Şimdi Ara

Sony MDR-HW700DS DTS-HD TrueHD Wireless 3D 4K 9.1ch Kulaklık (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
46
Favori
84.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ben de onu söylüyorum yeni hdmi 2.1 versiyon olan vertex önermişler bence gerek yok hatta vertexi satabilirsin bile çünkü yeni tv ve e-arc çok kanallı olarak e-arc üzerinden hw700dsye iletir sesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabahtan beri e arc çalıştırmaya çalısıyorum olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanacay -- 12 Ekim 2022; 20:41:2 >
  • EARC nasıl hw700 baglamam gerek . youtube aradım bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanacay -- 12 Ekim 2022; 20:40:44 >
  • theraptorx kullanıcısına yanıt

Valla hocam cihazların ikinci eline baktım ebay da 440 usd. Muadili de yok bildiğim kadarıyla o yüzden üzülmeden verdim siparişi. Amazon’dan da çakma sünger aldım 500 tl ye iki çift miss.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iyi olabileceği söyleniyor

https://eu.jvc.com/audio/home-theater/XP-EXT1-E/
    amazon.com
    JVC EXOFIELD Theater Personal Home Theater System, 7.1.4 Multi-Channel Surround Sound , XP-EXT1
    https://www.amazon.com/JVC-EXOFIELD-Personal-Multi-Channel-Surround/dp/B0899NS7NV#aw-udpv3-customer-reviews_feature_div

Buradaki yorumları da okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 23 Ekim 2022; 23:49:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• frostburn F kullanıcısına yanıt
    Sanırım daha iyi olduğu doğru, başka yerde de okumuştum (atmos da destekliyor) ama ürün fiyatının minimum 800 dolar+kargo+vergi+Türkiye'de bulunmaması gibi etkenleri eklersek daha uzun bir süre Sony tepede kalacaktır...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alafosra kullanıcısına yanıt
    Fiyatını hak etmediğini söyleyenler de var mecbur Sony yi bekleyeceğiz

• çok bekleriz yıllar oldu ses seda yok

• Sony mdr hw700ds kulaklığımı satmayı düşünüyorum irtibat için pm atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafermahmut86 -- 26 Ekim 2022; 9:45:31 >
  • Hocam merhabalar bu konuda çok yazınızı okuyup bende bu kulaklıktan satın aldım şimdi yeni bir tv de satın aldım 4 adet hdmi giriside 2.1 destekliyor bu durumda hem 4k hdr görüntü hem dts-HD ses alabilirmiyim cevap yazarsanız çok mutlu olurum saygılarımla. Bu arada tv samsung oled 65 inç yeni olan

• _NORM_ _ kullanıcısına yanıt
    Aynı anda 4khdr ve full HD audio yani lossless alamaZsın ya bitrateten yada ses bandından feragat etmen laZım

En kolay çöZüm sesi ayrı görüntüyü ayrı taşımak

• Cevabınız için minnettarım tam olarak acabilirmisiniz konuyu 4k bluray playeri ayrı kulaklığın dekoderini ayrı yani 2 hdmi kablosu ile mi bağlamam gerekiyor şuanki mevcut bağlantım 4k bluray player kulaklığın dekoderi oradan tv şeklinde lutfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben de önce kulaklık sonra ekran yapmıştım ama arkadaşın dediği gibi oldu, 4k vermedi. Bluray player genelde 2 çıkışı olur. Video+audio ve audio. İlk olan TV'ye, audio olan kulaklık dekodere gidecek. Ayrı ayrı 2 kablo ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alafosra -- 3 Kasım 2022; 23:37:52 >
  • Eğer 2 çıkış yoksa bluray playerinde blurayi tvnin e-arc olmayan bir girişine bağlayıp hw700ü e-arcden bağlarsan her sesi alırsın lg tvnin ses ayarlarını biraz kurcalayarak hdmi cec açik olacak ses çıkışı düz geçiş

• Alafosra kullanıcısına yanıt

Gerçekten çok açıklayıcı oldu cevabınız için çok teşekkür ederim o halde ilk önce bluray playerden video+sound hdmi kısmı direk tv ye daha sonra only sound hdmi kısmı önce kulaklık dekoderine oradan oda tv ye yani toplamda 3 adet hdmi kablosu kullanacağım öyle mi herhangi bir bağlantı ayarı yapmama gerek kalmayacak sanırım

• sadays S kullanıcısına yanıt

Ben televizyonu yeni aldım samsung yeni oled serisi toplamda 4 adet hdmi var hepside 2.1 destekliyor sanırım e-arc destekliyordur sadece lg olan bir durum değildir umarım

• oled deyince kafadan lg yazmışım

samsung için de aynısı geçerli ama tv ayarları farklı onda düzgeçiş yok

samsung anynet açik olacak ses çıkışı e-arc

ses biçimi dolby digital +

atmos uyumluluğu açık

Kulaklıktan TV'ye gitmeyecek. Diğerleri tamam... 2 hdmi kablo yani...

• Hocam çok teşekkür ederim son bir sorum daha var bu sekilde bağlantı yaptığımız zaman ne tür bir ses aldığımızı menüden kontrol edebilirz değil mi çok açıklayıcı ve faydalı oldu tekrardan teşekkür ederim saygılarımla.

• sadays S kullanıcısına yanıt

Öncelikle bende lg c serisi alacaktım lakin samsumg qd oled teknolojisi beni kendine biraz daha çekti o yüzden zor bir karar oldu ama şuanda çok memnunum yanlış hatırlamıyorsam sizin samsung oled konu altında da yorumlarınız vardı:)

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.