Şimdi Ara

Sony MHS-CM5 Bloggie HD 5MP 2.5' Lcd Video Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, video kamera almak istiyorum ve "Sony MHS-CM5 Bloggie HD 5MP 2.5" Lcd Video Kamera" yi almayı düşünüyorum.Aşağıda özelliklerini de koydum. Acaba bu konuda bana yorumlarınızı ve farklı tavsiyeleriniz var ise iletirmisiniz? Şimdiden teşekkürler...

Ana Özellikler
    Kayıt Biçimi : Flaş Kart .Sensör Ölçüsü : 1/2.5" .Sensör Piksel Sayısı:5038 K Piksel. Zoom Oranı(Optik ):5x.

Lens
    Zoom Oranı ( Dijital ) : 20 x .Odak Mesafesi : 41 x 205 mm .

Kamera
    Kayıt Sistemi : NTSC - PAL .Beyaz Ayarı Seçenekleri : Otomatik .Görüntü sabitleme : Var .Oynatırken Zoomlama : Var.

Fotoğraf Kaydı Fotograf Sıkıştırma : Jpeg .Hafıza Kart Desteği : Memory Stick Duo - Memory Stick Pro .Görüntü Boyutu (max) : 1920 x 1080 .

Ara Bağlantılar
    Arayüz : HDMI - USB .Mikrofon Tipi : Dahili .

Vizör / LCD Monitör
    Ekran Tipi : LCD Ekran .LCD Ölçüsü : 2.5 " .

Birlikte Verilen Aksesuarlar
    AC Adaptör : Var .Şarj Edilebilir Pil Paketi : NP-BK1 .Lens Kapağı :Otomatik Objektif Kapağı. USB Kablosu : Var .

Görünüm
    Ağırlık : 0.20 kg.Boyutlar : 3.9 x 10.1 x 6.7 cm

• Sony nin çinde yaptırıp üstüne markasının basılmasına izin verdiği vasat bir model sakın alma loş ışıklı yerlerde gündüz bile çekimi rezalet.emin ol git standart çözünürlükte sony canon samsung farketmez o çözünürlükte bir model al fiyatlarıda 300 liraya kadar düştü daha iyi inan.
  • ya alma diyosun ama neye göre diyosun sende var mı kullandın mı .. ben de almayı düşünüyodum ama ..
  • doroşenko arkadaş zannediyorum bu cihazın üretim aşamasında bulunmuş. Hemen sony nin çine yaptırdığı vasat cihazlardan demiş çıkmış. Daha doğrusu sallamış atmış ortaya. Kim yerse diye. Arkadaşım konuyla ilgili bilginiz yok, ama cevap vermeyerek en azından yıllık geliri Türkiyenin bütçesi kadar olan bir firmayı karalamaya çalışmasaydınız. Sallama cevap derken, bazı reklamcıların ufak tefek reklamları bu cihazla çektiklerini bilmediğinizden diyorum. Hani gündüz çekimi bile rezalet olan makina. Standart çözünürlüklü makina al derken, zaten konuya ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyorsunuz. Zannediyorum CMOS ve CCD arasındaki farklarıda, engin bilgilerinizle burada açıklayabilirsiniz. 5 Mp bir makinada 5 milyon civarı minik sensör, 650.000 piksel makinada 640.000 civarı sensör bulunmaktadır. Standart çözünürlükteki bir makinanın görüntü kalitesini , 5mp den FullHd çekim yapan bir makinadan nasıl üstün hale getirdiğinizi anlamış değilim. Hemde bu kötülediğiniz makina 720p de 60 kare video çekebiliyorken.

Bence siz bildiğiniz konularda görüş belirtiniz. Bilmediklerinizide okuyup muhakemesini yapıp birşeyler öğreniniz. Saygılar herkeze.

Not : Bende yemek yapmasını bilmiyorum. Tarif vermeyim , yemeği yakarsınız. :)

• Unutmadan , bende 5 adet makina var. Bunlardan biride Sony CM5 tir. Bunu sen kullandınmı diye bana sormayın. İsteyene hemen çektiğim resim ve videoları taktim edebilirim.
  • valla arkadaşlar ben makinayı geçen sene aldım :D çok memnunum 1 senedir kullanıyorum bence fevkalade güzel bir makine gayet kullanışlı herkese tavsiye ederim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: doroşenko

Sony nin çinde yaptırıp üstüne markasının basılmasına izin verdiği vasat bir model sakın alma loş ışıklı yerlerde gündüz bile çekimi rezalet.emin ol git standart çözünürlükte sony canon samsung farketmez o çözünürlükte bir model al fiyatlarıda 300 liraya kadar düştü daha iyi inan.

gece çekimini bilmem ama bence gündüz çekimi hiç de fena değil. zaten bu tür kameraların gece çekimi kötüdür, başka bir kamera alırsan boşuna almış olursun. eğer sana yetecekse al bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.