Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

.

Teknik Özellikler

WCDMA 850/900/1700/1900/2100 - GSM/EDGE 850/900/1800/1900

Symbian^3

ARM 11 680 MHz CPU - Broadcom BCM2727 GPU + 3D HW Accelerator ve OpenVG 1.1 - OpenGL 2.0 desteği

3.5" 16:9 16M nHD(640x360 piksel) kapasitif AMOLED ekran

350 MB dahili hafıza, 8 GB yığın hafıza, 32 GB kart desteği

256 MB RAM, 1 GB ROM

8 MP kamera (3264x2448 piksel), Çift LED flaş, 720@25fps video kayıt

WLAN IEEE 802.11 b/g/n, HSDPA Cat9 10.2 Mbps, HSUPA Cat5 2.0 Mbps

Bluetooth 3.0, Mikro USB, High-Speed USB 2.0, 3.5 mm AV, 2 mm şarj konektörü, USB On-The-Go, USB'den şarj

Entegre GPS, A-GPS

Java MIDP 2.1, QT4.6,2 Client Platform 2.0, HTML 4.1, Flash Lite 4.0

Stereo FM Radyo, RDS, FM verici

Çift mikrofon

Manyetometre, multi-touch, ivmeölçer, yakınlık sensörü, ışık sensörü

117.3 x 56.8 x 10.5 mm, 130 g, 64 cc

BL-5K 1200mAh batarya; 2G 9.6 saat konuşma, 23 gün bekleme - 3G 5.3 saat konuşma, 2.6 saat görüntülü konuşma, 27 gün bekleme, 6.4 saat video oynatma, 3.8 saat video çekim, 2 güne kadar müzik çalma, 6 saate kadar navigasyon kullanımı

http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/C7-00/

http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/C7-00/

REKLAM FİLMİ:

http://www.youtube.com/watch?v=6etHM0tW6hk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 15 Eylül 2010; 0:35:19 >

• Cihazın arka kısmının tasarımı pek güzel olmamış.Ayrıca önde sadece kamera var nedense sensör zımbırtıları yok ve hoperlörleri arkada bulunan cihazlara pek sıcak bakmıyorum.
  • Benim "yol haritası" resmi 1-1 tamamlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Benim "yol haritası" resmi 1-1 tamamlanıyor.
    n86 ya benzemiş birazda n8 e benzemiş. buda n86 yanlardan süpürge makinesi gibi bütün tozu içine alır. ama stero hoparlör tek artısı.
  • Işletim sistemi S^3 olabilir. Bu saatten sonra Nokia'nın S60v5'i kullanacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Işletim sistemi S^3 olabilir. Bu saatten sonra Nokia'nın S60v5'i kullanacağını sanmam.
    bu nedir yahu? bildiğin samsung tasarımı
  • Genelde başlıkları Reis açar onun için bu başlığı Reis'in açması daha doğru olurdu bence. Açmadan önce Reis'e keşke PM atsaydınız o açardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Genelde başlıkları Reis açar onun için bu başlığı Reis'in açması daha doğru olurdu bence. Açmadan önce Reis'e keşke PM atsaydınız o açardı.
    kesin symbian vardır bunda da
  • quote:

Genelde başlıkları Reis açar onun için bu başlığı Reis'in açması daha doğru olurdu bence. Açmadan önce Reis'e keşke PM atsaydınız o açardı.
    tasarımının hiç beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Işletim sistemi S^3 olabilir. Bu saatten sonra Nokia'nın S60v5'i kullanacağını sanmam.

yabancı sitelerde hep öyle okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: met2505

kesinlikle üstünde nokia yazmasa samsung sanardım bende.. tasarımı hiç hoş gibi gelmedi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: KucukKurbaga

quote:

Orijinalden alıntı: met2505

kesinlikle üstünde nokia yazmasa samsung sanardım bende.. tasarımı hiç hoş gibi gelmedi bana

Alıntıları Göster
    Ses Açma-kapama tuşunun ortasındaki tuş ne ola ki?

