Şimdi Ara

sony n1 yere düştü yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    birbirinizin resmini çekebilirsiniz diye öğrencilerime fotoğraf makinesini verdim.
    sonra makineyi getirdiler pili bitmişti açılmıyodu.ama sorun önden açılan objektif tam yerine oturmamıştı ve
    kapakları kapanmamıştı.anlamadım ne olduğunu düştümü diye sordum çocuklara hayır dediler.
    sonra pili doldurdum açtığımda lcd ekrana görüntü gelmiyordu.sonra makine açıkken
    zoom yapıp lense dikkatli bakınca yarım ay şeklinde bi yapı vardı ve ışık almıyordu.
    manuel ayarı kullanarak f değerini değiştirdiğimde önde çok küçük oynama olduğunu ve
    çok az ışık aldığını görüntünün lcd ye çok az geldiğini gördüm.ama f değeride sadece 5.4 ile 16 arasında
    değişiyodu.daha fazla azalıp çoğalmıyodu.
    hafif sallayınca görüntü çok az geliyor.açıp kapayınca yine gidiyor.içerde lensin önündeki hassas kapaklarda
    kırılma yada bu tarz bi sorun olduğunu düşünüyorum ve bu konu hakkında yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.
    bu sorunun çözümü var mı varsa nerde nasıl ve kaça çözebiliriz bu sorunu.
    fikir edinmeniz için resimde koyuyorum.şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayergin55 -- 20 Nisan 2008; 13:41:32 >

• ilk once gecmis olsun. Buyuk ihtimal ile ya dusmustur,yada pil bitmis ve ogrenciler basarak lensin icinde girmesini saglamaya calistilar.
    Servise goturun, ama simdiden size soyleyebilirim ki tamirati yeni makine kadar para tutar. Bence yeni makine almaya baslayabilirsiniz.
  • işte bende bundan korkuyorum bi dünya para verdik şimdi çöpe atmak işime gelmiyor.
    yinede bi servise götürücem ama burda konuyu açmamın sebebi servis falan olmaması burada.
    ben ağrıdayım ve bu işlerden anlayan kimse yok burada.yaz tatilinde memleketimde servise göstereceğim
    yada istanbula yollayıp bi çözüm bulmaya çalışacağım.inşallah sizin dediğiniz gibi
    masraflı olmaz tamiri.yoksa yeni makine almak zorunda kalıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.