Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

Orijinalden alıntı: karabasmayan

n8 varken bu alınmaz.

zevkler ve renkler ayrı tabi, bende bu varken n8 i hiç düşünmem çok daha karizmatik ve dizaynı daha güzel bir tel bana göre, hemde n8 den pekde aşağı kalmaz, bir yerde sordum taksitle 900 e olur dedi birkaç gün içinde her yerde olur sanırım...

tabiki de zevkler ve renkler ayrı

ayrıca bence de tasarımı daha hoş, hiç nokia değil gibi

• biri alsada inceleme yapsa tam süper olacak
  • bakırköy nokia shop 950 TL fiyat çekti.
  • telefonu 1 haftadır kullanıyorum..almak isteyen arkadaşlara yardımcı olması açısından fikirlerimi yazayım..
    telefonu nokia shop tan 930 tl ye aldım..
    kutu içeriği telefon,batarya,kulaklık,şarj aleti,usb kablo şeklinde..kutudan cd ve hafıza kartı çıkmadı..bilgisayar için ovi suite uygulaması telefonun dahili hafızasında mevcut.istenirse oradan kurulabilir..8 gb dahili hafızası var ve extra hafıza kartı takılabiliyor..
    telefonu elinize aldığınızda kalite hissini gerçekten anlayabiliyorsunuz..dış yapı olarak wave e benziyor..yanlız çok az daha kalın gibi..hiç bir yerinde gacırdayan oynayan bir parça yok..son derece sağlam..benim telefon siyah renkli olduğundan biraz fazla parmak izi kalıyor..tek dezavantajı bu..
    yazılımsal olarak çok fazla ayrıntıya girmeyeceğim..zaten daha önce incelendi fakat şunu söyleyebilirim..kesinlikle ağır bir işletim sistemine sahip değil..menü ve ekran geçişleri arka planda çalışan 4-5 uygulama olduğu halde son derece hızlı..n8 deki yavaşlığı gördüğümde tereddütte kalmıştım..ama telefon yeterince hızlı..
    dokunmatik ekran hassasiyeti biraz fazla gibi geldi bana..ve bir ayarı da yok..
    video çekimi çok kaliteli ve takılma yapmadan çekiyor..ama kamerada otofokus olmaması iyi olmamış..ayrıca ön kamera da çok karıncalı gösteriyor..ön kamera sadece görüntülü görüşme için tasarlanmış gibi..çektiği fotoğrafların kalitesi iyi değil..
    konuşmalarda ses kalitesi ve yüksekliği çok iyi..ayrıca öndeki menü tuşunun alt tarafındaki mikrofondan başka arkada batarya kapağı kilidinin altında bir mikrofon daha var..
    hoparlör sesi de son derece kaliteli ve yüksek..hoparlör kameranın hemen üzerinde..telefonun resimlerinde gördüğünüz kameranın sağında ve solundaki delikli bölümlerden sadece sol taraftaki hoparlör..yani çift hoparlör yok..
    telefonun en beğendiğim tarafı harika kulaklık sesi..içinden çıkan kulaklık yerine kaliteli bir kulaklık taktığınızda son derece yüksek ve kaliteli ses alabiliyorsunuz..yanlız eski işletim sistemindeki gibi kendinizin ayarlayabileceği ekolayzer modları yok..mevcutlardan birini seçmeniz lazım..
    telefonun wi-fi bulma ve bağlanma hızı çok iyi..bu konuda da bir sorun yok..
    GPS konusunda çok fazla deneme yapmadım ama hız olarak bana yeterli geldi..
    telefonu çok kurcalamama rağmen ilk şarjı tam olarak 2 gün dayandı..zamanla şarj süresi artabilir..
    sonuç olarak n8 kadar olmasa da bence kullanımı güzel,hızlı ve estetik bir telefon..
    fakat fotoğraf performansı pek yeterli değil..ayrıca henüz hiç bir program bulamadım telefona yükleyecek..ovi store dakiler hariç...

telefonun resimleri..
     ===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<===
     ===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<===

telefonla çekilmiş resimler..otomatik ayarlardır..

floresan ışığı..iç mekan..flashlı

zifiri karanlık..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hayırlı olsun.c7 çok sağlam ve şık tasarımı var. n8 in tek üstün yönü xenon flaş ve af dir. Bunun haricinde ses kalitesi kulaklık kalitesi , malzeme kalitesi tasarım v.s. n8 den çok çok üstün ve kalitelidir.
  • N8 de kamera üstünlüklerinin yanı sıra HDMI çıkışı, Dolby Digital Plus desteği, 16 gb dahili hafıza, anodize alüminyum kasa ve çizilmez ekran (Gorilla glass) mevcut.
    C7 de de 1gb rom var (N8 de 512 mb) ki ne işe yaradığı konusunda hiç bi fikrim yok.
  • @türbülans

İnceleme için eline sağlık yöneticim,bir sorum olacaktı en nihayetinde bi 70 lirada verip n8 alabilirdiniz herhalde niye almadınız bir sebebi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengere

@türbülans

İnceleme için eline sağlık yöneticim,bir sorum olacaktı en nihayetinde bi 70 lirada verip n8 alabilirdiniz herhalde niye almadınız bir sebebi varmı?

aslına bakarsanız her iki telefonu da elime aldım ve inceledim..n8 biraz daha kaba geldi bana..c7 nin sadece boyu biraz daha uzun ama iki telefon arasında bariz genişlik ve kalınlık farkı var..zaten yazılım olarak ikisi arasında bir fark yok..kamera olayı benim için ikinci planda..c7 yi tercih etmemin yegane sebepleri bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoTW

