Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi süredir konu dışındayım. zatn eskisi gibi aktifte olamıyorum vizelerdi, finallerdi derken. bu arada daha almadım telefon. n8 aklımı çelsede n9 u görmeden telefon alırsam içimde kalır. zatn millete uyuz olmuş durumdayım apple iphone 4 topicindekiler sanki steve jobs babasının oğluymuş, kendileri hisse sahibiymiş bu işten para kazanıolarmış gibi savunuolar. elin adamı için birbirlerine söylemediklerini bırakmadılar. deişik bi şekilde teknik olarak n8 üstün olmasına rağmen iphone karşısında sanki sönmüş durumda, sanırım nokia bi kaç telefon boyunca iphone fan liğini zor yıkacak. hoş gerçi bnde yurtdışında yaşasam iphone u 299$ a alsam bnde iphone alırdım çünkü şimdiki telefonuyla f/p ürünü olabilirdi(şıklığı, kolay kullanımı, program fazlalığı). ama buraya gelipte 2000tl den satışa çıkınca işin rengi değişir deyince dünyanın en kötü adamı kesiliyorsun forumda. aynı ve daha fazla özellik sunan cihazlar 1400 civarında yer alırken 300 dolarlık aleti 2000tl ye almak adama kor yaw. ha 1400 civarıda ucuz kabullenilebilir demiorum. ama Türkiye deki genel fiyatlar bu ve bizde bu ülkede yaşıoz, yapcak bişey yok. milletin gözü o kadar kör olmuş, o kadar tüketme politikalarına kaptırmışlar ki kendilerini saçma sapan özellikleri savunuolar, 5-6 yaşındaki ilkokul 1 çocukları gibi sidik yarıştırıolar yok benimki seninkini döver yok benimki daha büyük. saçmalık... bnde nokia fanı deilim özellikle son 1 senedir n900 hariç adam gibi bişey yapamadığı bi gerçek. daha düne kadar samsung galaxy s düşünüodum. ama androidin program azlığı, flaşın olmaması gibi sebeplerle vazgeçtim. şuan ki düşüncem muhtemel meego lu ilk cihaz n9 u görmeden hareket etmemek. tabi onunda iyi olacağı garantisi yok. açıkcası hiç bi telefonu piyasaya çıkıpta kullanıcıların yorumlarını okumadan almam.

biraz uzun oldu, hatta birazda konu c7 den saptı ama uzun zamandır yazmıodum. forumun son gidişatındanda hiç memnun deilim. kimsede yorum yapma hevesi bırakmıolar artık. neyse bu mesajıda daha da uzatarak konuyu bozmak istemiorum. herkese kolay gelsin...

• yurtdışındada 200-300 usd olmayacağından emin olabilirsiniz. Orda o fiyatlara ancak kontratlı paketler verirler.
    Tabi türkiyedeki gibi astarı yüzünden pahalıya gelen manasız paketler olmaz kanımca...
  • Beyler dikkatli bakın telefona hiç nokia gibi duruyor mu? göz var izan var...

çinlilerin kendi kafalarına göre ürettiği bir nokia modelidir bu
  • Ön yüzey N86'da kullanılan çizilmeye dayanıklı materyaldan galiba
  • Sizde fark ettiniz mi deklanşör tuşu baya içerde nerdeyse çıkıntı yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Genelde başlıkları Reis açar onun için bu başlığı Reis'in açması daha doğru olurdu bence. Açmadan önce Reis'e keşke PM atsaydınız o açardı.

Reis e saygımız sonsuz ama her konuyu Reis açacak diye bir şey yok.Düşünce sistemin çok garip.Burası forum . İsteyen kurallara uygun olmak şartıyla istediği konuyu açar.E tabiki konuyu Reis açsaydı daha iyi olurdu ama istediği konuyu herkes açabilir.

Ayrıca telefon Nokia ya hiç benzemiyor.Tasarımı samsung a benziyor ve hiç beğenmedim.Arkası çok garip duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 11 Haziran 2010; 12:04:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spinalsurgeon

