< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legoloman -- 2 Ocak 2022; 12:26:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sony MDR-HW700DS DTS-HD TrueHD Wireless 3D 4K 9.1ch Kulaklık (85. sayfa)
-
-
geçmiş olsun batarya değiştirip deneyin bence sorun pil olabilir yoksa kolay kolay bozulmaz bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Uygun ve sorun çıkarmayacak pili nereden bulabilirim bilmiyorum. Bu başlıkta yazılanları okuduğum kadarıyla pil konusu sıkıntılı. Yurtdışından gelmiyor, burada uygun olduğu düşünülenler de sonradan çalışmıyor vb.
-
Selamlar,
Bu kadar kapsamlı olmasa da maks DTS ve/veya Dolby Digital çözecek kablosuz kulaklık öneriniz var mıdır? (Kendine ait ayrı decoderi olmasına gerek yok)
Apple TV kullanıcısı olarak Airpods Pro ile idare etmeye çalışıyorum ama pek yeterli gelmiyor.
Sony WH1000XM4 baktım ama uygun olur mu bilemedim.
Önerileriniz ricasıyla, teşekkürler.
-
Bu kodları çözmek için decodere ihtiyacı oluyor. Sony ds6500'e bakabilirsiniz. O da çözer. Bulabilirseniz philips hd1500 de çok iyi bir ses kalitesine sahiptir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DS6500 kullanıp satmıştım bunu almadan önce, güzel bir kulaklık gerçekten.
Artık decodersiz standart bluetooth kablosuz kulaklılardan alacağım yapacak bir şey yok. Noice cancelling özelliği olan iyi markalardan araştırayım. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.
Bu başlıkta kulaklık konusunda epey bilgili ve tecrübeli forumdaşlar var, önerilere her zaman açığım. Herkese teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kulaklığı optic ten PlayStation 5 e bağlayan oldu mu? Aparat mı aldılar, nasıl bir yol izlemeliyim?
-
optik bağlarsanız hd sesleri alamazsınız atmos sesler true hd olarak geriye uyumludur dts-x de öyle dts hd ma olur o yüzden bölücüye ihtiyacınız var
amazon.deHDMI Splitter 1 in 2 Out 4K 60Hz 1080P 120Hz 4:4:4 HDR D-olby Vision D-olby Atmos Scaler 4K 1080P, Firmware Upgrade HDCP2.2, Scaler EDID Switch, USB Powerhttps://www.amazon.de/dp/B083JVPXDY/ref=mp_s_a_1_1_sspa?crid=L4L0E61HKX94&keywords=ezcoo+hdmi+splitter&qid=1642009026&sprefix=ezcoo%2Caps%2C196&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEyOTE3TFA3S1JWSDFIJmVuY3J5cHRlZElkPUEwMjU3NTEzMTBTU1ZQS1dNOE9MUyZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwODQ5Mjc3M0swWURTSE9EWEpNUiZ3aWRnZXROYW1lPXNwX3Bob25lX3NlYXJjaF9hdGYmYWN0aW9uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVl
-
ps5'in hangi ses formatlarını desteklediği hdmi üzerinden önemli konsollar konusunda maalesef tecrübem yok atmos verebiliyor mu dts-x ya da yoksa çok kanallı pcm mi gönderiyor gerçi kulaklık hepsini desteklediğinden (çok kanallı pcm veya true hd veya dts hd ma) her halukarda işini görür
-
Optik ses yeterli benim için. Bu bölücülerin hdmi özellikleri tam istediğim gibi olmuyor ondan kullanmak istemiyorum. Optic için bir çözüm var mı?
-
Siz optikten nasıl bağlanmayı düşünüyorsunuz ki ps5'in optik çıkışıy yk bu durumda ya bu hdmi bölücülerin optik çıkış veren modellerine bakacaksız ki ne gerek var hdmi varken ya da ps5'i tvye bağlayıp tvnin optik çıkışından hw-700ds'e gitmeniz lazım ben önermem optik ile hdmi arasında hd seslerde dağlar kadar fark var eğer imzanızdaki onkyo amfiyi kullanacaksanız bölücünün birinci çıkışı onkyoyya ikinci çıkışı hw700ds'e bitti gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 14 Ocak 2022; 13:29:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
açıkçası bu linkini verdiğim benim kullandığım değil ama yurtdışı forumlarda bırak HDR'ı dolbv visionu bile passtrough ettiğini söylüyorlar harcı alem türkiyedeki bölücüleri geçin
-
Sony xh9096 yada. Xh9077 tv ile birlikte bu kulaklığı kullanan var mi?
Son guncellemeden sonra kulakligi tvye tanitamiyorum ses gelmiyor benzer sorun yasayan var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satmayı düşünen var mıdır? Benzer özelliklere sahip, daha bulunabilir hdmi girişi ile iş yapacak decoder+kulaklık önerisi var mıdır?
-
Sony MDR-HW700DS son 1 yıldır satan olmadı hiç bulmak da satanı da çok çok zor sıfırı amazondan trye getirtmek de 9000 tlye maloluyor
-
1 yıldır bulamadım zaten... Ne bu ne de DS7500... Kısmet...
-
Sony MDR-HW700DS kulaklığımı dekoderi ile birlikte satmayı planlıyorum. Ne kadar eder fikri olan var mı?
MDR-HW700DS 2 kulaklık + dekoderi set olarak satıyorum arkadaşlar. İlgilenenler ulaşabilir. 0507 8167367
Hâlâ aranıyor...
-
neden hala aranıyor sizden önce 2 arkadaşın satış mesajı var
pahalı mı geldi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X