos alabileceksin

--> hdmi2 kulaklığa bu durumda bölücü hdmi 1 ile tvye dolby vision dahil görüntü gönderirken hdmi 2den sadece kulaklığa ses alacaksın soundbar kapalı olacak tv sesini almak için optik bağlantı olacak bir de hw700dsde

karışık olduysa kusura bakma

https://www.amazon.de/dp/B083JVPXDY/ref=sspa_dk_detail_2?psc=1&pd_rd_i=B083JVPXDY&pd_rd_w=ubzf8&pf_rd_p=4f2ceb27-95e9-46ab-8808-db390b56ec01&pd_rd_wg=K9x72&pf_rd_r=N1ZXPZFG3VYHKG2W97P3&pd_rd_r=e9c16f0c-fcf1-4177-bdf1-a2256766a01b&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExM1g0U0UzRDhNTlQmZW5jcnlwdGVkSWQ9QTAwMjQ0OTIxS0w1SzVNNFVMT1pVJmVuY3J5cHRlZEFkSWQ9QTEwMDgzODYyOEw4N0M1S0hHMTlHJndpZGdldE5hbWU9c3BfZGV0YWlsJmFjdGlvbj1jbGlja1JlZGlyZWN0JmRvTm90TG9nQ2xpY2s9dHJ1ZQ==

Üstat dedigini anladim. Zaten dediğin gibi muhim olan z9x teki hd sesleri kulakliktan alabilmek yukarda tarif ettigin gibi yapmak lazim. Zaten tvdeki NETFLİX ve icin optik giristen baglamak yeterli.

• senin tv dolby vision olduğu için soundbarlar topiğinde paylaşılan bölücüler olmaz dolby vision passtrough gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 30 Kasım 2021; 21:51:21 >
  • Aynen oyle bolucuyu alirsam iki sekilde de deneycem. Eger boluculer cift yönlü calisirsa yukarda benim anlattigim gibi sorunu cozebilirim. Yok cift yönlü calismazda senin anlattigin gibi yaparim. Amazonda satilan ezcoo su an en iyi f/p splitter

• @ozcan69 bu konudaki son on mesajı okumanı tavsiye ederim

Sony MDR-HW700DS DTS-HD TrueHD Wireless 3D 4K 9.1ch Kulaklık

sanırım bu üründe arc desteği yok

• Arc ile işin yok senin ayrıca arc ve e arc olanların da dolby vision desteği yok

Sony MDR-HW700DS DTS-HD TrueHD Wireless 3D 4K 9.1ch Kulaklıkamazon.com
    ViewHD Prosumer UHD HDMI 4X1 Switch with Audio Extraction | Dedicated HDMI Audio Output | 18Gbps | 4K@60Hz | Dolby Vision & HDR | HDCP 2.2 | Model: VHD-U4X1AS
    https://www.amazon.com/ViewHD-Prosumer-Switch-Extraction-18Gbps/dp/B07PP4QVVW/ref=sr_1_5?keywords=viewhd&qid=1638299961&sr=8-5

ben bunu kullanıyorum bunda bile e arc yok yani hem dolby vision hem e arc bulman çok zor

dediğim gibi bağlarsan arcye ihtiyacın da yok çünkü tvye bağlantıyı z9xten sonra e arc kanalına yapmayacaksın orada soundbar bağlı olacak

•  Sony MDR-HW700DS DTS-HD TrueHD Wireless 3D 4K 9.1ch Kulaklık
     Sony MDR-HW700DS DTS-HD TrueHD Wireless 3D 4K 9.1ch Kulaklıkamazon.de
    HDMI Splitter 1 in 2 Out 4K 60Hz 4:4:4 HDR D-o-l-b-y Vision D-o-l-b-y Atmos SPDIF 5.1CH Breakout - HDMI Scaler 4K 1080P Sync, Firmware Upgrade HDMI 2.0 Splitter 18Gbps HDCP2.2, CEC, Slim Case SP12
    https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B085Q37JPR/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A9MU9JXBQM05V&psc=1

