Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mest47

Arkadaşlar bu telefonu dünden beri kullanıyorum n8 yada c6-01e oranla renkleri çok cansız ve mat veriyor sizde böyle bir durum fark ettinizmi acaba???

c7 den bahsediyorsanız benim kuzenimde n8 ve bende c7 var. renkler felan tıpatıp aynı. ben hiçbir fark göremedim. hatta contrast c7 de daha iyi diyebilirim.

acaba ışık ayarı yüzünden olabilir mi sizin sorununuz. karanlıkta ekran parlaklığını ve renkleri otomatik olarak kısıyor. ayarlardan onu bulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Arkadaşlar bu telefonu dünden beri kullanıyorum n8 yada c6-01e oranla renkleri çok cansız ve mat veriyor sizde böyle bir durum fark ettinizmi acaba???

c7 den bahsediyorsanız benim kuzenimde n8 ve bende c7 var. renkler felan tıpatıp aynı. ben hiçbir fark göremedim. hatta contrast c7 de daha iyi diyebilirim.

acaba ışık ayarı yüzünden olabilir mi sizin sorununuz. karanlıkta ekran parlaklığını ve renkleri otomatik olarak kısıyor. ayarlardan onu bulun.

merhaba $öyle izah edeyim,telefonun ekraninda sanki $effaf kirmizimsi bir perde var,ekranda ne varsa rengini hafif kirmiziya dönük gösteriyor,örnegin siyah beyaz bir resim acsam bile kahverengi beyaz gibi gösteriyor, ekranin i$igini nekadar acsamda ayni,ayrica renkler mat ve cansiz,bu durum genel degil galiba degilmi?

• quote:

arkada$lar,c6 01 kullaniyordum ekrani artik yetmeyince,c7 aldim ama renkler c6ya göre oldukca cansiz ve mat görüyor,siz ekran renginden memnunmusunuz acaba

C6-01'de piksel yoğunluğu 229 PPI, C7'de 210 PPI görünüyor. C6 az da olsa daha keskin. C6 olan arkadaşımla da kıyasladım, öyleydi.
    C7 ve N8'in piksel yoğunluğu aynı. Ayrıca o bahsettiğiniz kırmızımsı görünüm bende yok. Renkler gayet normal ve canlı. Ama C6 kadar değil.
    C6'nın ekranının nesi yetmedi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagun18

quote:

arkada$lar,c6 01 kullaniyordum ekrani artik yetmeyince,c7 aldim ama renkler c6ya göre oldukca cansiz ve mat görüyor,siz ekran renginden memnunmusunuz acaba

C6-01'de piksel yoğunluğu 229 PPI, C7'de 210 PPI görünüyor. C6 az da olsa daha keskin. C6 olan arkadaşımla da kıyasladım, öyleydi.
    C7 ve N8'in piksel yoğunluğu aynı. Ayrıca o bahsettiğiniz kırmızımsı görünüm bende yok. Renkler gayet normal ve canlı. Ama C6 kadar değil.
    C6'nın ekranının nesi yetmedi acaba?

Dostum öncelikle yanıt yazdığın için teşekkür ederim...
    Benim aldığım C7'de sorun vardı sanırım bugün aldığım yere geri iade ettim ve e7 aldım.
    C6-01'den oldukça memnundum aslında ama ekran boyutu artık bana küçük geliyordu daha büyük ekranlı bir telefon almak için sattım onu ne yazıkki...

• yaf belle yükleedım telefon ingilizce oldu. nasıl Türkçe yaparım bilgisi olan varmı...
  • arkadaşlar telefondan video izleyemiyorum açılmıyor acill yardım.orj.ayarlara dondum olmadı.flash mı yuklemem gerek? Netten araştırdım c7 ye gore flash yog.yardım ?
  • sevgili kardeşlerim bu başlıktaki telefonu yarinkapinda.comda 250 tl ye buldum bu site güvenilir gelmedi ama bilenler varsa bizi aydınlatsınlar selam ve dua ile... http://www.yarinkapinda.com/U611,286,nokia-c7.htm
  • @serseri000007 phoenix ile yüklediysen yanlış versiyon indirmişsin.euro2 turkey olanlardan indir.