• quote:

öyle 1 kaide mi var abi isteyen açar
  • quote:

quote:

Genelde başlıkları açarken özellikleri ile tanıtman çok iyi oluyor. Örn: N8| Symbian^3+Xenon+720p+HDMI gibi. O yüzden öyle dedim. Şayet ben bulmuş olsaydım telefonu mutlaka konuyu açman için mutlaka PM'den sana bildirirdim. Konu açmak benim işim değil.

• quote:

quote:

quote:

Genelde başlıkları açarken özellikleri ile tanıtman çok iyi oluyor. Örn: N8| Symbian^3+Xenon+720p+HDMI gibi. O yüzden öyle dedim. Şayet ben bulmuş olsaydım telefonu mutlaka konuyu açman için mutlaka PM'den sana bildirirdim. Konu açmak benim işim değil.

Alıntıları Göster
    Tasarımı benimde pek hoşuma gitmedi. Samsung ve 3600 slide a benzemiş biraz.
    Ama özellikleri fena durmuyor. 3.5 inç capasitive ekran güzel. multitouchta varmış. Symbian 3 şimdilik sadece bir muamma. bir s60v5 kullanıcısı olarak android e özenmiyor değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozleran

Tasarımı benimde pek hoşuma gitmedi. Samsung ve 3600 slide a benzemiş biraz.
    Ama özellikleri fena durmuyor. 3.5 inç capasitive ekran güzel. multitouchta varmış. Symbian 3 şimdilik sadece bir muamma. bir s60v5 kullanıcısı olarak android e özenmiyor değilim.

Alıntıları Göster
    şöyle bi internette araştıriiim diyince karşıma şu fotoğraf çıktı:

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<===

açıkcası burda ilgimi çeken evin bacası "S" oldu. acaba ne tür bi konsepte çıkacak ve n9 a kıyasla biraz daha üstte mi, eşit mi, biraz daha altta mı yer alacak? veya n9 un klavyeli modeli olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 10 Haziran 2010; 21:07:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spinalsurgeon

şöyle bi internette araştıriiim diyince karşıma şu fotoğraf çıktı:

açıkcası burda ilgimi çeken evin bacası "S" oldu. acaba ne tür bi konsepte çıkacak ve n9 a kıyasla biraz daha üstte mi, eşit mi, biraz daha altta mı yer alacak? veya n9 un klavyeli modeli olabilir mi?

Alıntıları Göster
    S sınırlı sayıda üretimi işaret ediyor. Zaten baca genelde evlerin en küçük kısmı olur. Baca kısmına S harfi koymaları yüksek fiyattan özel telefonları üreteceği anlamına geliyor. 8800 serisi cihazları bilirsiniz. Arte, Sirocco, Gold vs. gibi.

S60v5 olmayacak bundan adım gibi eminim. S^3 olarak ge-le-cek.

• quote:

S sınırlı sayıda üretimi işaret ediyor. Zaten baca genelde evlerin en küçük kısmı olur. Baca kısmına S harfi koymaları yüksek fiyattan özel telefonları üreteceği anlamına geliyor. 8800 serisi cihazları bilirsiniz. Arte, Sirocco, Gold vs. gibi.

S60v5 olmayacak bundan adım gibi eminim. S^3 olarak ge-le-cek.

Alıntıları Göster
    Acaba S Nokia Conversations daki tüketici isteği ile belirlenen telefon olmasın.Gerçe onun ismi Nokia U ydu galiba ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Acaba S Nokia Conversations daki tüketici isteği ile belirlenen telefon olmasın.Gerçe onun ismi Nokia U ydu galiba ama...

Alıntıları Göster
    Spinalsurgeon nerelerdeydin ya uzun zamandır göremiyordum seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Spinalsurgeon nerelerdeydin ya uzun zamandır göremiyordum seni.

Alıntıları Göster
    Ne kadar çin malına benziyor arka 8mp kamera lensi öndekinden ufak bence gerçek değil arkadaşlar dikkatli bakın arka batarya kapağı bile orantısız oturmuş..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.