Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sagun18

Merhaba arkadaşlar. C7'den Galaxy W'ye geçemeyi düşünüyorum. Fakat bu telefonu kullanırken W için 700 TL masrafa girmeye değer mi, bilemiyorum. Bu konuda fikri olan var mı acaba?

açıkçası değmez.c7 çok kaliteli bir cihaz.bazıları android için Galaxy diye tutturuyor.hep bahaneleri şu " - olum milyonlarca uygulama var lan.sanki milyonlarca uygulama işine yarıyor. sanki hepsini kullanıyorsun. hep uyuz olurum böyle tiplere.açıkçası ihtiyacımızın olduğu hatta daha fazlasıda ovide mevcut. c7 zaten şıklık, incelik, sağlamlık, hafıza ve mükkemmel hassas ekranı ile piyasada isim yapmış bir çok android cihazdan çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VİTO ANDOLİNİ

quote:

Merhaba arkadaşlar. C7'den Galaxy W'ye geçemeyi düşünüyorum. Fakat bu telefonu kullanırken W için 700 TL masrafa girmeye değer mi, bilemiyorum. Bu konuda fikri olan var mı acaba?

açıkçası değmez.c7 çok kaliteli bir cihaz.bazıları android için Galaxy diye tutturuyor.hep bahaneleri şu " - olum milyonlarca uygulama var lan.sanki milyonlarca uygulama işine yarıyor. sanki hepsini kullanıyorsun. hep uyuz olurum böyle tiplere.açıkçası ihtiyacımızın olduğu hatta daha fazlasıda ovide mevcut. c7 zaten şıklık, incelik, sağlamlık, hafıza ve mükkemmel hassas ekranı ile piyasada isim yapmış bir çok android cihazdan çok daha iyi.

İlginize teşekkürler... Kıyaslamalar sonucu ben de değmez diye düşündüm. Fakat HB'deki 150 TL puan+çek (+25 YKB indirimi) kampanyasını değerlendirmek istedim ve eşime aldım. 5800 idi telefonu ve bu açıdan "değer" diye düşündüm. (Umarım HB bir yamuk yapmaz!)

• quote:

quote:

C7'imde auto focus olsa, wifi çekimi az daha kuvvetli olsa bir de şu yukarıda yazdığım işletimsel problemleri olmasa inanın iphone bile aramam.Ama özellikle forsuquare'ı bile yükleyememek beni deli ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mriya

quote:

quote:

C7'imde auto focus olsa, wifi çekimi az daha kuvvetli olsa bir de şu yukarıda yazdığım işletimsel problemleri olmasa inanın iphone bile aramam.Ama özellikle forsuquare'ı bile yükleyememek beni deli ediyor.

açıkçası bunlardan bende rahatsızım.belle için yeni bir güncelleme bekliyorum. sonuçta daha ilk. ve bir çok hata var.umarım nokıa güncellemeyi yayınlamakta geç kalmaz

• attığım mesajların gönderimi sürekli erteleniyor.artık sinir olmaya başladım.nerdeyse her 5 mesajdan birisi erteleniyor.buna benzer bir sorun yaşayan varmı
  • Ben pek mesaj atmam. Attığımda birkaç kez bende de oldu, ama şebekeye bağladım ben.
  • quote:

attığım mesajların gönderimi sürekli erteleniyor.artık sinir olmaya başladım.nerdeyse her 5 mesajdan birisi erteleniyor.buna benzer bir sorun yaşayan varmı

Hocam aynı sıkıntı bende oluyor ve devamlı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilysblc

quote:

attığım mesajların gönderimi sürekli erteleniyor.artık sinir olmaya başladım.nerdeyse her 5 mesajdan birisi erteleniyor.buna benzer bir sorun yaşayan varmı

belleyi yeniden yükledim sorun azaldı gibi. en azından eskisi gibi değil.nadir yapıyor
  • quote:

quote:

quote:

belleyi yeniden yükledim sorun azaldı gibi. en azından eskisi gibi değil.nadir yapıyor

Benim telefonun ana kartı değiştiği için ovi de çıkmıyor . Nasıl yapabilirim onu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

açıkçası bunlardan bende rahatsızım.belle için yeni bir güncelleme bekliyorum. sonuçta daha ilk. ve bir çok hata var.umarım nokıa güncellemeyi yayınlamakta geç kalmaz

Pixi enablers diye bir şey yükledim.Sonra Microsoft office kolayca yüklendi,daha önce yükleyemediğim sorun olan foursquare'da yüklendi.

