Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ALGOS

Güncellemeyi yaptım fazla bir değişiklik yok gibi birkaç yeni widget falan eklenmiş,,, arama özelliği eklenmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: VİTO ANDOLİNİ

Symbian Belle Refresh güncellemesi yayınlandı. 350 mb

arama ozelligini aciklarmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • widget kısayol tuşu,,, 2 seçenek var google da ara ve telefonda ara telefonunuzda ki herhangi bir dosya veya programı aramanıza yarıyor, pc deki arama tuşu gibi birşey işte.

quote:

Orijinalden alıntı: MK*

quote:

Güncellemeyi yaptım fazla bir değişiklik yok gibi birkaç yeni widget falan eklenmiş,,, arama özelliği eklenmiş.

quote:

• quote:

widget kısayol tuşu,,, 2 seçenek var google da ara ve telefonda ara telefonunuzda ki herhangi bir dosya veya programı aramanıza yarıyor, pc deki arama tuşu gibi birşey işte.

quote:

Orijinalden alıntı: MK*

quote:

quote:

ben birini aramak falan sandim, sizin dediginiz gibi telefondan bir dosya yada googleden bir sey aramak degil

neyse kucuk bir yanlis anlasma

• Nokia'yı yerden yere vuruyor millet. Nokia C7 almıştım geçen yıl. 1 yılda en az 10 kere düşürmüşümdür. Merdivene, asfalta, kaldırıma kaç kere düşürdüm hâlâ sapasağlam...
    Eşime Galaxy W aldım 3 ay önce ve 1 kez düşürmek yetti. Telefon kafayı yedi. bazen ekran kapanıp donuyor, bazen ses gelmiyor, bazen tuşlamaları algılamıyor, telefonda görüşürken beklemeye alıyor. Samsung alacakların dikkatine!... Samsung almayın, alırsanız da asla düşürmeyin!
  • Telefonu alalı 2 sene olmasına çok az kaldı sadece 1 kere servise götürdüm oda günde 3 defa şarj istiyodu mekanik parça değişti ve şuan normal bi şekilde çalışıyor.

Az öncede yeni güncelleme vardı 13 15 mb gibi onu yükledim.Bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor.

Alacaklara öneririm sağlamlık konusunda bir sıkıntısı yok eğer ovi store bana yeter derseniz kullanabilirsiniz.

Not: Arka kapak çizilmelere karşı pek dayanıklı değil metal olduğu için benimki bayağı çizik.
  • nokia c7 ye ipod touch 4g 32 gb bol akseauarli cihaz + para verecegim. cihaz temiz olmasi sart.

iyi aksamlar

• nokia c7 model tasarım ve özellik konusunda gerçekte revaçta olduğunu düşünüyorum sadece biraz şarj sıkıntısı olduğu hakkında yorumlar aldım. ama telefonun fiyatı da biraz yüksek ğibi geldi.http://www.kapiteslim.com/urun/nokia-c7-fiyati.aspx her yerde farklı konuşuyorlar benm istediğim yerde de ürüne ait bir fiyat olmaması ortalama fiyatları ne alemdedir.
  • Nokia C7'yi Belle'den Anna'ya downgrade etmeyi düşünüyorum. Nasıl yapabilirim? Internette bir kaç sitede nasıl yapılacağını anlatıyorlar ama ben pek güvenemedim
  • arkadaşlar nokia c7 telefonumda 3g bir türlü full çekmiyor. belle refresh yüklü şuan telefonda. soft format attım, başka bir sim kart ile denedim ama yine de sorun düzelmiyor. aynı mekanda nokia 5320xm full çekerken benim C7 1-2 çizgi anca çekiyor.

sorun ne olabilir sizce? var mı aynı durumla karşılaşan.
  • Dün yanlışlıkla arama esnasında bir şey yaptım ve ondan sonra aradığım kişilerin sesleri bana gelmiyor.