@halilsoa hangi videolar açılmıyor ?

@114 250 tl ye sence orjinal C7 olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 114

sevgili kardeşlerim bu başlıktaki telefonu yarinkapinda.comda 250 tl ye buldum bu site güvenilir gelmedi ama bilenler varsa bizi aydınlatsınlar selam ve dua ile... http://www.yarinkapinda.com/U611,286,nokia-c7.htm

O linktekinde yazıyor:"Çift Hat, TV, 2 mp Kamera..." Bunlar çakma olduğunu anlatmaya yeterli mi ???
  • haklısınız zaten niye ve nasıl bu fiyata veriyorlar diye merak etmiştim sağolun
  • Belle FP1 güncellemesi hakkında bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VİTO ANDOLİNİ

Belle FP1 güncellemesi hakkında bilgisi olan varmı

Nokia Belle FP1'in Altını Üstüne Getirdik...
    umarım faydalı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

quote:

Orijinalden alıntı: VİTO ANDOLİNİ

Belle FP1 güncellemesi hakkında bilgisi olan varmı

Nokia Belle FP1'in Altını Üstüne Getirdik...
    umarım faydalı olur

teşekkür ederim bu yazıyı okumuştum.merak ettiğim bu güncellemenin c7 için gelip gelmeyeceği ve çıkış tarihi

• @VİTO ANDOLİNİ
    En son yapılan açıklamada;Nokia Belle FP1 güncellemesi, Symbian^3 tabanlı akıllı telefonlara ve Nokia 500'e gelmeyeceği şeklinde , bunlar için başka bir güncelleme planı varmış.Değişiklik olmazsa tabi ....
    N8, C7 ve E7 v.b. S^3 cihazların bu güncellemeyi alamamasının sebebi donanımlarının eski olması gösteriliyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 24 Mart 2012; 17:48:41 >
  • Arkadaşlar ben neden belleyi hala c7'ye yükleyemiyorum diye bir sorumak istemiyorum ama yükleyemiyorum :)
    Nokia'nin sitesinde yazan adımları tek tek uyguluyorum telefon bağlı halde ama nokia suit üzerinden güncellemelere tıkladığımda yeni güncelleme çıkmıyor.Neden olabilir ?
  • Arkadaşlar selamlar,

Çoook acil cvp bekliyorum, c7de mesaj oturumlarını silince klasörlerdki msjlar da silinmiş oluyor mu? mesaj oturumlarını silip tlfnu başkasına verdim ama klasörlere bakamadım aceleden gelen giden kutusu diye. Lütfen acil cevap verin şimdiden çoook teşekkürler.

NOT: telefonda son güncellemeler yüklüydü
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellomoto111

Arkadaşlar selamlar,

Çoook acil cvp bekliyorum, c7de mesaj oturumlarını silince klasörlerdki msjlar da silinmiş oluyor mu? mesaj oturumlarını silip tlfnu başkasına verdim ama klasörlere bakamadım aceleden gelen giden kutusu diye. Lütfen acil cevap verin şimdiden çoook teşekkürler.

NOT: telefonda son güncellemeler yüklüydü

Evet oturumdan sildiginde gelen kutusu ve giden kutusuda silinir için rahat olsun :)
  • arkadaşlar c7 ile foto yada video çekim örneklerini paylaşalım bence. konuya canlılık gelir.
  • merhaba arkadaşlar. telefonu bilgisayara baglayıp web cam olarak kullanabilirmiyiz? eger yapılıyorsa nasıl oluyor birisi yardımcı olabilirmi?
    modem olarak bile kullanılıyorsa bu haylı hayli olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

merhaba arkadaşlar. telefonu bilgisayara baglayıp web cam olarak kullanabilirmiyiz? eger yapılıyorsa nasıl oluyor birisi yardımcı olabilirmi?
    modem olarak bile kullanılıyorsa bu haylı hayli olur diye düşünüyorum

onun için programlar var ama programların ismini bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.