N8 de kamera üstünlüklerinin yanı sıra HDMI çıkışı, Dolby Digital Plus desteği, 16 gb dahili hafıza, anodize alüminyum kasa ve çizilmez ekran (Gorilla glass) mevcut.
    C7 de de 1gb rom var (N8 de 512 mb) ki ne işe yaradığı konusunda hiç bi fikrim yok.

rom işletim sisteminin yüklendiği yer ama bizim bir işimize yaramaz çünkü kullanamayız o alanı.

keşke 930tl ye c7 alana kadar 999tl ye n8 alsaydınız. hem anadoized alimünyum kasa, 12 mpx OTOFOKUS kamera (ayrıca kamera sensörüde en büyük telefon) kullanacaktınız.

Neyse moral bozmayayım. Ve hayırlı olsun diyeyim.

• Bu telefona 650 bilemedin 700'den fazla verilmez bence. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

hayırlı olsun.c7 çok sağlam ve şık tasarımı var. n8 in tek üstün yönü xenon flaş ve af dir. Bunun haricinde ses kalitesi kulaklık kalitesi , malzeme kalitesi tasarım v.s. n8 den çok çok üstün ve kalitelidir.

N8'in tek üstün yanı Xenon flaş ve AF değildir. HDMI çıkışı ve 16 GB dahili hafızası da vardır. Ses kalitesi olarak birbirlerine gayet yakın görünüyorlar. GSMArena'nın verdiği teste baktım hemen hemen aynı sayılırlar. Artı malzeme kalitesi olarak N8 daha sağlamdır. Çizilmez anodized alüminyum kasaya sahiptir.

@türbülans cihazın hayırlı olsun. Yoğun kullanıma rağmen 2 gün gittiyse daha sonraki şarjlarda ve normal kullanıma geçince daha çok daha iyi olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

quote:

N8 de kamera üstünlüklerinin yanı sıra HDMI çıkışı, Dolby Digital Plus desteği, 16 gb dahili hafıza, anodize alüminyum kasa ve çizilmez ekran (Gorilla glass) mevcut.

rom işletim sisteminin yüklendiği yer ama bizim bir işimize yaramaz çünkü kullanamayız o alanı.

keşke 930tl ye c7 alana kadar 999tl ye n8 alsaydınız. hem anadoized alimünyum kasa, 12 mpx OTOFOKUS kamera (ayrıca kamera sensörüde en büyük telefon) kullanacaktınız.

moral bozacak birşey yok..c7 daha hoşuma gitti onu aldım..şu ana kadar da keşke n8 alsaymışım demedim..dediğim gibi kamera olayı benim için o kadar da önemli değil..teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

quote:

moral bozacak birşey yok..c7 daha hoşuma gitti onu aldım..şu ana kadar da keşke n8 alsaymışım demedim..dediğim gibi kamera olayı benim için o kadar da önemli değil..teşekkür ederim..

Daha önceki sayfada yaptığım yorum bunu destekliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Hakkaten ya o fiyat ne öyle?!? Üzerine 100 daha koy N8 al. En fazla 800-900 arasında bir şey olur diye ama hakkaten çok saçma yani. Üstüne üstlük otofokus yok. Gerçi kamera benim için önemli değil diyen kişi N8 yerine bunu alır.

Hiç yanılmamışım.

• n8 e göre avantajları daha ince oluşu ve sar değerinin daha düşük olması c7 0.73W/kg n8 1.02W/kg

bende n8 ve c7 arasıda kararsız kaldım
    aslında fiyatların tam oturmasını telefonların biraz daha yaygınlaşmasını bekliyorum
  • Nokia ürün açıklamasında c7 için müzik ağırlıklı ve orta sınıfa hitap eden demiş..fiyat 950 orta sınıf olmadı pek:)..700 lira civarına oturunca güzel olcak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmezlik

Nokia ürün açıklamasında c7 için müzik ağırlıklı ve orta sınıfa hitap eden demiş..fiyat 950 orta sınıf olmadı pek:)..700 lira civarına oturunca güzel olcak..

müzik mi?.stero mu hoparlörler?.ne müziği ya müzik telefonu x2 dir arkadaş.

• çıkış fiyatı olarak bence hiç fena değil, @türbülans, hocam ne diyorsun tavsiye edermisin cihazı, omnia2 den buna geçmeye değermi, birde ekran kalitesi samsungların amoledleri kadar varmı, dokunmatik kullanımı kolaymı, belirgin artı ve eksileri neler sence,.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bu telefonda tam qwerty klavye var mı?

İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

çıkış fiyatı olarak bence hiç fena değil, @türbülans, hocam ne diyorsun tavsiye edermisin cihazı, omnia2 den buna geçmeye değermi, birde ekran kalitesi samsungların amoledleri kadar varmı, dokunmatik kullanımı kolaymı, belirgin artı ve eksileri neler sence,.

benim şimdiye kadar karşılaştığım tek sıkıntı kamerada otofokus olmaması..onun dışında ekran kelitesi,hız,dokunmatik kullanımı olarak hiçbir şikayetim yok..ama omnia 2 den buna geçilirmi?bence gereksiz..yine de siz bilirsiniz

birde yakın zamanda c6-01 çıkacak..c7 ile aynı özelliklerde..sadece dahili hafızası yok..ve ekranı ile boyutları biraz daha küçük..o da düşünülebilir..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.