Şimdi Ara

Sony MDR-V55 **Extra BASS & DJ Style Headphone ** inceleme #Ritmi sokağa taşıyın# (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
5
Favori
31.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selamlar herkese, tüm yorumları okudum ve anladığım kadarıyla, bu kulaklığı besleyebilmek çok önemli. @Mair 'in bahsettiğine göre iPhnone 4/4S/5 ve Xperia serisinden bir telefonda, kulaklığı beslemek gibi bir sorun olmuyormuş. Benim sorum ise, Xperia S kullanıcısıyım ve telefonu besleyip besleyemeyeceğini merak ediyorum; ayrıca benim gibi merak eden arkadaşlar için, bu "besleme" konusuna nereden bakabiliriz, onu anlatırsanız çok iyi olur.

Şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar
  • AfterAll kullanıcısına yanıt
    Bakmak biraz zor olur. En azından hiçbir yerde dümdüz yazmaz şu besler bu beslemez diye. Ama ses çıkışı güçsüz bir mp3 çalar veya telefonun sürülmesi zor olduğuyla bilinen birşeyde çok başarılı olması beklenemez. Yapmanız gereken bolca okumak. İnsanlar onunla neler kullanmış ona bakmak.
  • Arkadaşlar ben de araştırmalarım ve yorumlarınızdan sonra bu kulaklığı almaya karar verdim. Bende Sony NWZ A864 müzikçalar var. Artık daha kaliteli sesler almak için alıyorum fakat bu kulaklığı İzmir'de bulamadım. İnternette de sadece d&r ve hepsiburada'da buldum. Hepsiburada'dan sipariş ettim ama 5 gündür "tedarikçi firmadan bekleniyor" yazıyor. Sanırım ümit yok. Siparişi iptal edeceğim. Bu kulaklığı alabileceğim düzgün başka yerler var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taysah

Arkadaşlar ben de araştırmalarım ve yorumlarınızdan sonra bu kulaklığı almaya karar verdim. Bende Sony NWZ A864 müzikçalar var. Artık daha kaliteli sesler almak için alıyorum fakat bu kulaklığı İzmir'de bulamadım. İnternette de sadece d&r ve hepsiburada'da buldum. Hepsiburada'dan sipariş ettim ama 5 gündür "tedarikçi firmadan bekleniyor" yazıyor. Sanırım ümit yok. Siparişi iptal edeceğim. Bu kulaklığı alabileceğim düzgün başka yerler var mı acaba?

