Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi benim anlamadığım bu cihazda auto focus varmı yokmu.Herkes yok demiş ancak cihazın özelliklerine baktığımız zaman otomatik netlemek diyor.Bildiğim kadarıyla otomatik netleme auto focus oluyor ama yanlışım varsa düzeltin lütfen bende almayı planlıyorum bu cihazı ama sony ericsson xperia x10 ve bu arasında gidip geliyorum şu anda.bu konudaki fikirleriniz nelerdir arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

quote:

Orijinalden alıntı: Tengere

Normal fiyatı ne kadardı peki?

Normali 989tl.Dışarda 950'ye bırakıyorlar nokia shoplarda 900tl nakit'e.
    Vatanda kdv indirimi +5 taksit.

Bi kacgun onca 799liraydi vatanda. Ama oto fokus olmayan tel almayın derim.
  • arkadaslar samsung wave ile bu telefon arasında kaldım sizce hangisi? bana göre c7 biraz daha ağır basıyor ama kamerada auto fokus yok :S
  • quote:

Bende bugün gri ve siyah renkleri arasında kararsız kalarak temizlik ve kir göstermemesi için gri modelini seçtim.Bu vakte kadar hep koyu renkli telefonlar kullandım.
    Herom ve wave ile devam ettiğim yolculuğa aralarına C7'de katıldı.

Şuan paketini açmadım takmadım simkartını.Kontrolleri vatan'da yaptım alet sağlamdı.Vatan'da %18 kdv indirimle birlikte 840tl'ye aldım.Normalde kimseye yapılmıyordu.Daimi müşteri olunca sağolsunlar yaptılar.

Ses çıkışı çok iyi,kamere ve video çekimi gayet olumlu ve güzel tatminkâr;
    Ekran algılaması sorunsuz wave gibi kaliteli bir dokunmatik hassasiyeti var;
    Ekran ışığı çok güzel,renk uyumu ve görsellik gayet iyi.
    Denediğim bunlar olduğu için sorunsuz bir telefon.
    Ayrıca alttaki tuşlar ile ekran arasında sızıntı ışık yok bilginize.

Sorulara kullanmaya başladıkça senelerin vermiş olduğu telefon merakı ile detaylı açıklamalarla cevap verebilirim.
    İyi geceler.

Arkadaşlar aldığım Nokia C7'yi satıyorum.Yukarda dediğim gibi ürün 1 günlük simkart takılmadan denedim.Symbian işletim sistemine alışamadım dostlar çok karışık geldi.Sanırım symbian kullanmadığım için biraz tuhafıma gitti.Derler ya alışmadık don g.tte durmaz hesabı.
    Samsung wave ve hero'dan sonra ben alışamadım bu telefon'a görüntüsü harika ama ben yapamadım şahsen...
    Bu telefonu geri versem olur mu?Vatan bilgisayar alır mı acaba?
    Alacak olan dostlara aldığım fiyattan ankara'dan elden vermeyi planlıyorum...
    Şuan vatan'daki fiyatlar baya bir uçukmuş.
    Özel msjla almak isteyenler bana dönerlerse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: reha64

vatan'da 749 TL ye düşmüş (WORDCARD 6 taksit)
    http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_c7_black-c7-cep-telefonu-(charcoal-black)/productdetails.aspx?I_ID=50598

Yuh bir günlüğüne %25 indirim yapmışlar...Vay adiler... Alan kaçırmasın beyler cihazı...WORLD kart'a 6 taksit havale ve tek ödemeye 847tl...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reha64

vatan'da 749 TL ye düşmüş (WORDCARD 6 taksit)
    http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_c7_black-c7-cep-telefonu-(charcoal-black)/productdetails.aspx?I_ID=50598

Yuh bir günlüğüne %25 indirim yapmışlar...Vay adiler... Alan kaçırmasın beyler cihazı...WORLD kart'a 6 taksit havale ve tek ödemeye 847tl...

