960mı oha ben dedim en fazla 900 olur,n8 varken buna bu para verilmez.
Hakkaten ya o fiyat ne öyle?!? Üzerine 100 daha koy N8 al. En fazla 800-900 arasında bir şey olur diye ama hakkaten çok saçma yani. Üstüne üstlük otofokus yok. Gerçi kamera benim için önemli değil diyen kişi N8 yerine bunu alır.
C7 Forum Bornova'daki Nokia Shop'a gelmiş. İlgilenenler varsa bakabilirler. Ben incelemek için teşhir ürünü var mı diye sordum ama yokmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
C7 Forum Bornova'daki Nokia Shop'a gelmiş. İlgilenenler varsa bakabilirler. Ben incelemek için teşhir ürünü var mı diye sordum ama yokmuş.
Fiyatı neymiş acaba?
yokmu yav bu telefonu alan biri bi inceleme yapsada nedir ne değildir öğrensek
quote:
Orijinalden alıntı: Tengere
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Fiyatı neymiş acaba?
Fiyatı sormayı unuttum.
899 tl derlese şaşırmayın
bu telefonun pek talibide yok zorlan 3 sayfa olmuş
N8 başlığında biri nokia shopta c7 de sormuş 950 demişler. C serisi için çok bence.
quote:
Orijinalden alıntı: bonan61
N8 başlığında biri nokia shopta c7 de sormuş 950 demişler. C serisi için çok bence.
evet o bendim bayrampaşa carefourun içindeki nokia shopa gelmiş gri renklisi..ama göründüğünden daha zarif ve baya ince...n8 le yanyana koydum yarısı kadardı..
quote:
Orijinalden alıntı: istiklal1919
bu telefonun pek talibide yok zorlan 3 sayfa olmuş
N8'le fiyat farkı az. Donanımsal olarak daha güçlü hem N8.
ki AutoFocus yok bunda.
n8 varken bu alınmaz.
yeni 5800 olur bence butel, 600-700 lere kısa süre içinde düşer, sonra 500-450-... ama sonra :D
700 liraya inse ilk alacağım modeldir. Tabi o zamana kadar N8 800lerde olursa ilk tercihim o olur.
quote:
Orijinalden alıntı: karabasmayan
n8 varken bu alınmaz.
zevkler ve renkler ayrı tabi, bende bu varken n8 i hiç düşünmem çok daha karizmatik ve dizaynı daha güzel bir tel bana göre, hemde n8 den pekde aşağı kalmaz, bir yerde sordum taksitle 900 e olur dedi birkaç gün içinde her yerde olur sanırım...
8 gb. dahili hafıza koymasaydılar da fiyatı 40 l. daha düşük olsaydı daha iyi olurdu.
bu fokus olayı bitiriyor cihazı. yoksa fazla bir kötülüğü yok.
ben kolaylık diye bir kağıdı yazmaya uğraşmam, fotosunu çekerim genelde. bunun için netleme gerekli işte.