Şimdi Ara

Sony Music, Whitney Houston'ın anısına albüm fiyatlarına ZAM yaptı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • whitney houston ölünce albüm fiyatına zam yapmak düpedüz ahlaksızlık. sony gibi dünya devi bir firmanın böyle şeylerde gözü olmamalı.
  • bu Sony'e mahsus bir olay gibi yansıtılması yanlış,Mıchael Jackson,Barış Manço,yada yakın tarihte Stew Jobs gibi ölen birinin kitabı bile ölmesiyle hökümetimizin deyimiyle güncellenmiştir... :D
  • Yıllardan beri 3-5 firma haricinde kar eden firma yok zaten. Ps3 olayı ilk çıktığı seneler vardı. Bluray felan pahalıydı. Artık sorun olduğunu sanmıyorum. Zira o zamanlar 1200 civarına bulunuyordu, şimdiyse 700 e satılıyor. Sony durduk yere fiyat kırmaz. Her yıl zarar ederiz derler, 3-5 dandik firma haricinde kimseyede birşey olmaz.
  • Bu ne ya haberden sonra birkaç bilinçli yorum okuyayım dedim, abuk subuk bir tartışma kapatmış bütün sayfayı.
  • Toplam mesaj analizi;

- sony konsoldan zarar ediyor, oyundan kazaniyor. %70

- sony batmaz %29

- ana konu ile alakali mesaj % 1

:) anladik sony konsoldan zarar ediyor, oyundan kazaniyor :)))...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapitalist ruh...
  • Arkadaşlar bir ricam olacak hepinizden. Sayfada bir arkadaşımız gif resim paylaşmış ve defalarca alıntı yapılarak konua devam edilmiş.

Ben ve çoğu arkadaşımız telefon veya tablet üzerinden sayfaya ulaşıyoruz ve bu alıntı birikimi resim çokluğu sebibiyle sayfayının yüklenmesi çok uzun sürüyor.

Lütfen biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrblue

Arkadaşlar bir ricam olacak hepinizden. Sayfada bir arkadaşımız gif resim paylaşmış ve defalarca alıntı yapılarak konua devam edilmiş.

Ben ve çoğu arkadaşımız telefon veya tablet üzerinden sayfaya ulaşıyoruz ve bu alıntı birikimi resim çokluğu sebibiyle sayfayının yüklenmesi çok uzun sürüyor.

Lütfen biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar.

Saygılar...

bu da konuyla alakasız olacak ama

1.si tablet cihazlardan bağlanırsanız tablet sürüm devreye girer, mobil cihazlardan bağlanırsanız da mobil sürüm..

ve bu sürümlerde de tüm resimler gizlenir.

2.si 1 gifi 1000 kere de alıntı yapsalar 1 kere yükler mobil cihazınız yani yükleme yaparken internetsel bir sorun yaşamazsınız.

• Shaggy boşuna mı durmadan öldüm haberlerini salıyor, adam Bombastik satışlarından zengin oldu

Sony Music, Whitney Houston'ın anısına albüm fiyatlarına ZAM yaptı!

• strateji diye buna derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Shaggy boşuna mı durmadan öldüm haberlerini salıyor, adam Bombastik satışlarından zengin oldu

Sony Music, Whitney Houston'ın anısına albüm fiyatlarına ZAM yaptı!

• sony fiyatını düşürse hem kendi imajına katkı olur hemde bunun promosyonunu yapabilir.satışları sürümden bile artar ama fiyatı yükseltince imaj negatif etkileniyor.satışlarda ciro düşük oluyor hepten zarar yani..
    ciddi bir yönetim sorunu...
  • fiyatı 5 den 8 çeken acaba türk mü merak ediyorum ?
  • Sony'nin kredi notu geçenlerde BBB+'ye düşürüldü.Cep telefonu,tv,bilgisayar sektöründe rakiplere cevap veremiyorlar.Toplam borcu sermaye'nin %40'ına ulaştı.Amerikalı ceo sıçtı batırdı sony'yi.İnanıyorum ki Kaz hirai şirketi tekrar eski günlerine döndürecektir.
  • Ayıp etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacarslan -- 14 Şubat 2012; 14:34:45 >
  • Sony ahilli ol samsungu salarim ustune
  • şahanın reklamı geldi aklıma sony de bunu diyebilir. Domatesinde fiyatı artıyo!

Zorundamıyımmmmm zorundamıyımmm
  • Haber başlığı beni epey güldürdü.. ama fiyat tekrar eski seviyesine çekildiyse bunu daha net belirtmek lazım diye düşünüyorum.. özellikle başlıkta. çünkü kurumsal bir imajın adı zarar görüyor.
  • Burada, yapılmış bu ayıbı sony yaptığı için normalmiş gibi yazanlar veya sony`yi fanatikçe saçma sapan bir şekilde savunanlar

eğer bu ayıbı başka bir firma yapsaydı (intel,apple,microsoft,asus,facebook dışındakiler) o zaman o firmayı yerden yere vurmak için kendilerini paralarlardı
  • Habere mobil den giriyorum, 2 satır cevap için 50satır alıntı yapmazsanız sevinirim. Sadece bu değil her konuda sizin gibi alıntı yapanlar yüzünden rahat haber okuyamıyoruz. Gidin özelde tartışın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.