@lazloo
    bi süredir konu dışındayım. zatn eskisi gibi aktifte olamıyorum vizelerdi, finallerdi derken. bu arada daha almadım telefon. n8 aklımı çelsede n9 u görmeden telefon alırsam içimde kalır. zatn millete uyuz olmuş durumdayım apple iphone 4 topicindekiler sanki steve jobs babasının oğluymuş, kendileri hisse sahibiymiş bu işten para kazanıolarmış gibi savunuolar. elin adamı için birbirlerine söylemediklerini bırakmadılar. deişik bi şekilde teknik olarak n8 üstün olmasına rağmen iphone karşısında sanki sönmüş durumda, sanırım nokia bi kaç telefon boyunca iphone fan liğini zor yıkacak. hoş gerçi bnde yurtdışında yaşasam iphone u 299$ a alsam bnde iphone alırdım çünkü şimdiki telefonuyla f/p ürünü olabilirdi(şıklığı, kolay kullanımı, program fazlalığı). ama buraya gelipte 2000tl den satışa çıkınca işin rengi değişir deyince dünyanın en kötü adamı kesiliyorsun forumda. aynı ve daha fazla özellik sunan cihazlar 1400 civarında yer alırken 300 dolarlık aleti 2000tl ye almak adama kor yaw. ha 1400 civarıda ucuz kabullenilebilir demiorum. ama Türkiye deki genel fiyatlar bu ve bizde bu ülkede yaşıoz, yapcak bişey yok. milletin gözü o kadar kör olmuş, o kadar tüketme politikalarına kaptırmışlar ki kendilerini saçma sapan özellikleri savunuolar, 5-6 yaşındaki ilkokul 1 çocukları gibi sidik yarıştırıolar yok benimki seninkini döver yok benimki daha büyük. saçmalık... bnde nokia fanı deilim özellikle son 1 senedir n900 hariç adam gibi bişey yapamadığı bi gerçek. daha düne kadar samsung galaxy s düşünüodum. ama androidin program azlığı, flaşın olmaması gibi sebeplerle vazgeçtim. şuan ki düşüncem muhtemel meego lu ilk cihaz n9 u görmeden hareket etmemek. tabi onunda iyi olacağı garantisi yok. açıkcası hiç bi telefonu piyasaya çıkıpta kullanıcıların yorumlarını okumadan almam.

biraz uzun oldu, hatta birazda konu c7 den saptı ama uzun zamandır yazmıodum. forumun son gidişatındanda hiç memnun deilim. kimsede yorum yapma hevesi bırakmıolar artık. neyse bu mesajıda daha da uzatarak konuyu bozmak istemiorum. herkese kolay gelsin...

Benimde finaller bitti forumu daha çok takip ediyorum ama dediğin gibi bazıları yüzünden insanın yazası gelmiyor.Bende daha telefon almadım.Güya amcam N900 gönderecekti bana ama halen N73 le idare ediyoruz. . Mutlaka iki telefonunda birbirinden üstün özellikleri olacaktır. Ben sana söyleyeyim ama biz bu gidişle telefon alamayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 11 Haziran 2010; 10:19:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grimser

Beyler dikkatli bakın telefona hiç nokia gibi duruyor mu? göz var izan var...

çinlilerin kendi kafalarına göre ürettiği bir nokia modelidir bu

telefon gerçek, elldar da doğruladı twitterda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Genelde başlıkları Reis açar onun için bu başlığı Reis'in açması daha doğru olurdu bence. Açmadan önce Reis'e keşke PM atsaydınız o açardı.

Reis e saygımız sonsuz ama her konuyu Reis açacak diye bir şey yok.Düşünce sistemin çok garip.Burası forum . İsteyen kurallara uygun olmak şartıyla istediği konuyu açar.E tabiki konuyu Reis açsaydı daha iyi olurdu ama istediği konuyu herkes açabilir.

Ayrıca telefon Nokia ya hiç benzemiyor.Tasarımı samsung a benziyor ve hiç beğenmedim.Arkası çok garip duruyor.

Tamam yahu amma da abarttınız Alışkanlık diyelim biz buna Birşey dediğimiz yok isteyen açar.

• Bu ne ya çin malı gibi bişeye benziyor fake olabilir
  • Nokia iyice sardı bu Kapasitif ekrana.
    Bir aralar ısrarlar Resistif ekranı savunuyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    Bizim kullanıcılarımız soğuk hava eldivenle cihazı kullanabilmek, kalem kullanabilmek istiyor diyordu.
    Nokia kullanıcılarının fikri mi değişti acep. Yoksa Nokia yöneticileri resistif ekran teknolojisinin kaçınılmaz yenilgisinin farkına mı vardılar.
  • hayır gene kapasitif ekranı soğuk havada ellerinde eldiven varken kullanabilirsiniz. nokia bunun için size Nokia İşaretleme Kalemi SU-36'yı sunuyor.
    Ürün: Nokia N8, X6, (C7 eğer söylendiği gibi kapasitifse) ve
    * Apple iPhone
    * Apple iPhone 3G
    * Apple iPhone 3GS
    * BlackBerry 9500
    * HTC G1 Google
    * HTC Hero A6262
    * HTC Magic
    * LG GC 900
    * LG KF900
    * LG KM900 Arena

ve diğer kapasitif dokunmatik telefonlar ve cihazlar ile çalışmaktadır.

http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/aksesuarlar/tum-aksesuarlar/tasima-ve-stil/tasima-kiliflari/nokia-isaretleme-kalemi-su-36 Ayrıca Nokia N8'in yanında da kullanılabiliyor.

• ebayda bu kalemler 1 2 dolara satılıyor alınabilir aslında toptan.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam yahu amma da abarttınız Alışkanlık diyelim biz buna Birşey dediğimiz yok isteyen açar.

Yok sorun değil zaten.

• quote:

quote:

quote:

• Estetik olarak berbat duruyor.
    Bence Nokianın N8 dışında estetik olarak iyi duran telefonu yok.
  • Samsung zannettim ilk başta Fakat multi touch varmış. Alınabilir bir telefon
  • telefon nokia tarafından da dogrulanmıs oldu.
  • Buyrun gerçek resim:
    http://bit.ly/aPrIM2

• Bildiğin samsung çakması ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.