Bildirim
sony mi creative mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: ouzbal
arada kaldım yardım lazım.bunu mu alsam bunu mu?
http://www.hepsiburada.com/sony-nwz-a826-4gb-2.4-parlak-ekran-bluetooth-mp3mp4-player/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52298
bunu mu
http://www.hepsiburada.com/creative-zen-4gb-fm-radyolu-sd-kart-girisli-mp3mp4-player-turkce-menu-/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49956
creative 2gb fm radyolu kullanıyorum çok memnunum sonyde arttırılabilir hafıza yok ayrıca radyoda yok tavsiyem creative alman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 23 Aralık 2008; 20:07:07 >
-
sony kullanmadım. hakkını yiyeymem belki de çok kalitelidir. ama creative kullanıyorum tam 3 yıldır tık demedi. artık gözünün içine bakıyorum bir yerine birşey olsa da yenisini alsam diye. hem fm radyosu hem ses kalitesi hemde sağlamlık açısından tek geçerim. ama kulaklıklar berbat. yani biraz ironik olacak ama ben creatvie mp3player+sony kulaklık kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: dogangoxelquote:
Orjinalden alıntı: ouzbal
arada kaldım yardım lazım.bunu mu alsam bunu mu?
http://www.hepsiburada.com/sony-nwz-a826-4gb-2.4-parlak-ekran-bluetooth-mp3mp4-player/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52298
bunu mu
http://www.hepsiburada.com/creative-zen-4gb-fm-radyolu-sd-kart-girisli-mp3mp4-player-turkce-menu-/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49956
creative 2gb fm radyolu kullanıyorum çok memnunum sonyde arttırılabilir hafıza yok ayrıca radyoda yok tavsiyem creative alman
-
sony de radyo ve arttırılabilir hafıza yok o yüzden creative çok kullanışlı bir cihazdır tavsiyem creativequote:
Orijinalden alıntı: metinT
sony kullanmadım. hakkını yiyeymem belki de çok kalitelidir. ama creative kullanıyorum tam 3 yıldır tık demedi. artık gözünün içine bakıyorum bir yerine birşey olsa da yenisini alsam diye. hem fm radyosu hem ses kalitesi hemde sağlamlık açısından tek geçerim. ama kulaklıklar berbat. yani biraz ironik olacak ama ben creatvie mp3player+sony kulaklık kullanıyorum
Alıntıları Göster
-
Creativequote:
Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5
sony de radyo ve arttırılabilir hafıza yok o yüzden creative çok kullanışlı bir cihazdır tavsiyem creative
Alıntıları Göster -
creative x-fi serisi mp3 çalarını denem imkanım oldu. sony a826 kullanıcısı olarak beğendiğim bir üründü ancak sırf ses kalitesi kriterse ben Sony'nin verdiği ses rengini Creativede göremedim. genişleme olanakları ve radyosu olmaması sony a serisinin büyük eksiği ancak şarz süresinin kısalığı (ben sadece 1 kez ilk şarz ettiğimde bekledim) ve şarz ömrünün uzun olması, inceliği ve ekran kalitesiyle bu dezavantajlarını unutturan kalite bir mp3 çalar sony a826.quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Creative
Alıntıları Göster
video özelliği senin için çok önemli değilse ekranı biraz daha küçük olan a818 serisini de alabilirsin.
Zen için bir yorum yapamam ancak alacaksan X-fi modeli düşünebilirsin rahatlıkla sony a826 yerine.
-
yardımlar için teşekkür creative tercih ettim radyo dan dolayı.quote:
Orijinalden alıntı: Evren Küçük
creative x-fi serisi mp3 çalarını denem imkanım oldu. sony a826 kullanıcısı olarak beğendiğim bir üründü ancak sırf ses kalitesi kriterse ben Sony'nin verdiği ses rengini Creativede göremedim. genişleme olanakları ve radyosu olmaması sony a serisinin büyük eksiği ancak şarz süresinin kısalığı (ben sadece 1 kez ilk şarz ettiğimde bekledim) ve şarz ömrünün uzun olması, inceliği ve ekran kalitesiyle bu dezavantajlarını unutturan kalite bir mp3 çalar sony a826.
video özelliği senin için çok önemli değilse ekranı biraz daha küçük olan a818 serisini de alabilirsin.