Şuan telden girdiğim için fiyatı göremiyorumda 750 mi yoksa 850 mi bi karar verin

• Bu gün Best buy a N8 i incelemek hatta ellerinde varsa almak amacıyla gitmiştim, ancak bu telefonu gördükten sonra elim bir daha n8 e gitmedi. Kesinlikle Özelliklerinden bahsetmiyorum ama tip ve elde duruş olarak n8 den çok çok daha alınası duruyordu, çok hoşuma gitti. Vatan daki kampanyada çok iyi olmuş keza Best Buy da fiyatını tam olarak hatırlamıyorum ama n8 e çok yakın bir rakamdı (n8 999tl)
  • Oha şimdi baktım 749 lira ilk çıkıtğı fiyattan bu fiyata gelebiliyorsa ilginç gerçekten.Yalnız bu fiyat world karta 6 taksit fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengere -- 30 Kasım 2010; 8:36:53 >
  • ben hepsiburadadan 848tl ye aldim
    dun geldi inceledim bugun iade edecegim alirlarsa bakalim inş bir problem cikmaz,
    zaten dokunmatikten cok hoslanmiyordum ama begenmedigim bir kac ozelligi yazayim

zil seslerine giriyorsunuz bir zil secimi var ama onun ne oldugunu anlamak icin dinleme yok,
    yani baska bir ekrandan girip dinleyeceksiniz begenirseniz o isimle sececeksiniz gibi birsey cok sacma,

alarm girdim, alarm sesi ayarlamada keza oyle ne oldugunu dinleyemiyorsunuz, ses seviyesi ayari yok,
    sadece saat gir, hafta icimi hergun mu tek gunmu onu sec var o kadar,

oviden uygulama yukledim ama silme/kaldirma yok,
    incelemedim ama muhteme ya hic yok yada cikip uyglamalara girip falan baska bir ekrandan silebilecegiz

radyo, ben sırf neredeyse radyosu icin aldim ama oda hayal kırıklıgı, ilk acilista tum frekanslari tariyor sonra tek tek ilerliyorsunuz,
    favori kanal listesi belirleme yok, kulakligindan kanal degistirme yok, ayrıca radyoda ses seviyesi cok cok dusuk duymakta zorlanirsiniz,

(ama icinde hazir gelen bir sörf videosu var goruntu kalitesi süper mesela, sesde muzik dinlerken iyi)

gece resim cekeyim dedim flashın hic etkisi yok bisey aydınlatmiyor flashli flashsız cekmişiniz bir fark yok.

bu saydigim ozellikler ben 6 senedir kullandıgım nokia mda var bu kadar para verip benim icin onemli olan bu kriterleri saglamayan bi telefonu napayim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tashtan -- 30 Kasım 2010; 12:07:28 >

• artılarını da yazayım,

konuşmadaki ses kalitesi mükemmel,

ekran cozunurlugu iyi, hd tv izler gibi

internet hızı iyi,

kamera cekimi guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashtan

ben hepsiburadadan 848tl ye aldim
    dun geldi inceledim bugun iade edecegim alirlarsa bakalim inş bir problem cikmaz,
    zaten dokunmatikten cok hoslanmiyordum ama begenmedigim bir kac ozelligi yazayim

zil seslerine giriyorsunuz bir zil secimi var ama onun ne oldugunu anlamak icin dinleme yok,
    yani baska bir ekrandan girip dinleyeceksiniz begenirseniz o isimle sececeksiniz gibi birsey cok sacma,

alarm girdim, alarm sesi ayarlamada keza oyle ne oldugunu dinleyemiyorsunuz, ses seviyesi ayari yok,
    sadece saat gir, hafta icimi hergun mu tek gunmu onu sec var o kadar,

oviden uygulama yukledim ama silme/kaldirma yok,
    incelemedim ama muhteme ya hic yok yada cikip uyglamalara girip falan baska bir ekrandan silebilecegiz

radyo, ben sırf neredeyse radyosu icin aldim ama oda hayal kırıklıgı, ilk acilista tum frekanslari tariyor sonra tek tek ilerliyorsunuz,
    favori kanal listesi belirleme yok, kulakligindan kanal degistirme yok, ayrıca radyoda ses seviyesi cok cok dusuk duymakta zorlanirsiniz,

(ama icinde hazir gelen bir sörf videosu var goruntu kalitesi süper mesela, sesde muzik dinlerken iyi)

gece resim cekeyim dedim flashın hic etkisi yok bisey aydınlatmiyor flashli flashsız cekmişiniz bir fark yok.