Sony MDR-HW700DS DTS-HD TrueHD Wireless 3D 4K 9.1ch Kulaklıkamazon.de
    HDMI Splitter 1 in 2 Out 4K 60Hz 1080P 120Hz 4:4:4 HDR D-olby Vision D-olby Atmos Scaler 4K 1080P, Firmware Upgrade HDCP2.2, Scaler EDID Switch, USB Power
    https://www.amazon.de/HDMI-Splitter-Out-4K-60Hz/dp/B083JVPXDY?psc=1

üstat bu iki splitterın farkı nedir? aralarında 15 euro var @sadays

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafermahmut86 -- 1 Aralık 2021; 13:44:55 >

• zafermahmut86 kullanıcısına yanıt

pahalı olanda CEC ve optik çıkış var CEC senin sonydeki bravi sync bir nevi Arcnin ilkel hali sayılır yani arc gibi ters yönde ses alma ihtimalin var

• @sadays

SONY 50X81J 50 tv aldım dune medya player bağlı herhangi bir sorun yok ama tvden uydu youtube spotify veya netlfixden herhangi bir ses alamamaktayım bir yerde yanlış yapıyorum ama bir türlü çözemedim control hdmi 1 ayarlı tv hp audio out off durumda earc bağlı hdmi 2,1 kablo kullanmaktayım yardımınıza ihtiyacım var

not:tv optik çıkış kablosu yamaha ses sistemine bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 3 Aralık 2021; 0:13:53 >

• Sony tv özelinde bilemem ancak tvye sesi e arcden gönder demen gerekir hw700dsi resetleyerek dene bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Önceki samsung tv ayarında kalmış sanırım dediğiniz gibi reset yapınca düzeldi

teşekkürler @sadays

sony bravia sync uyumlu oldu aynı anda acılıp kapanıyor kulaklığı kulağınızdan çıkartınca otomatikman tvden ses geliyor kulağınıza taktığınız anda tv sesi kesilip kulaklığa sesi iletiyor müthiş kullanım kolaylığı oldu

Önceki samsungdan kalma duyduğum ses alışkanlığından ziyade sesler sanki bana daha dolgun ve berrak sesi almaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 4 Aralık 2021; 3:19:22 >
  • Muhtemelen sony daha başarılıdır bu ses codec v.s. işlerinde

outlet almasam benim de işim olmazdı samsung ile sony alırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022 yılı maalesef benim içim kötü başladı, kulaklığım bozuldu. İki gündür çok üzgünüm ve moralim bozuk.

Ne denediysem çalıştıramadım. Bir tek için açmak kaldı, o tip şeylerden de anlamadığım için öyle duruyor bir köşede.

1-2 hafta önce izlerken multi kanal ses gitti, filmde sadece arka plandaki sesleri duydum, konuşma sesleri gelmedi. Tüm kabloları söktüm, kulaklığı resetledim sonra kendi kendine düzeldi.

Dün ise tamamen gitti ses ve gelmiyor hiçbir şekilde. Optik kablo da denedim, hdmi da denedim, kablo da değiştirdim, reset de attım olmadı. Alıcı çalışıyor, kulaklık da açık ama ses yok.

Daha düşük seviye başka kulaklık öneriniz varsa alırım. TV’imde earc yok, splitter de kullanmıyorum. Zaten tüm izlemelerim Apple TV üzerinden. Dolby digital ve maks DTS çözen bir kulaklık yetecektir artık sanırım.

6-7 senedir çok severek kullandığım ve hiç yarı yolda bırakmayan cihazla bu kadarmış sanırım. Moralim bozuk ama elden bir şey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legoloman -- 2 Ocak 2022; 12:22:56 >

• Legoloman kullanıcısına yanıt
    6 7 senelik sure zarfinda batarya degisimi yptiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.