Morfare ya da hepsisony'den alabilirsin. Ancak ben mesajınızı alıntı yapıp size cevap verdigim tarih itibariyle-eğer siparişinizi iptal etmediyseniz-siparişiniz size coktaaan ulaşmıştır. Eğer ulaştıysa kulaklık hakkında sizin yorumlarınızı alabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-7 aydır kullanıyorum. Pedler bayağı bir eskidi. Hatta kulak kirimden pedin içi sapsarı olmuş durumda Pad nerden bulabilirim? Kaç mm almam gerekir?
  • beyler sizce bu mu yoksa marshall major mü?
  • içimizde müzisyenler varmış sorum özellikle onlara, bas gitar çalıyorum yurtta amfi sorun oldugu için Vox amPlug Bass aldım ve bununla birlikde kullanmak için kulaklık almayı düşünüyorum bütçe 200 lira mdr-v55 işime yararmı acaba? ayrıca kulaklıgı ipod classic 7. nesil de kullanıcam bu iki cihazda kulaklık sorun yaratırmı ? bilgi verirseniz sevinirim.
  • Bu kulaklığı bugün media markette kendi telefonuma takarak ( htc incredible s ) dinledim. Player Pro programını kullandım. Daha ilk kulağıma taktığımda sesini çok beğendim.. Özellikle son seste çıkan ses miktarı orda denediğim bir çok kulaklıktan daha fazla idi. Ve seste herhangi bir bozulma da yoktu. Basslar falan dengeliydi. Kesinlikle diğer seslerin önünde değildi. Sadece son yüksek seste haliyle tizler biraz kulağı tırmalıyordu , ama basta hiçbir bozulma yoktu. Zaten bu kulaklıkla son seste müzik dinlenmez , dediğim gibi çok fazla ses çıkıyor. Yalıtımı falanda çok güzel. Sadece malzeme kalitesi pek tatmin edici görünmüyordu , ama dış görünüş aldatıcı olabilir. Uzun bir süre kullanıp sağlamlığını denemek gerekiyor. Param olsa kesinlikle alacağım bir kulaklık ama şuan bu kadar para vermem mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Bu kulaklığı bugün media markette kendi telefonuma takarak ( htc incredible s ) dinledim. Player Pro programını kullandım. Daha ilk kulağıma taktığımda sesini çok beğendim.. Özellikle son seste çıkan ses miktarı orda denediğim bir çok kulaklıktan daha fazla idi. Ve seste herhangi bir bozulma da yoktu. Basslar falan dengeliydi. Kesinlikle diğer seslerin önünde değildi. Sadece son yüksek seste haliyle tizler biraz kulağı tırmalıyordu , ama basta hiçbir bozulma yoktu. Zaten bu kulaklıkla son seste müzik dinlenmez , dediğim gibi çok fazla ses çıkıyor. Yalıtımı falanda çok güzel. Sadece malzeme kalitesi pek tatmin edici görünmüyordu , ama dış görünüş aldatıcı olabilir. Uzun bir süre kullanıp sağlamlığını denemek gerekiyor. Param olsa kesinlikle alacağım bir kulaklık ama şuan bu kadar para vermem mümkün değil.

kaç liraydı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Bu kulaklığı bugün media markette kendi telefonuma takarak ( htc incredible s ) dinledim. Player Pro programını kullandım. Daha ilk kulağıma taktığımda sesini çok beğendim.. Özellikle son seste çıkan ses miktarı orda denediğim bir çok kulaklıktan daha fazla idi. Ve seste herhangi bir bozulma da yoktu. Basslar falan dengeliydi. Kesinlikle diğer seslerin önünde değildi. Sadece son yüksek seste haliyle tizler biraz kulağı tırmalıyordu , ama basta hiçbir bozulma yoktu. Zaten bu kulaklıkla son seste müzik dinlenmez , dediğim gibi çok fazla ses çıkıyor. Yalıtımı falanda çok güzel. Sadece malzeme kalitesi pek tatmin edici görünmüyordu , ama dış görünüş aldatıcı olabilir. Uzun bir süre kullanıp sağlamlığını denemek gerekiyor. Param olsa kesinlikle alacağım bir kulaklık ama şuan bu kadar para vermem mümkün değil.

kaç liraydı ?

219 liraydı.

• forumda tavsiye isteklerime yeterli cevap alamayınca -senheiser hd205 ve noontech zorodan sonra- şansımı bir de bu kulaklıktan yana denedim. netten verdim siparişi gelince görelim bakalım f/p ürünümüymüş
    benim için orta seste tizleri berrak şekilde versin yeter...
  • Arkadaşlar almak isteyenlere benim de aldığım siteyi öneririm. Kargo da hızlı.

http://www.hepsisony.com/?urun-4566-sony-mdr-v55-ritmi-muzik-setinden-sokaga-tasiyin

İnanın pişman olmazsınız.
  • AKG K518 almayı düşünüyorum ama kafama takıldı; kıyaslama yaparsak MDR-V55'i tercih eder misiniz yerine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hvns

AKG K518 almayı düşünüyorum ama kafama takıldı; kıyaslama yaparsak MDR-V55'i tercih eder misiniz yerine?

