Şimdi Ara

Sony MDR-XB500,XB700 VE Audio technica ATH-A500 SEÇİMİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta accessoryjack sitesinden bir alışveriş yaptım ürün sorunsuzca elime geçince bir tane de pc'de kullanmak için kafaüstü kulaklık almayı düşünüyorum.aklımda şu 3 model var;

http://www.accessoryjack.com/-strse-854/Sony-MDR-dsh-XB500-XB500-Extra/Detail.bok

http://www.accessoryjack.com/-strse-853/Sony-MDR-dsh-XB700-XB700-Extra/Detail.bok

http://www.accessoryjack.com/-strse-301/Audio-dsh-Technica-ATH-dsh-A500-A500-Art/Detail.bok

kafaüstü kulaklıklar hakkında hiç bir bilgim yok şu an koss portaprodan pek memnun değilim(ses olarak değil tabi ki rahatlık olarak) xb500 ile 700 arasında kayda değer bir fark varmı diye şüpheliyim arada 20 dolar var audio technica için ise hiç bir bilgim yok geçen hafta satın aldığım kulaklık cks90'dı onun sesine bakılırsa kalitesinden şüphem yok.Kulaklığı gece film izlerken ancak en çok pc'de müzik için kullanıcam genel olarak bass sesi iyi bunun yanında da tiss leri ve sahnesi sıcak ses yüksekliği fazla bir kulaküstü arıyorum bunlardan birini veya bu fiyat aralıklarına yakın neler önerebilirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim...

• Audio Technica kafaüstülerinin bir çoğunda bas tepkisi azdır. İyidir ama azdır. Bilginize...
  • peki hocam at'ları eleyelim geriye iki sony kalıyo ses karakteri bakımından koss portapro ya en yakın bu ikisinden hangisidir acaba şu an incelemelerini araştırıyorum ama adam akıllı bir şey bulamadım illa bu iki sony de olmayabilir fiyat olarak 125 doları geçmicek bir şey de olabilir..
  • shure'da iyi görünüyor özelliklerine bakıyorum şu max.input ne oluyor acaba xb700 diğerlerine göre hepsinden fazla 3000mw gibi bir değeri var
    kusura bakma hocam kulaküstünden baya bir kopmuşum kulakiçi olsa az çok bilgiye sahibim ama bunlar hakkında hiç bir bilgim yok zaten konuyu açarken inş. @H. , @.pea, @ğ. cevap atar demiştim
  • evet arkadaşlar biraz daha yardımcı olabilirseniz sevinirim siparişi en geç bi dahaki haftasonuna kadar vemeyi düşünüyorum xb500 ile audio technicayı eledim geriye sadece xb700 kaldı ancak yukarıda belirttiğim gibi ses kalitesi daha iyi maksimum 125 dolar civarında alternatif seçeneklerde olabilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

shure'da iyi görünüyor özelliklerine bakıyorum şu max.input ne oluyor acaba xb700 diğerlerine göre hepsinden fazla 3000mw gibi bir değeri var

O güç değeri kulaklığın dayanabileceği maksimum güçtür.Kullanıcı için pek bir şey ifade etmez aslında.50mw çıkış veren alet zor bulunuyorken 3W sadece fantezi bizim için.

Sony'nin xb serisi çok rahat ama fazla baslı bence.portapro'yu seven birisinin xb'leri seveceğini sanmam.
    Ben de SRH440'tan yanayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Shure'den yanayım.

Sony XB300 kullandım. Rahatlık olarak çok çok iyi ama Bass'lar diğer sesleri acaip örtüyor ve baş ağrıtıyor. Benim başım ağrıdı dinleyemedim 5 dakka. Çok kalitesizdi Basslar. Ama 500 ve 700'ü bilemicem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Bende Shure'den yanayım.

Sony XB300 kullandım. Rahatlık olarak çok çok iyi ama Bass'lar diğer sesleri acaip örtüyor ve baş ağrıtıyor. Benim başım ağrıdı dinleyemedim 5 dakka. Çok kalitesizdi Basslar. Ama 500 ve 700'ü bilemicem...

Onların da XB300 den aman aman farkı yokmuş..
    Biri bir kademe, diğeri iki kademe iyileştirilmişi diyorlar..
  • O zaman XB700 bir nebze tercih edilebilir... 100$ fiyat uygun gibi duruyor...

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Bende Shure'den yanayım.

Onların da XB300 den aman aman farkı yokmuş..
    Biri bir kademe, diğeri iki kademe iyileştirilmişi diyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 20 Nisan 2011; 23:35:43 >
  • yorumlar için teşekkürler şu göstermiş olduğunuz shure'un görünümü de hoşuma gitti baya sağlam bi yapıda ancak şekline aldanıpta satın aldığım modellerde oldu(creative fatal1ty, phillips shp1000 gibi) marka olarak sony'e takıntım az da olsa var bass'ı eminim yüksektir ancak her şey yüksek bassla bitmiyor örneğin portapro bassları tam yerindeyken tissleri de boğmuyor sahne zaten güzel bi de yarı açık değilde kapalı bi tasarımı olsaydı bir de şu sennheiserlar var hd serisi bu fiyata en iyi hangisidir bir dünya hd modeli var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.