Şimdi Ara

sony mi samsung mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony hc 19 e mi yoksa samsung d 103 mü almalıyım?özellikler aşağı yukarı aynı.sony dokunmatik ekran,bide 8 ssaat çekim yapma özelliiği var.bu modellerden kullananlar varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim.

• tabii ki SONY
  • ben hc 19 e de aldım samsung un 107 i sinide aldım bence hc19e çok çok üstün bir aletçekim kalitesi olarak tabi
  • E sen böyle seçenek sunarsan herkes sony diyecektir. Bir de sende kafama takılan bir şey oldu garip geldi bana "dokunmatik ekran" çok mu önemli bu yani olmazsa olmazmı. Olmaması kaliteyi ne kadar etkiler hiç öyle değil mi? Video kamerade kaliteyi etkileyen iki etken var 800K mı(genelde böyle) Megapixel mi? bir de mercek markası gerisini geç yani extra şeyler işte efek miş cartmış curt muş. Bir çekimi ne için yapacaksın. Gezi eğlence parti v.s. ise bende sony olmuş. samsung olmuş KB mış MP miş önemli değil bence orta kalite canona bak derim.
  • abi sony derdim bu güne kadar geçen gün arkadaşta samsung gördüm.modelini bilmiyordum ama adamlar çok iyi yapmış.
    ayrıca taxoneranın dediği gibi dokunmatik ekran pek kullanışlı olmaz gibi(parmak izlerin kalacak ığğğ)
    dediğim gibi ön görüyle yaklaşma samsunga bir incele derim.
  • abiciğim okumuyomusunuz yoksa inadına mı konuşuyorsunuz. Samsung un kamerasını aldım önce. Samsung VP d 107i modelinde kamera özellikler bakımından çok üstün. her türlü giriş çıkış mevcut. menu kolay kullanılabilir özellikte hele 3.5 inc ekran varki kaydettiğini otur izle ama görüntü kalitesi gerçekten çok düşük. Ha gün ışığında herşey normal ama evimde gece normal oda karanlığında yaptığım çekimlerde (bahsettiğim iki kamera da o anda elimde) Sony nin üretmiş olduğu Ccd * tr 501 model kamera gerçekten çok canlı görüntüler elde ediyordu. Hatta önceki çekimlerimi izlediğim zaman yaw diyom gece mi sabah mı çektik bunu o kadar canlı. Ama samsung un çekimi bu kamera ya göre oldukça düşük. Daha sonra hc19e aaldım ve şuan elimde geri vereceğim. Bu samsungdan daha iyi çekim yapıyor ama bahsetmiş olduğum ccd tr 501 den bu da açık ara kötü. Bir kaç arkadaşdan da duyduğuma göre analog kameralar daha iyi. Zaten bahsetmiş olduğum ccd tr 501 analog bi kamera. Burda sony iyi demeye çalışmıyorum digitallerin analoglardan kötü olduğunu söylemeye çalışıyorum artı hc19e ninde samsung 107 ı den güzel olduğunu söylüyorum.

Bu arada bahsetmiş olduğum kameraların 3 ünüde kullandım.

• ha birde dokunmatik ekran olayı var tabi. olay dediğiniz gibi iğrenç hem parmak izi kalıyor hemde ekrana dokununca dalgalanma yapıyor. o yönüyle kötü. tabi eğer dokunmatik ekran kaleminiz varsa durum biraz daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Digital kameraların çoğunda ışıklandırma yetersizse gece çekim kalitesi analog lardan daha kötü..
    Samsung arkadaşın dediği gibi gündüz çekimleri çok iyi gece çekimleri zayıf, sony elbette samsungdan biraz daha iyidir ama samsung un teknik özellikleri sony den çok daha iyi, kafadan multi slot memory kart desteği var karta foto çekimi ve mpeg4 çekimi var...
    Kısaca fazla bütçesi olmayanlar samsung tercih edebilir bütçesi olanlarda sadece sony değil jvs ve canon lara da baksın derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderace -- 24 Nisan 2005, 22:47:56 >
  • Soruya bak yahu... Elbetteki sony ... Sony ile samsung karşılaştırılabilirmi...
  • yani demi set arkadaşım sana katılıyorum sony ile samsungu aynı katagoride tutmaya çalışıyorlar alla
    ya adamlara bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.