Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dokunmatığı nasıl ? nokıa genelde dokunmatık yerıne bastırmatık çıkarıyor.bu öyle değıldır ınşallah
  • denilene göre kapasitif. yani hassas. "bastırmatik" değil.
  • n86 nın dokunmatik versiyonu:) kamerası n86 yı yakalayacğını zanetmyorum ama belki n86 daki berbat hoparlör bunda yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 3 Eylül 2010; 20:22:28 >
  • Telefonun yarın başlıyacak nokia world etkinliğinde resmen tanıtılması bekleniyor.
  • Cihazda kullanılacak işlemciyi merak ediyorum. Nokia S^1 cihazlarının hepsinde ARM 11 434 MHz işlemci kullandı. Cihaz S^3 olduğu için N8'deki ARM 11 680 MHz işlemci kullanmış olabileceğini düşünüyorum. Gerçi yine de farklı işlemciler olabiliyor. Belki buna 600 MHz işlemci koyabilir.
  • ve cihaz tanıtıldı!!
  • ürünün resmi fotoları:
    http://www.nokia.com/press/media_resources/photos/devices/showphotos?category=c7

Data sheet'i işaretleyip indirin. özellikleri oradan öğrenebilirsiniz. benim vaktim yok yazamıyom.
    http://www.nokia.com/press/media_resources/press-kits/devices?kit=129

• ===> Nokia C7 | S^3 - 3.5" AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - WLAN - GPS <===

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<===

Teknik Özellikler
  • WCDMA 850/900/1700/1900/2100 - GSM/EDGE 850/900/1800/1900
  • Symbian^3
  • ARM 11 680 MHz CPU - Broadcom BCM2727 GPU + 2D/3D HW Accelerator ve OpenVG 1.1 - OpenGL 2.0 desteği
  • 3.5" 16:9 nHD(640x360 piksel) kapasitif 16M AMOLED ekran
  • 350 MB dahili hafıza, 8 GB yığın hafıza, 32 GB kart desteği
  • 256 MB RAM, 1 GB ROM
  • 8 MP kamera (3264x2448 piksel), Çift LED flaş, 720@25fps video kayıt
  • WLAN IEEE 802.11 b/g/n, HSDPA Cat9 10.2 Mbps, HSUPA Cat5 2.0 Mbps
  • Bluetooth 3.0, Micro USB, High-Speed USB 2.0, 3.5 mm AV, 2 mm şarj konektörü, USB On-The-Go, USB'den şarj
  • Entegre GPS, A-GPS
  • Java MIDP 2.1, QT4.6,2 Client Platform 2.0, HTML 4.1, Flash Lite 4.0
  • Stereo FM RDS Radyo, FM verici
  • Çift mikrofon
  • Manyetometre, multi-touch, ivmeölçer, yakınlık sensörü, ışık sensörü
  • 117.3 x 56.8 x 10.5 mm, 130 g, 64 cc
  • BL-5K 1200mAh batarya; 2G 9.6 saat konuşma, 23 gün bekleme - 3G 5.3 saat konuşma, 2.6 saat görüntülü konuşma, 27 gün bekleme, 6.4 saat video oynatma, 3.8 saat video çekim, 2 güne kadar müzik çalma, 6 saate kadar navigasyon kullanımı

http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-c7-00/specifications
    http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/C7-00/

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 17 Eylül 2010; 21:43:45 >

• nokia'nın bunu yapabildiğini görmek güzel x6 dışında kapasitif cihazı yoktu ben de iyice umutsuzluğa düşmüştüm
    n8'den sonra eski haline geri dönüp resistif yapmaya devam edecek diye

ama nokia sonunda kalitesini gösterdi wave'deki süper amoled'e rağmen daha incesini yaptı 8 mp çift flaşlı kamera koydu daha küçük boyutlara rağmen ekranı 3.5 inç yaptı ve fiyatını da 50€ daha ucuz tuttu daha ne istenebilir ki
  • Nokia C7 daha fazla resim, video ve daha detaylı özellikler:http://www.teknokampus.com/Nokia.C7.Resmilesti-h-1295.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnyboy -- 14 Eylül 2010; 22:28:49 >
  • Teknik özellikler kısmındaki bazı yerleri tekrar düzenledim. Cihazın çıkış fiyatı 335€ olarak belirtilmiş.
  • stero hoparlöre sahipse n8 den fazla tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

stero hoparlöre sahipse n8 den fazla tutar.

Evet çift hoparlöre sahip. N8'den fazla tutup tutmamasını sadece çift hoparlöre bağlamak yanlış. Birçok sebep var. Xenon'a önem veren kişi N8'i tercih eder. Bu da tutulup tutulmamasında önemli bir etken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 14 Eylül 2010; 23:05:43 >
  • symbian^3 mü bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden
    symbian^3 mü bu?

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
    quote:

Evet çift hoparlöre sahip. N8'den fazla tutup tutmamasını sadece çift hoparlöre bağlamak yanlış. Birçok sebep var. Xenon'a önem veren kişi N8'i tercih eder. Bu da tutulup tutulmamasında önemli bir etken.

xenon olmasada olur, fotoda cok fark olmuyor bence.ama ses kalıtesı bır telefon ıcın vazgeçılmez ozelıktır.
  • quote:

quote:

quote:

xenon olmasada olur, fotoda cok fark olmuyor bence.ama ses kalıtesı bır telefon ıcın vazgeçılmez ozelıktır.

Benim için hoparlör sesi önemli değildir kulakliktan gelen ses kalitesi önemlidir. Ayrıca Xenon benim için hoparlörden çok daha önemlidir. C7'de Carl Zeiss merceği yok, geniş açılı lense sahip değil, Xenon yok. Kullandığı optiğin bile markası yok. Bu yüzden ben C7'ye kesinlikle bakmam. Gördüğün gibi bu da bir tercihtir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim için hoparlör sesi önemli değildir kulakliktan gelen ses kalitesi önemlidir. Ayrıca Xenon benim için hoparlörden çok daha önemlidir. C7'de Carl Zeiss merceği yok, geniş açılı lense sahip değil, Xenon yok. Kullandığı optiğin bile markası yok. Bu yüzden ben C7'ye kesinlikle bakmam. Gördüğün gibi bu da bir tercihtir.

:)gördüm .tercih meselesi dogru.

• cihazda otofokus yok çektiği fotoğraflar berbat gözüküyor
  • C7'den videolar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.