bu saydigim ozellikler ben 6 senedir kullandıgım nokia mda var bu kadar para verip benim icin onemli olan bu kriterleri saglamayan bi telefonu napayim ki

Bazı yanlış anlaşılmaları düzeltmek isterim..
    Öncelikle zil sesi konusunda yanlışınız var..zil sesinin üzerine dokunduğunuzda dinleyebiliyorsunuz..
    Alarm için de aynı şey geçerli..
    Telefona yüklü uygulamaları ayarlar....uygulama yöneticisi...yüklü uygulamalar üzerinden silebilirsiniz..silmek için uygulamanın üzerine basılı tutun..açılan menü de kaldır seçeneği var..
    Radyo için seçenekler menüsünden otomatik aramayı kapatın..
    Bir önceki sayfada zifiri karanlık çekimini yayınlamıştım..oradan fikir sahibi olunabilir..

• ben alarmdaki zil sesi üzerine dokunduğumda direk seçip alarm ekranına dönüyor,
    başka basılacak tuşta yok zaten, ama aksama tekrar denerim
  • Bende symbian platformu olarak pek alışamadım.Android'den sonra bana tuhaf geldi çok kasıntı kaldı şansen...
  • Umarım daha önce verilmemiştir. Yaklaşık yarım saatlik bir inceleme....

(HD) Review: Nokia C7 | BestBoyZ

http://www.youtube.com/watch?v=7TzylTYt7A8&feature=related
  • bugün bende aldım..5800 dan sonra bakalım nasıl olacak.
    açılmamış kutu olsun dedim satıcıya o'da sıfır kutu verdi.(satıcı n 8 de okadar ısrar ettiki baktım olmadı hediye etseniz almam dedim öyle sustu)..kasa çok kötü ve arka camera çıkıntısı berbat..cebe falan konmaz)
    eve geldim açtım cihaz siyah renk çıktı.
    aradım yarın değiştirecekler..çünkü gri renk çok hoşuma gitmişti.
    5800dan koyu renkli diye geçtim bu telefona..
    pilini takıp biraz ekranı kontrol ettim.
    net olarak süper..hassasiyet çok fazla geldi..5800 alıştıığmızdanmı bilmem..
    başka kurcalamadım yarın verecğim diye..
  • bugün kısa bir inceleme şansım oldu cihazı, diğer yönlerini arkadaşlar anlatıyor zaten, siyahı çok güzel, ben malzeme kalitesi ve dizaynını çok beğendim tahminimden çok daha kaliteli sağlam ve karizmatik bir tel yapmışlar ekran ve ergonomide mükemmele yakın bence genel olarak çok iyi bir telefon gibi, eksik yönleri her cihazda olduğu gibi bundada var tabi ama, yazılımsal eksileri giderilebilir teknik olarak fazla bir şey yapılamaz ama oda zaten oldukça iyi...
  • Arkadaşlar kısa bir uyarıda bulunayım.Nokiacılar veya satıcı elemanlar pek bilgileri yok bu konuda!
    Konu ise ekranda gözle görünebilen çok fazla ölü pixellerin olması.Özellikle dağınık bir halde yer alıyorlar.Sorun yaratırmı sizin için bilemem ama genelde akşamları belli olunuyor dikkatli bakınca.Beyaz zeminde siyah,ziyah zeminde parlak renk ve kırmızı mavi yeşil renkler oluyor.Bir tanıdığım söylemişti alırken.Çünki 16milyon renk destekleyen nokialarda bu sorunlar varmış ama kullanıcı bundan rahatsız olursa tabi birde adete göre değişiyor.
    Kontrolde fayda var derim alırken evde kontrol edin karanlıkta.
  • selam arkadaşlar bende aranıza katıldım dun aksam ıkı adet aldık arkadasla ben bırı siyah ben de gri beyendım tabi 749tl /5 taksıtle vord kartla vatandan aldik süper dustu telefon eger bu sıte olmasaydı dırek nokıa shpdan alıyordum 900 tl ye ama saolsun arkadaslar yazmıslar 749 tl vatanda bızde aldık arkadalar tel cok harıka ıyıki n8 almadık arkadasta var çok kaba hadı hayırlısı olsun
  • arkadaslar c7 de graphic çipi var mı? n8 gibi oyun oynayabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.