Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sony MDR Serisinden Spor Kulaklığı (İphone vs. uyumlu) Satın Al 1 Şubat 2017 19:27 1 1 Sony MDR Serisinden Spor Kulaklığı (İphone vs. uyumlu) Sony'nin Spor Kulaklığı olarak geçen modellerinden. Tam olarak modelini bilmiyorum , yurtdışından rica ederek getirttim.Motosiklette kask takarken kullanımı çok rahat, zaten bundan tercih etmiştim. Tizleri, baslarından çok daha başarılı.. Elektronik veya rock parçalarda daha iyi anlarsınız.3.5'mm girişli ben İphone'da ve Philps MP3 playerda müzik dinlerken kullandım sorun yaşamadım. Android telefonlar ile de uyumlu.Fiyat:45 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 45 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Karşıyaka Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık iPhone 7 veya 7+ Alınık Xbox Series S Playstation 4 Slim 1TB + Çift Kol + Oyunlar ve Hesap Orijinal FENERBAHÇE Zippo Çakmak