Şimdi Ara

SONY MEX-DV900 DIVX-DVD-CD-MP3 ÇALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aleti önerirmisiniz hepsi burda com da %25 indirimli.Ses sistemi özelliklerini bulamadım.Bugün kesin alcam.Kullanan arkadaşlar yada anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Yada önerebileceğiniz bir model varmı.Özellikle ses kalitesi benim için çok önemli.. Yardımlarınız için şimdiden tessekürler.Saygılar..

• bütçeniz nedir? bahsettiğiniz teybin 1 amfi çıkışı var amfili tesisat kurduğunuzda yetersiz kalabilir.
  • Selamlar benim bütçe 400-600 arası bugün pioneer 6050 modeline baktım 480 ytl dedi.Aslında ben ses kalitesine daha önem veriyorum.Aracın içindeki akustik sağlanmalı ayrıca en arkadaki Enstrümantal aletlerin sesinide almak ve cam gibi bir sesin olması benim için çok önemli.Ben hangi modelin bu özellikleri sağlayacağını bilemediğim için sizlerden yardım almak istedim.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum çok tessekkür ediyorum... Saygılar...
  • iYİ AKŞAMLAR ben araştırırken LG LAC-M9600 R CD/MP3 ÇALAR gördüm baya iyi özellikleri var.

http://www.hepsiburada.com/lg-lac-m9600-r-cdmp3-calar-/productDetails.aspx?categoryid=26080&productid=otessem9600r#tablnk
    sizce nasıl Sizin bilgilerinizden faydalanmak isterim.En kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar...
  • Hepsiburadacom dan lg markalı ürünü sipariş ettim.Ancak ürün tedarik sürecinde.Stoklarda bulunmuyor bilgisini görmedim.Normalde belirtmeleri gerekmiyormu.Yada benmi göremedim.Umarım en kısa sürede gelirde ürünle ilgili yorumları yaparım saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.