Şimdi Ara

sony mi creative mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: ouzbal

arada kaldım yardım lazım.bunu mu alsam bunu mu?

http://www.hepsiburada.com/sony-nwz-a826-4gb-2.4-parlak-ekran-bluetooth-mp3mp4-player/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52298

bunu mu

http://www.hepsiburada.com/creative-zen-4gb-fm-radyolu-sd-kart-girisli-mp3mp4-player-turkce-menu-/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49956

creative 2gb fm radyolu kullanıyorum çok memnunum sonyde arttırılabilir hafıza yok ayrıca radyoda yok tavsiyem creative alman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 23 Aralık 2008; 20:07:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

quote:

Orjinalden alıntı: ouzbal

arada kaldım yardım lazım.bunu mu alsam bunu mu?

http://www.hepsiburada.com/sony-nwz-a826-4gb-2.4-parlak-ekran-bluetooth-mp3mp4-player/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52298

bunu mu

http://www.hepsiburada.com/creative-zen-4gb-fm-radyolu-sd-kart-girisli-mp3mp4-player-turkce-menu-/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49956

creative 2gb fm radyolu kullanıyorum çok memnunum sonyde arttırılabilir hafıza yok ayrıca radyoda yok tavsiyem creative alman
    sony kullanmadım. hakkını yiyeymem belki de çok kalitelidir. ama creative kullanıyorum tam 3 yıldır tık demedi. artık gözünün içine bakıyorum bir yerine birşey olsa da yenisini alsam diye. hem fm radyosu hem ses kalitesi hemde sağlamlık açısından tek geçerim. ama kulaklıklar berbat. yani biraz ironik olacak ama ben creatvie mp3player+sony kulaklık kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: metinT

sony kullanmadım. hakkını yiyeymem belki de çok kalitelidir. ama creative kullanıyorum tam 3 yıldır tık demedi. artık gözünün içine bakıyorum bir yerine birşey olsa da yenisini alsam diye. hem fm radyosu hem ses kalitesi hemde sağlamlık açısından tek geçerim. ama kulaklıklar berbat. yani biraz ironik olacak ama ben creatvie mp3player+sony kulaklık kullanıyorum

Alıntıları Göster
    sony de radyo ve arttırılabilir hafıza yok o yüzden creative çok kullanışlı bir cihazdır tavsiyem creative

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

sony de radyo ve arttırılabilir hafıza yok o yüzden creative çok kullanışlı bir cihazdır tavsiyem creative

Alıntıları Göster
    Creative
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Creative

Alıntıları Göster
    creative x-fi serisi mp3 çalarını denem imkanım oldu. sony a826 kullanıcısı olarak beğendiğim bir üründü ancak sırf ses kalitesi kriterse ben Sony'nin verdiği ses rengini Creativede göremedim. genişleme olanakları ve radyosu olmaması sony a serisinin büyük eksiği ancak şarz süresinin kısalığı (ben sadece 1 kez ilk şarz ettiğimde bekledim) ve şarz ömrünün uzun olması, inceliği ve ekran kalitesiyle bu dezavantajlarını unutturan kalite bir mp3 çalar sony a826.
    video özelliği senin için çok önemli değilse ekranı biraz daha küçük olan a818 serisini de alabilirsin.

Zen için bir yorum yapamam ancak alacaksan X-fi modeli düşünebilirsin rahatlıkla sony a826 yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren Küçük

creative x-fi serisi mp3 çalarını denem imkanım oldu. sony a826 kullanıcısı olarak beğendiğim bir üründü ancak sırf ses kalitesi kriterse ben Sony'nin verdiği ses rengini Creativede göremedim. genişleme olanakları ve radyosu olmaması sony a serisinin büyük eksiği ancak şarz süresinin kısalığı (ben sadece 1 kez ilk şarz ettiğimde bekledim) ve şarz ömrünün uzun olması, inceliği ve ekran kalitesiyle bu dezavantajlarını unutturan kalite bir mp3 çalar sony a826.
    video özelliği senin için çok önemli değilse ekranı biraz daha küçük olan a818 serisini de alabilirsin.

Zen için bir yorum yapamam ancak alacaksan X-fi modeli düşünebilirsin rahatlıkla sony a826 yerine.

Alıntıları Göster
    yardımlar için teşekkür creative tercih ettim radyo dan dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzbal

yardımlar için teşekkür creative tercih ettim radyo dan dolayı.

Alıntıları Göster
    Zen. Yukardaki incelemeyi okuyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevfikteo

Zen. Yukardaki incelemeyi okuyabilirsin.

Alıntıları Göster
    Sony sıcak ses verir için ısınır, Creative x-fi net ses verir kulağın gelişir.

En basit böyle söyliyeyim.

Creative daha kullanışlı gibi geliyor bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

Sony sıcak ses verir için ısınır, Creative x-fi net ses verir kulağın gelişir.

En basit böyle söyliyeyim.

Creative daha kullanışlı gibi geliyor bana..

Alıntıları Göster
    Tabiki Creative...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

Tabiki Creative...

Alıntıları Göster
    Başka bilmem CREATİVE mp3 de .. one nummer
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalip

Başka bilmem CREATİVE mp3 de .. one nummer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kalip

one nummer

hangi dil bu yaw.. ELF dili mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: odzi

quote:

Orjinalden alıntı: kalip

one nummer

hangi dil bu yaw.. ELF dili mi

Alıntıları Göster
    sony kullanmadım

creative zen 4 gb var bende. çok memnunum. pişman olmazsın.

ayrıca sony kalmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: HaRDCoRé_CHiLD

sony kullanmadım

creative zen 4 gb var bende. çok memnunum. pişman olmazsın.

ayrıca sony kalmamış

Alıntıları Göster
    creative bir numaradır ses açısından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

Tabiki Creative...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

Tabiki Creative...

Creative mp3 player al...ustune ep630 al...gel buraya tesekkurler arkadislar yaz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATLI

quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

Tabiki Creative...

Creative mp3 player al...ustune ep630 al...gel buraya tesekkurler arkadislar yaz:)

Alıntıları Göster
    2side olur ama birine seçmek zorunda olsaydım sony derdim,hatta imkanım olsa evdeki bütün elektronik aletleri sony alırdım:)
  • sony
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtaJames

sony
    Creative
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Creative

Alıntıları Göster
    sony e serisi 4 gb mp3 çalarım wardı en yeni seri ses kalitesi çok kötü creative den sonra asla dönmem sony e....kesinlikle creative!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zecchino

sony e serisi 4 gb mp3 çalarım wardı en yeni seri ses kalitesi çok kötü creative den sonra asla dönmem sony e....kesinlikle creative!!!

Alıntıları Göster
    nereye yazıcam bilemedim ama bir sorum olacak:
    sizce Sony NWZ-B135F mi yoksa Creative zen stone plus with speaker mı..
    bu iki ürün arasında kararsız kaldım... lütfen kullananlar tecrübe sahibi olanlar bir tavsiyede bulunun...
    şimdiden teşekkürler....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.