Şimdi Ara

sony mp3 player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony mp3 player almayı düşünüyorum. kullanan varsa yorumları tavsiyeleri lütfen...SONY NW-E95

•  sony mp3 player

Daha önce hiç görmemiştim.Bayağı güzelmiş.
  • fiyatları kullandığı hafızalara göre yüksek kalıyor bence.
  • çok pahalı bence kesinlikle alınmaz
  • walla paran varsa al kardeşim tabi hafıza önemli
  • yahu az önce yiğenim nerden bulmuşsa eski radyolu mp3 player getirdi tek küçük pille çalışyıro bangır bangır ses veriyor radyo var ses kayıt var herşey var bence ucuz bişi alınmasında sakınca yok. gerçi sony her zaman farklıdır ama bu konuda da varsın farkı olmasın
  • çok pahalı bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bır aaa pılle 70 saat gıttıgı yazıyordu ozellıklerınde.
    herseyı ıyı hosta..
    ekranı cok bı kucuk..
  • Bence radyosuz mp3 player bi işe yaramaz.İsterse sony olsun.Herhalde bunun ses kaydı da yok.Ayrıca çok pahalı tabi ki.Bunun yerine iriver alırım daha iyi.

Bu arada sony amerika da yeni mp3 player çıkarmış çok hoş görünüyor.Radyosu da var.
     sony mp3 player

Ayrıca bu model de güzel görünüyor.Ama bunlar ne zaman Türkiye'ye gelir bilinmez.Belki hiç gelmez.
     sony mp3 player

Daha fazla bilgi için ------->http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_flashMemory&ProductSKU=NWE105PSBLU&Dept=audio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agemennon -- 4 Mayıs 2005, 21:57:31 >

• Abi bnde war çok müthiş ses kalitesi süperrrrr 128 hafıza ama ATRAC3plus die sony programı war onla müzikler yarıya iniyor güzel alet ses yüksek,pille müthiş oluo
  • yalnız bu alet acayip küçük.ilk gördüümde şok oldum.resimlerde çok büyük görünüyor.
  • o paraya IRIVER almak daha mantıklı bence. Hem radyoda var. Ama SONY ninki IRIVER a göre küçük gibi. Yinede özellik bakımından IRIVER daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaCHaY -- 5 Mayıs 2005, 1:56:17 >
  • O sonicstage programı oldukça sony almam bidaha.Netmdyi ondan sattım.Çok sorunlu bir program.
  • beyler sağolun. ama hafıza bence yeterli. insanın laptopu olunca bi de sıkıştırma programı ii bişeyse hafıza 1 GB a yaklaşıyo. bence bu da yeterli. biraz pahalı olduğuna katılıyorum ama mp3 de ses kalitesi de yabana atılmayacak bişey amacın gerçek müzik dinlemekse. yine de kalitesi yüksek olan creative den 100 milyon pahalı. O farkı da kalitesine güvendiğim için vericem galiba.
  • kardeş ben kullanıyorum mükemmel başka denecek bişey yok tek aaa ile 70 saat çalıyor bve kendine ait sıkıştırma programı varses kalitesini düşürmeden sıkıştırabilirsin...mükemmel işte yaa sony boru değil hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.general

kardeş ben kullanıyorum mükemmel başka denecek bişey yok tek aaa ile 70 saat çalıyor bve kendine ait sıkıştırma programı varses kalitesini düşürmeden sıkıştırabilirsin...mükemmel işte yaa sony boru değil hani

Arkadasım konu ölmüş canlandırmaya ne gerek vardı şimdi??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.