Foliant diye bir e-book uygulaması indirdim,kitaplar indirdim.Youtube videolarını mp3 yapıp bir de kaydettim.

Şu anda telefonumdan her açıdan çok memnunum.Sadece autofocus diyorum,web browserı opera ile hallettiydim zaten.

Bundan sonraki telefonum S3 diyordum ama şu anda 808 diyorum.

• Arkadaşlar bu telefonun sıfırı artık üretilmiyo mu?Malum benzeri 701 satışa çıktı. Şu aralar telefon alma arifesindeyim. Nokia 700 almayı düşünüyorum fakat ilk çıktığından beride c7 aklımda. Sizce bu saatten sonra bu telefon alınır mı?
  • quote:

Pixi enablers diye bir şey yükledim.Sonra Microsoft office kolayca yüklendi,daha önce yükleyemediğim sorun olan foursquare'da yüklendi.

Foliant diye bir e-book uygulaması indirdim,kitaplar indirdim.Youtube videolarını mp3 yapıp bir de kaydettim.

Şu anda telefonumdan her açıdan çok memnunum.Sadece autofocus diyorum,web browserı opera ile hallettiydim zaten.

Bundan sonraki telefonum S3 diyordum ama şu anda 808 diyorum.

Bahsedilen uygulamalar için link var mı? Hack gerekli mi?
    Bahsedilen uygulamalar için link var mı? Hack gerekli mi?

@efsane2bin6, üretiliyor mu bilmiyorum, ama bulabilirsiniz. Ya da 701 alın gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagun18 -- 10 Haziran 2012; 22:12:03 >
  • Eşime Galaxy W almıştım. Yarım saat görüşme, yarım saat oyun ve ara sıra facebook kontrolü ile günde 10 saat gidiyor batarya.
    C7 ile 2 katı kullanımda 30 saati rahatlıkla geçiyor.
  • quote:

Eşime Galaxy W almıştım. Yarım saat görüşme, yarım saat oyun ve ara sıra facebook kontrolü ile günde 10 saat gidiyor batarya.
    C7 ile 2 katı kullanımda 30 saati rahatlıkla geçiyor.

Şu yazdığını 808 konusuna kopyalıyorum

Dediğim uygulamaları başı maxi ile başlayan bir cep telefonu forumunda indirdim,artık bulursun,çok uygulama var bir bak bence.Hack gerekmiyordu ama ben dün hackledim telefonu.
  • Kopyalayabilirsiniz, telif istemem. :) Teşekkürler, uygulamalara bakarım o siteden.
  • quote:

quote:

Evet hocam bende de aynı sıkıntı var..Bazen 1 hafta hiç yapmıyor.Bazen ise her mesajı ertelemeye düşüyor.

Farklı bir sorunum daha var. Telefon bazen kendi kendine çekmiyor.Normalde sağ üst köşede "E" , "3G" , "3.5 G" işaretleri olduğu zaman problem yok..Fakat bunların hiç biri yazmayıp çubuklar full gösterdiğinde telefonla ne arama yapabiliyorsunuz nede mesaj gönderebiliyorsunuz.Tabi bu durumda dışardan da aranamıyorsunuz. Anca birini aramak istediğinizde veya mesaj göndermek istediğinizde anlayabiliyorsunuz.. Bu sorununda tek çözümü telefonu tekrar kapatıp açmak..Kapatıp açmak dışında kesinlikle düzelmiyor sorun..

Sizde de bu sorun var mı arkdaşlar ?

• Mesajları erteleme problemi bende de var arkadaşlar. Burada bazı arkadaşlar telefonlarından çok memnun ama ben maalesef hiç memnun değilim
    ne ekranın tepkilerinden dokunmatiğinden telefon bence çok yavaş yada benim telefonda birşey var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: colornick

Mesajları erteleme problemi bende de var arkadaşlar. Burada bazı arkadaşlar telefonlarından çok memnun ama ben maalesef hiç memnun değilim
    ne ekranın tepkilerinden dokunmatiğinden telefon bence çok yavaş yada benim telefonda birşey var :(

Garantisi hala varsa gönder bence
  • o iştende sıkıldım 2 kere gönderdim servise:(
  • Kendin kurcalama sonra garantiye götürünce sen suçlu çıkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scream5 -- 18 Haziran 2012; 20:21:39 >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.