Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sony MDR-XB950B1 530TL Sıfırdan tek farkı fiyatı Satın Al 5 Mart 2019 12:39 1 1 Sony MDR-XB950B1 530TL Sıfırdan tek farkı fiyatı kulaklığı sıfır olarak aldım garantisi vardır.Herhangi bir sorunu yoktur.Sadece 1-2 kez kullanıldı şarj kablosuna dokunulmadı bile, sıfırı ne ise bu da odur.Eski sürüm 950bt den farkı, kablolu olarak da bass artırma tuşunun çalışmasıdır.Önce havale sonra kargo şeklinde Türkiye'nin her yerine gönderilir.İstenildiği takdirde taksitle almak isteyenler için Sahibindene 575tl 3 taksit get ilanı açabilirim.İstanbul içi beşyüzevler metrosu taşköprü durağında teslim edebilirim.Acil para gerektiğinden satıyorum.Fiyatı çok uygun tuttum.Pazarlık az da olsa vardır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Esenler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün silinebilir.... Silinebilir Sony MDR-XB950B1 530TL Sıfırdan tek farkı fiyatı Silinsin