Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Suudi arabistandan babam bana C7 getirdi.
    Telefonu pasaporta işletmeden yeni belle yazılımını yükledik.
    Telefonun dili Türkçe idi, şimdi ise ingilizce oldu.
    Dillerin arasında Türkçe yok. Nasıl Türkçe yapabiliriz.

Teşekkürler...

Edit: Güncellemeyi pc suit ile yaptım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trlizard -- 30 Mart 2012; 11:50:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlizard

Merhaba,
    Suudi arabistandan babam bana C7 getirdi.
    Telefonu pasaporta işletmeden yeni belle yazılımını yükledik.
    Telefonun dili Türkçe idi, şimdi ise ingilizce oldu.
    Dillerin arasında Türkçe yok. Nasıl Türkçe yapabiliriz.

Teşekkürler...

Edit: Güncellemeyi pc suit ile yaptım...

Benimde telefonum aynı şekilde Türkçe idi güncelledim ingilizce oldu çeşitli flash programlarla yüklenebiliyor ama kurcalama derim telefonu pert edebilrsin bi nokia bayiine gidersen 50TL civarında demişlerdi bana Türkçe yüklüyorlar (ben yükletmedim ingilizce kullanıyorum.) ama sonra güncellediğinde yine ingilizce olabilir onun garantisini alman lazım onlardan.
  • evet uzun süredir araştırma yaptım ama Nokia C7 alayım dedim ama C7 den sonradan vazgeçtim çünkü C7 hakkında pek güzel şeyler duymuyordum bu yüzden 19 Mart 2012 Pazartesi günü Nokia 701 aldım ve telefonumdan da mennunum ama C7 de güzel telefon NOKİA FOREVER
    herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p8p67b3 -- 5 Nisan 2012; 17:59:10 >
  • ovi haritalar güncellemesi geldi. toplu taşıma uygulaması geliyor
  • merhaba arkadaşlar 5800 dan sonr a yeni telofon almayı düşünüyorum şimdi iki seçenek var aklımda C6-01 VE C7 sizce hangis özellik kamera işletim sistemi ve sorunsuzluk yönünden 5800 mı aratmayacak özellik te olmasını istiyorum.
  • x6 nın yerine c7 verdiler ama kulaklık problemi var konuşurken seste cızırtı oluyor 3 defa servise verdim arıza yok diyorlar fakat arıza devam ediyor nasıl kontrol ediyorlar anlamış değilim benim için nokia tamamen öldü bundan sonra nokia almam arkadaşlar sizlerde de kulaklık problemi varmı cevap yazarsanız sevinirim
  • ya arkadaşlar bişi sorcam c7 de fotoğraf çekerken kırmızı ışık yanıyor nasıl söndürülür bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerblc

x6 nın yerine c7 verdiler ama kulaklık problemi var konuşurken seste cızırtı oluyor 3 defa servise verdim arıza yok diyorlar fakat arıza devam ediyor nasıl kontrol ediyorlar anlamış değilim benim için nokia tamamen öldü bundan sonra nokia almam arkadaşlar sizlerde de kulaklık problemi varmı cevap yazarsanız sevinirim

kulaklıkta bir sıkıntı olmasın. başka bir kulaklık dene.buldunuz bir günah çekisi.ne olduysa hemen nokıa suçlu.bence nokıanın son 1 yıl içerisinde çıkardığı cihazlar gayet güzel.özellikle dokunmatik ekran konusunda htc ve ıphone la yarışacak düzeyde.hatta bazı modellerde işi daha önde götürüyor bence.nokıa yeniden piyasada çok büyük söz sahibi olacak gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VİTO ANDOLİNİ -- 7 Nisan 2012; 18:10:00 >
  • ben bu c7 nin içinden baya bişey sildim ve telefon yavaşladı,
    belleyi tekrar sıfırdan yüklemek için ne yapmam gerekir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScORphY

ben bu c7 nin içinden baya bişey sildim ve telefon yavaşladı,
    belleyi tekrar sıfırdan yüklemek için ne yapmam gerekir acaba

nokıa suiette güncelleme ara. eğer tel güncelse bulamayacaktır. ancak orada telefon güncel. xxx-xxx-xxx- sürümünü tekrar yükle yazacaktır. onu bir dene
  • Arkadaşlar merhaba bende c7 almayı düşünüyorum şuan 6700 slide kullanıyorum aracımın bluetooth ile uyumsuz kesiklik oluyor araç megane
    telefonu değiştirmem deki en büyük etken bu
    onun için soruyorum c7 yi bu şekilde başka bir araçtada olabilir bluetooth ile konuşarak kullanan varmıdır?
    Yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: colornick

Arkadaşlar merhaba bende c7 almayı düşünüyorum şuan 6700 slide kullanıyorum aracımın bluetooth ile uyumsuz kesiklik oluyor araç megane
    telefonu değiştirmem deki en büyük etken bu
    onun için soruyorum c7 yi bu şekilde başka bir araçtada olabilir bluetooth ile konuşarak kullanan varmıdır?
    Yorumlarınızı bekliyorum