Zen için bir yorum yapamam ancak alacaksan X-fi modeli düşünebilirsin rahatlıkla sony a826 yerine.
Alıntıları Göster
-
Zen. Yukardaki incelemeyi okuyabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: ouzbal
yardımlar için teşekkür creative tercih ettim radyo dan dolayı.
Alıntıları Göster -
Sony sıcak ses verir için ısınır, Creative x-fi net ses verir kulağın gelişir.quote:
Orijinalden alıntı: tevfikteo
Zen. Yukardaki incelemeyi okuyabilirsin.
Alıntıları Göster
En basit böyle söyliyeyim.
Creative daha kullanışlı gibi geliyor bana.. -
Tabiki Creative...quote:
Orijinalden alıntı: azawarai
Sony sıcak ses verir için ısınır, Creative x-fi net ses verir kulağın gelişir.
En basit böyle söyliyeyim.
Creative daha kullanışlı gibi geliyor bana..
Alıntıları Göster -
Başka bilmem CREATİVE mp3 de .. one nummerquote:
Orijinalden alıntı: fatih86
Tabiki Creative...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kalip
Başka bilmem CREATİVE mp3 de .. one nummer
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kalip
one nummer
hangi dil bu yaw.. ELF dili mi -
sony kullanmadımquote:
Orijinalden alıntı: odziquote:
Orjinalden alıntı: kalip
one nummer
hangi dil bu yaw.. ELF dili mi
Alıntıları Göster
creative zen 4 gb var bende. çok memnunum. pişman olmazsın.
ayrıca sony kalmamış
-
creative bir numaradır ses açısından...quote:
Orijinalden alıntı: HaRDCoRé_CHiLD
sony kullanmadım
creative zen 4 gb var bende. çok memnunum. pişman olmazsın.
ayrıca sony kalmamış
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: fatih86
Tabiki Creative...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: fatih86
Tabiki Creative...
Creative mp3 player al...ustune ep630 al...gel buraya tesekkurler arkadislar yaz:) -
2side olur ama birine seçmek zorunda olsaydım sony derdim,hatta imkanım olsa evdeki bütün elektronik aletleri sony alırdım:)quote:
Orijinalden alıntı: ATLIquote:
Orjinalden alıntı: fatih86
Tabiki Creative...
Creative mp3 player al...ustune ep630 al...gel buraya tesekkurler arkadislar yaz:)
Alıntıları Göster -
sony -
Creativequote:
Orijinalden alıntı: AtaJames
sony -
sony e serisi 4 gb mp3 çalarım wardı en yeni seri ses kalitesi çok kötü creative den sonra asla dönmem sony e....kesinlikle creative!!!quote:
Orijinalden alıntı: lonely_man
Creative
Alıntıları Göster -
nereye yazıcam bilemedim ama bir sorum olacak:quote:
Orijinalden alıntı: zecchino
sony e serisi 4 gb mp3 çalarım wardı en yeni seri ses kalitesi çok kötü creative den sonra asla dönmem sony e....kesinlikle creative!!!
Alıntıları Göster
sizce Sony NWZ-B135F mi yoksa Creative zen stone plus with speaker mı..
bu iki ürün arasında kararsız kaldım... lütfen kullananlar tecrübe sahibi olanlar bir tavsiyede bulunun...
şimdiden teşekkürler....
Benzer içerikler
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- airpods güncelleme
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- ikko active buds
- oyuncu kulaklığı önerisi
- en iyi kablolu kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X