AKG K518 i kullanmadığımdan yorum yapamayacağım ama MDR-V55 benim için tam anlamıyla hüsran oldu. kulaklık aşırı bass ağırlıklı, orta tizleri bile temiz veremiyor, benim gibi vokal ağırlıklı akustik/soft+pop/rock dinleyenler için hiç de uygun olmadığını görmüş olmuş.
    performansı tescilli akg k450 benim için daha uygun seçim oldu...

mdr-v55 sony nin de belirttiği gibi daha çok bass ön planda olan bir kulaklık...
  • Mair kullanıcısına yanıt
    mrb sayın mair ilk kafa üstü kulaklık tecrübem olacak electroword-mediamarkt gittim ama oralarda yoktu deneyemedim n 11de 189 lira kampanyalarla çok uygun fiyata gelecek bana..... bu kulaklıktan almayı düşünüyorum.ıpod nano 3.nesil 8gb kullanıyorum....şu besleme konusu kafama takıldı.sorun olurmu acaba.bu kulaklığı nano 3.nesılle kullanan arkadaşlar varmı acaba...teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdesign

quote:

Orijinalden alıntı: hvns

AKG K518 almayı düşünüyorum ama kafama takıldı; kıyaslama yaparsak MDR-V55'i tercih eder misiniz yerine?

AKG K518 i kullanmadığımdan yorum yapamayacağım ama MDR-V55 benim için tam anlamıyla hüsran oldu. kulaklık aşırı bass ağırlıklı, orta tizleri bile temiz veremiyor, benim gibi vokal ağırlıklı akustik/soft+pop/rock dinleyenler için hiç de uygun olmadığını görmüş olmuş.
    performansı tescilli akg k450 benim için daha uygun seçim oldu...

mdr-v55 sony nin de belirttiği gibi daha çok bass ön planda olan bir kulaklık...

Hocam EQ gerçekten fark ediyor. Kullandığın alet nedir bilmiyorum ama ben ilk önce ipod nano kullandım. EQ'dan rock seçince tam istediğim gibi oldu. Sonra onu sattım GM Discovery aldım. Kulaklığı telefona takmamla bu ne lan demem bir oldu. Hayal kırıklığı yaşadım resmen. Ama EQ ayarları ile oynayınca ipoddan bilene güzel hâle geldi. Media Markette o kadar kulaklık denedim. 400 TL'lik kulaklıklar ile yarışıyor.

Bu arada 1 yıldır kullanıyorum. Kulaklığın padi beyazdı fakat uzun süre kullanmamdan dolayı hafif sarılaştı Bunun padini nereden bulurum? Beyaz-siyah fark etmez.

@sivribey Ben 4. nesilde kullanıyordum. Besleme konusunda sınırda kalıyor ipodlar. Yüksek ses manyağı değilsen yine de tatmin eder her türlü.
    @sivribey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 28 Ekim 2013; 3:01:19 >

• yavuzdesign kullanıcısına yanıt
    Bunu düzeltmek lazym. V55 bas agirli de?ildir. Bas a?yrlykly dersek k518 vardyr.

Siz en iyisi kayna?ymyz hakkynda ve flat düz seste dinlediginizden emin olun.

• hvns H kullanıcısına yanıt
    Nasyl bir ses ve konfor istedigime göre degisir tercih. Orta ve tizler ve konfor için v55, bas ve yakynlyk ve hyz istiyorsam k518. Bu yüzden v55 daha çok do?al entrumanli müziklere duyarken, k518 de elektronikli müziklere.

• Hep demisimdir, kedi havlamaz kopek miyavlamaz. Eq ise olmasin deneni oldurtma cabasidir, zayif bir taklittir:) o yuzden duz seste dinleyin ki aslini duyun hangi kulaklik veya mp3 calarda dinliyorsaniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Hep demisimdir, kedi havlamaz kopek miyavlamaz. Eq ise olmasin deneni oldurtma cabasidir, zayif bir taklittir:) o yuzden duz seste dinleyin ki aslini duyun hangi kulaklik veya mp3 calarda dinliyorsaniz.

Hocam her türlü şarkıda tek tek denedim. Hem EQ'sız hem EQ'lı olarak. Gerçekten EQ olmadan dinlediğimden zevk alamıyorum. Ölü gibi geliyor ses. Dinlediğin telefondan ve ya mp3 çalardan, kullandığın programa kadar her alette değişiyor sesi. Ufak tefek oynamalarda hiç bir sakıncanın olacağını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.