C7 alacağına Nokia 701 al daha iyi
  • bugün marmara forum bimeks mağazasından bu kılıfı aldım.35 lira.gayet hoş bir şey.içinde yumuşak tüyler var kırmızı ve yeşil seçenekleri var

http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/aksesuarlar/tasima-kiliflari-and-stil/tasima-cantalari/angry-birds-genel-kilif-cp-3007

• Nokia'nın uydularında problem mi var arkadaşlar? Son birkaç haftadır, sadece uydu ile navigasyonda yer bulmuyor, (açık alanda olmama rağmen).
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

Nokia'nın uydularında problem mi var arkadaşlar? Son birkaç haftadır, sadece uydu ile navigasyonda yer bulmuyor, (açık alanda olmama rağmen).

nokıanın kendisine ait bir uydusu yok.senin cihazda sorun vardır.ya donanımsal bir arıza vardır. yada yazılımla ilgili.ayarlarla ilgili de bir sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VİTO ANDOLİNİ

quote:

Nokia'nın uydularında problem mi var arkadaşlar? Son birkaç haftadır, sadece uydu ile navigasyonda yer bulmuyor, (açık alanda olmama rağmen).

nokıanın kendisine ait bir uydusu yok.senin cihazda sorun vardır.ya donanımsal bir arıza vardır. yada yazılımla ilgili.ayarlarla ilgili de bir sıkıntı olabilir.

Ayarlarda hiçbir oynama yapmadım, önceden çok rahat buluyordu fakat bir süredir bulamıyor, 2 C7 telefonda da denedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VİTO ANDOLİNİ

quote:

Ayarlarda hiçbir oynama yapmadım, önceden çok rahat buluyordu fakat bir süredir bulamıyor, 2 C7 telefonda da denedim.

2 cihazıda aynı ortamda mı denedin.bugün yaklaşık 1 saat kadar kullandım haritaları. hava kapalı olmasına rağmen çok hızlıydı gps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VİTO ANDOLİNİ -- 10 Mayıs 2012; 18:58:59 >

• Merhaba arkadaşlar. C7'den Galaxy W'ye geçemeyi düşünüyorum. Fakat bu telefonu kullanırken W için 700 TL masrafa girmeye değer mi, bilemiyorum. Bu konuda fikri olan var mı acaba?
  • Neredeyse ilk çıktığından beri Nokia C7'yi kullanıyorum.Kendisiyle iyi kötü bir çok anım olmakla birlikte kötü durumlarda hep aman boşver dedim ve geçtim.Fakat Belle güncellemesinden sonra telefon bir şeye benzediği için beklentilerim arttı Size sorunlarımı yazayım,yardımcı olabiliyorsanız olun olamıyorsanız da nerede yardımcı olabileceklerini mesaj atarsanız çok sevinirim.

Sıkıntılarım,

-Belleye geçtikten sonra çektiğim videolar,videolar dosyasına değil de galeriye gidiyor.Ve de Nokia Suitete filan gözükmüyor,senkronize edemiyorum.
    -Bazı uygulamaları bir türlü indiremiyorum.Mesela forsquare,en çok indirilen uygulamalardan.Uygulama iniyor,sonra yüklemeye hazırlanılıyor yazısı çıkıyor.10sn bekleme ardından indirme hatası diyor.Dandik dunduk uygulamalarda değil hep lazım olanlarda bu oluyor Bari hatanın nedenini söylese ama söylemiyor.
    -Şu anda microsoft ofisin güncellemesini yükleyemiyorum,aynı hata geliyor.

Özellikle şu uygulamalar konusundaki hatasını bir giderebilsem telefondan zevk alarak kullanmaya başlayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mriya

Neredeyse ilk çıktığından beri Nokia C7'yi kullanıyorum.Kendisiyle iyi kötü bir çok anım olmakla birlikte kötü durumlarda hep aman boşver dedim ve geçtim.Fakat Belle güncellemesinden sonra telefon bir şeye benzediği için beklentilerim arttı Size sorunlarımı yazayım,yardımcı olabiliyorsanız olun olamıyorsanız da nerede yardımcı olabileceklerini mesaj atarsanız çok sevinirim.

Sıkıntılarım,

-Belleye geçtikten sonra çektiğim videolar,videolar dosyasına değil de galeriye gidiyor.Ve de Nokia Suitete filan gözükmüyor,senkronize edemiyorum.
    -Bazı uygulamaları bir türlü indiremiyorum.Mesela forsquare,en çok indirilen uygulamalardan.Uygulama iniyor,sonra yüklemeye hazırlanılıyor yazısı çıkıyor.10sn bekleme ardından indirme hatası diyor.Dandik dunduk uygulamalarda değil hep lazım olanlarda bu oluyor Bari hatanın nedenini söylese ama söylemiyor.
    -Şu anda microsoft ofisin güncellemesini yükleyemiyorum,aynı hata geliyor.

Özellikle şu uygulamalar konusundaki hatasını bir giderebilsem telefondan zevk alarak kullanmaya başlayacağım.

hocam microsoft uygulamasınin aynısı bende de oluyor . Güncelleme olarak gözüküyor ne telefonunun kendisinden yükleyebiliyorum ne de ovi suitten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.