Şimdi Ara

Sony MDR-NX2 Kulaklık lığım kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony MDR-NX2 Kulaklık 30 YTL ile 80 YTL arasında değişen fiyatları var. Bu kulaklığı yurtdışından ucuza getirme şansım var. Bu aleti kullanan arkadaşlar varmı, tavsiye edermisiniz. Bu ürünü Sonyericson W580i cep telefonunda kullanmayı düşünüyorum ve Bas lar daha önemli benim için. Alternatif olarak tavsiye edebileceğiniz başka kulaklıkta varmı dır. Teşekürler

• Ben bugün aldım sony psp ile güzel performans veriyor doğrusu ama kablosu biraz kısa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3rm@N

Ben bugün aldım sony psp ile güzel performans veriyor doğrusu ama kablosu biraz kısa...

bende dün kadıköyden aldım, daha önceki kulaklığımın kablosunda kopukluk oldu philips she3600 wardı, ilk olarak taktığımda ses boğuk geldi biraz ancak daha sonra alıştım inanılmaz kaliteli ve tok bir ses veriyor biraz ekolayzır ayarlarıyla oynadım cep telefonumun sonuç oldukça ii SENNHEISER kullanmadım hiç şimdiye kadar ama beni oldukça tatmin etti ses kalitesi olarak yanında silikon kılıflar vermişler 3 tane hangisi kulağına uıygunsa onu takıyorsun asla kulağını ağrıtmıyor ve dışarı ses vermiyor kullanımı oldukça rahat yani memnun kaldım ben açıkçası 2 yılda garantisi war daha ne olsun...
  • bende bu modeli almayı düşünüyorum. memnunmusunuz acaba?
  • Bu ürünü almayın arkadaşlar 5 TL lik kulaklık bundan iyidir.
  • arkadaş haklı bu ürün çok kaliteli bişi değil şeklindende belli zaten
    sonynin sitesindede yok
    araştırdım özellikleride ayrıntılı olarak bulunmuyor bence x79a haklı

* Güçlü bas ve net tizler için 400 kJ/m3 gücünde neodymium mıknatıs
    * 9 mm hoparlör boyutu
    * Kapalı tasarım tipi
    * Kulağa tam oturan yumuşak silikon hoparlör pedleri

nec senin she3600 e baktım çok uçuk değil ama normal bi kulaklık özelliklerine aşağıdan bakabilirsiniz

http://www.consumer.philips.com/consumer/tr/tr/consumer/cc/_productid_SHE3600_00_TR_CONSUMER/SHE3600-00

tavsiyem şu an piyasada varmı bilmiyorum
    Sony Mdr-nx3

http://www.sony.com.tr/product/hip-ex-series/mdr-nx3/tab/manual#pageType=TechnicalSpecs

• evet.çok haklısın.
    quote:

Orjinalden alıntı: x79a

Bu ürünü almayın arkadaşlar 5 TL lik kulaklık bundan iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugun aldim memnun kalmadim bu fiyata bunu alabiliyorsun ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan_ay -- 22 Eylül 2009; 3:47:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.