aramayı cevaplayınca çubuk çıkıyor orta solda üzerinde ses simgesi var
    üzerinde çizgi var kapalı yani
    üzerine basıyorum yukarı çıkartıyorum yerdeki çizgi az yukarı çıkıyor o ara ses geliyor
    ama yukarı çıkarmayı bırakınca kendisi direk aşağı iniyor ve ses gelmior yine

Durum bu, var mı yardımcı olabilecek, nasıl düzelteceğim?
  • Benim nokia C7 cihazım var bugün usb ile pcye bağladım müzik falan attım sonra pcden çıkardım dokunmatik çalışmadı
    usbyi telefona bağlayınca çalışıyo çıkarınca çalışmıyo dokunmatik pcye bağlamaya gerek yok sadece usb bağlayınca
    dokunmatik çalışıyo nedir bunun sorunu yardımcı olabilecek varmı kafayı yedim :D
  • arkadaşlar bu foursquare i c7 belle de nasıl aktif hale getiriyoruz yükledim ovi den ancak calısmıyor
  • Telefondaki fotoğrafları kes yapıştır yapıp bilgisayara atarken son 10 saniyede takılıp kaldı. Ben de iptal dedim ve fotoğrafların bir kısmı yok oldu. Fotoğraflar tarih mi oldu yoksa bir yerlerde bulma şansım var mı? Teşekkürler...
  • nokia c7 de skype kullanan varmı arkadaşlar?skype ye tıklıyorum ama açılmıyor hata veriyor?yardım edebilecek varmı
  • Arkadaşlar bi sorum olacak. Nokia c7 cihazım var çok garip bi sorunla karşı karşıyayım
    Cihazı bi usb ile pcye taktım bi kaç şarkı atıp çıkardım daha sonra dokunmatik çalışmamaya başladı
    hard format falan attım hala çalışmıyo eve geldim tekrar pcye takayım dedim usbyi telefona taktım
    dokunmatik çalışmaya başladı pcye takmama gerek kalmıyo ama üstünde usb ile taşıyodum
    çıkarınca çalışmıyodu şimdi usb yerini zorlayınca çalışmaya başladı en son hiç çalışmadı artık
    tamire verdim yapılamadı deyip geri verdiler nedir bu kafam karıştı.
  • Arkadaşlar telefonu micro sim e çerçeve takarak kullanıyordum 1 2 defa çıkarıp takmam gerekti ve zarar vermişim sanırım bozulmuş servise gönderdim 180 tl fiyat çektiler daha ucuza yaptırabileceğimiz bir yer var mıdır ?
  • 2 yıldan uzun süre önce turkcell dealiyle almıştım c7'yi. aradan geçen zamanda kaç kez yere düştü, kapağı açıldı, pili bir yere gövdesi bir yere fırladı. bir kez yağmur suyu birikintisinin göbeğine düştü. her defasında tekrar taktım, mükemmel çalıştı tık demedi. sadece ara ara donma problemi yaşıyor, o da genelde whatsapp ya da sms kullanırken oluyor. o zaman kapatıp açmak gerekiyor o sinir bozucu. internette gayet hızlı gezebiliyorum, AMOLED dokunmatik ekranı yeterince hızlı, ama menü geçişleri yavaş elbette. ergonomisini de seviyorum. elime tam oturuyor, zaten yatay klavye olarak kullanıyorum sürekli.

bu haliyle fazlasıyla işimi görüyor. zaten telefonu çok fazla kurcalayan biri değilim. ama insan sıkılıyor sanırım hep aynı telefonu yanında gezdirmekten. bir değişklik şart. piyasadaki modellerin hepsini inceledim, bunu alayım diyeceğim içime sinen hiç bir marka model olmadı. elime bir alacak verecek ilişkisi nedeniyle iphone 5 geçti ama o da çok aşırı gereksiz pahalı bir alet, o yüzden satıp parasını kullanacağım.

şimdilik nokiaya devam gibi.

başlığı tekrar canlandırmış olalım böylelikle..

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.