Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c6-01'de geliyor. Bide onu bekleyelim bakalım
  • 960mı oha ben dedim en fazla 900 olur,n8 varken buna bu para verilmez.
  • Hakkaten ya o fiyat ne öyle?!? Üzerine 100 daha koy N8 al. En fazla 800-900 arasında bir şey olur diye ama hakkaten çok saçma yani. Üstüne üstlük otofokus yok. Gerçi kamera benim için önemli değil diyen kişi N8 yerine bunu alır.
  • çok şık olmuş c7.
  • ilginç. 335 yuro denmişti fiyatına. N8 370 denmişti.

N8 999'dan çıktı oysa ki.
  • C7 Forum Bornova'daki Nokia Shop'a gelmiş. İlgilenenler varsa bakabilirler. Ben incelemek için teşhir ürünü var mı diye sordum ama yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

C7 Forum Bornova'daki Nokia Shop'a gelmiş. İlgilenenler varsa bakabilirler. Ben incelemek için teşhir ürünü var mı diye sordum ama yokmuş.

Fiyatı neymiş acaba?
  • yokmu yav bu telefonu alan biri bi inceleme yapsada nedir ne değildir öğrensek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengere

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

C7 Forum Bornova'daki Nokia Shop'a gelmiş. İlgilenenler varsa bakabilirler. Ben incelemek için teşhir ürünü var mı diye sordum ama yokmuş.

Fiyatı neymiş acaba?

Fiyatı sormayı unuttum.
  • 899 tl derlese şaşırmayın
  • bu telefonun pek talibide yok zorlan 3 sayfa olmuş
  • N8 başlığında biri nokia shopta c7 de sormuş 950 demişler. C serisi için çok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

N8 başlığında biri nokia shopta c7 de sormuş 950 demişler. C serisi için çok bence.

evet o bendim bayrampaşa carefourun içindeki nokia shopa gelmiş gri renklisi..ama göründüğünden daha zarif ve baya ince...n8 le yanyana koydum yarısı kadardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: istiklal1919

bu telefonun pek talibide yok zorlan 3 sayfa olmuş

N8'le fiyat farkı az. Donanımsal olarak daha güçlü hem N8.

ki AutoFocus yok bunda.
  • n8 varken bu alınmaz.
  • yeni 5800 olur bence butel, 600-700 lere kısa süre içinde düşer, sonra 500-450-... ama sonra :D
  • 700 liraya inse ilk alacağım modeldir. Tabi o zamana kadar N8 800lerde olursa ilk tercihim o olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabasmayan

n8 varken bu alınmaz.

zevkler ve renkler ayrı tabi, bende bu varken n8 i hiç düşünmem çok daha karizmatik ve dizaynı daha güzel bir tel bana göre, hemde n8 den pekde aşağı kalmaz, bir yerde sordum taksitle 900 e olur dedi birkaç gün içinde her yerde olur sanırım...
  • 8 gb. dahili hafıza koymasaydılar da fiyatı 40 l. daha düşük olsaydı daha iyi olurdu.
  • bu fokus olayı bitiriyor cihazı. yoksa fazla bir kötülüğü yok.

ben kolaylık diye bir kağıdı yazmaya uğraşmam, fotosunu çekerim genelde. bunun için netleme gerekli işte.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.