Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

.

Teknik Özellikler

WCDMA 850/900/1700/1900/2100 - GSM/EDGE 850/900/1800/1900

Symbian^3

ARM 11 680 MHz CPU - Broadcom BCM2727 GPU + 3D HW Accelerator ve OpenVG 1.1 - OpenGL 2.0 desteği

3.5" 16:9 16M nHD(640x360 piksel) kapasitif AMOLED ekran

350 MB dahili hafıza, 8 GB yığın hafıza, 32 GB kart desteği

256 MB RAM, 1 GB ROM

8 MP kamera (3264x2448 piksel), Çift LED flaş, 720@25fps video kayıt

WLAN IEEE 802.11 b/g/n, HSDPA Cat9 10.2 Mbps, HSUPA Cat5 2.0 Mbps

Bluetooth 3.0, Mikro USB, High-Speed USB 2.0, 3.5 mm AV, 2 mm şarj konektörü, USB On-The-Go, USB'den şarj

Entegre GPS, A-GPS

Java MIDP 2.1, QT4.6,2 Client Platform 2.0, HTML 4.1, Flash Lite 4.0

Stereo FM Radyo, RDS, FM verici

Çift mikrofon

Manyetometre, multi-touch, ivmeölçer, yakınlık sensörü, ışık sensörü

117.3 x 56.8 x 10.5 mm, 130 g, 64 cc

BL-5K 1200mAh batarya; 2G 9.6 saat konuşma, 23 gün bekleme - 3G 5.3 saat konuşma, 2.6 saat görüntülü konuşma, 27 gün bekleme, 6.4 saat video oynatma, 3.8 saat video çekim, 2 güne kadar müzik çalma, 6 saate kadar navigasyon kullanımı

http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/C7-00/

http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/C7-00/

REKLAM FİLMİ:

http://www.youtube.com/watch?v=6etHM0tW6hk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 15 Eylül 2010; 0:35:19 >

• Cihazın arka kısmının tasarımı pek güzel olmamış.Ayrıca önde sadece kamera var nedense sensör zımbırtıları yok ve hoperlörleri arkada bulunan cihazlara pek sıcak bakmıyorum.
  • Benim "yol haritası" resmi 1-1 tamamlanıyor.
  • n86 ya benzemiş birazda n8 e benzemiş. buda n86 yanlardan süpürge makinesi gibi bütün tozu içine alır. ama stero hoparlör tek artısı.
  • Işletim sistemi S^3 olabilir. Bu saatten sonra Nokia'nın S60v5'i kullanacağını sanmam.
  • bu nedir yahu? bildiğin samsung tasarımı
  • Genelde başlıkları Reis açar onun için bu başlığı Reis'in açması daha doğru olurdu bence. Açmadan önce Reis'e keşke PM atsaydınız o açardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesin symbian vardır bunda da
  • tasarımının hiç beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Işletim sistemi S^3 olabilir. Bu saatten sonra Nokia'nın S60v5'i kullanacağını sanmam.

yabancı sitelerde hep öyle okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: met2505

bu nedir yahu? bildiğin samsung tasarımı

kesinlikle üstünde nokia yazmasa samsung sanardım bende.. tasarımı hiç hoş gibi gelmedi bana
  • Ses Açma-kapama tuşunun ortasındaki tuş ne ola ki?
  • quote:

Genelde başlıkları Reis açar onun için bu başlığı Reis'in açması daha doğru olurdu bence. Açmadan önce Reis'e keşke PM atsaydınız o açardı.

öyle 1 kaide mi var abi isteyen açar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Genelde başlıkları Reis açar onun için bu başlığı Reis'in açması daha doğru olurdu bence. Açmadan önce Reis'e keşke PM atsaydınız o açardı.

öyle 1 kaide mi var abi isteyen açar

Genelde başlıkları açarken özellikleri ile tanıtman çok iyi oluyor. Örn: N8| Symbian^3+Xenon+720p+HDMI gibi. O yüzden öyle dedim. Şayet ben bulmuş olsaydım telefonu mutlaka konuyu açman için mutlaka PM'den sana bildirirdim. Konu açmak benim işim değil.

• Tasarımı benimde pek hoşuma gitmedi. Samsung ve 3600 slide a benzemiş biraz.
    Ama özellikleri fena durmuyor. 3.5 inç capasitive ekran güzel. multitouchta varmış. Symbian 3 şimdilik sadece bir muamma. bir s60v5 kullanıcısı olarak android e özenmiyor değilim.
  • şöyle bi internette araştıriiim diyince karşıma şu fotoğraf çıktı:

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<===

açıkcası burda ilgimi çeken evin bacası "S" oldu. acaba ne tür bi konsepte çıkacak ve n9 a kıyasla biraz daha üstte mi, eşit mi, biraz daha altta mı yer alacak? veya n9 un klavyeli modeli olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 10 Haziran 2010; 21:07:11 >
  • S sınırlı sayıda üretimi işaret ediyor. Zaten baca genelde evlerin en küçük kısmı olur. Baca kısmına S harfi koymaları yüksek fiyattan özel telefonları üreteceği anlamına geliyor. 8800 serisi cihazları bilirsiniz. Arte, Sirocco, Gold vs. gibi.

S60v5 olmayacak bundan adım gibi eminim. S^3 olarak ge-le-cek.
  • Acaba S Nokia Conversations daki tüketici isteği ile belirlenen telefon olmasın.Gerçe onun ismi Nokia U ydu galiba ama...
  • Spinalsurgeon nerelerdeydin ya uzun zamandır göremiyordum seni.
  • Ne kadar çin malına benziyor arka 8mp kamera lensi öndekinden ufak bence gerçek değil arkadaşlar dikkatli bakın arka batarya kapağı bile orantısız oturmuş..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.