Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia azıcık akıllı davranıp C6-01, C7, E7 'ye otofokuslu kamera yapsa hepsi yok satacak cihazlar ama galiba n8'in satışları düşmesin istiyor

• C7 & N8
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

nokia azıcık akıllı davranıp C6-01, C7, E7 'ye otofokuslu kamera yapsa hepsi yok satacak cihazlar ama galiba n8'in satışları düşmesin istiyor

Yaptığı çingenelikten başka bişey değil. N8 de zaten xenon flash gibi büyük bir fark var ve 12mp. Niye böyle saçma bir harekette bulundular anlamadım. Sırf bu autofocus+makro çekim olmaması yüzünden E7 den vazgeçtim. Çünkü çok sık kullandığım bir özellik.
  • n8 takoz gibi tasarımı var. c7 tasarım olarak mükemmel çelik kasa ve yuvarlak hatlar çok zarif. ama kamerası malesef af yok.
  • videoda gördüğüm kadarıyla c7'nin çok daha iyi bir ekranı var
    fakat menü tuşunun olduğu kısım çok çirkin görünüyor
    ayrıca iki hoparlör koymuşken neden mono ses veriliyor çok merak ettim doğrusu(!)
  • nokianın ingilizce sitesinde kamera ile ilgili full focus(tam odak) diye birşey yazıyor nedir bu tam odak ?
    ayrıca nokianın türkçe sitesinde c7 yok ama kullanma kılavuzunu koymuşlar :) telefon gelmeden kılavuzu geldi.ne zaman gelirki türkiyeye ?
  • e7'yi gördükten sonra c7-01'i düşünmeye başladım
    keşke e7'nin klavyesiz hali olsa, e7 kadar mükemmel bir ekranı olsa, hdmı girişinin olduğu yerde hafıza kartı girişi olsa
    bi de biraz otofokuslu bir kamerası olsa hiç düşünmem hemen alırım

biraz hayalperestçe oldu ama ne yaparsın eksikleri görünce insan yeni modeli nasıl olur diye düşünmeden edemiyor
  • bahsettiğiniz N8'e yakın birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

nokia azıcık akıllı davranıp C6-01, C7, E7 'ye otofokuslu kamera yapsa hepsi yok satacak cihazlar ama galiba n8'in satışları düşmesin istiyor

Yaptığı çingenelikten başka bişey değil. N8 de zaten xenon flash gibi büyük bir fark var ve 12mp. Niye böyle saçma bir harekette bulundular anlamadım. Sırf bu autofocus+makro çekim olmaması yüzünden E7 den vazgeçtim. Çünkü çok sık kullandığım bir özellik.

müşterileri enayi yerine koymaya başladı Nokia . 2005 yılının cihazı olan K750'de bile macro ve AF varken , bu çöp cihazda benim gözümde 200$ anca eder. ama yok.
    yazıklar olsun Nokia

• quote:

Orijinalden alıntı: egsdanc

nokianın ingilizce sitesinde kamera ile ilgili full focus(tam odak) diye birşey yazıyor nedir bu tam odak ?
    ayrıca nokianın türkçe sitesinde c7 yok ama kullanma kılavuzunu koymuşlar :) telefon gelmeden kılavuzu geldi.ne zaman gelirki türkiyeye ?

eklenmiş

http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-c7-00
  • fiyatını hak edecek, 5800 dan sonra kullanılabilecek bir telefon olabilir, pratikte waveden yada n8 den kamera hariç bir eksiği yok gibi ki fiyatı da onların altında olacak bence ki 2 yıl garantil paralel ithalat gördüm 950 civarına ilk şoklama fiyatı bu ise cidden düşecek, yarın bi doğubanktan kayıtlı bakayım
  • baktım doğubanka spotu yoktu, hepsi 950 tlden 2 yıl paralel ithalat garantili ürün satıyor
  • uzun zaman sonra oldukça beğendiğim gerçekten çok hoş ve kaliteli bir yapı ile oldukça güzel özellikleri üzerinde barındıran bir nokia modeli, bence baya bir ilgi görür makul bir fiyatlandırma ile oldukça talep görebilir...
  • forumda C6-01 konusu varmı? ve bu cihazla onun C7 arasındaki fark nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

forumda C6-01 konusu varmı? ve bu cihazla onun C7 arasındaki fark nedir

C6-01'in ekranı 3.2 inç C7'nin 3.5 inç,bunun 8gb dahili hafızası var c6-01'de 250mb civarında.Bildiğim farklar bunlar.
  • bakırköy nokia shopa gelmiş fiyatı 960 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: istiklal1919

bakırköy nokia shopa gelmiş fiyatı 960 tl

n8 le hemen hemen aynı fiyat.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

quote:

Orijinalden alıntı: istiklal1919

bakırköy nokia shopa gelmiş fiyatı 960 tl

n8 le hemen hemen aynı fiyat.:)

Daha ucuz olsa tercih edilebilirdi de 50-100 tl daha ucuz diyede açıkcası ben seçmem n8 varken.Tipini beğenmiştim ama :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.