Şimdi Ara

Sony'nin yeni Android arayüzü konseptine ait görüntüler ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence akıllıca.Daha sade olması hem onların hem de bizim açımızdan daha iyi.Hem onlar update sürecinde daha rahatlayabilirler hem de bizim cihazlarımız daha az yük altında daha rahat çalışıp bize daha çok sistem kaynağı bırakacak.LG ve Samsung'un problemlerini görüyoruz.Boşuna sistem kaynaklarını içtikleri için biz istediğimiz gibi kullanamıyoruz telefonları.
  • sony bile en sade arayüzü sadeleştiriyor.ne diyelim darısı samsung'un başına
  • fiziksel tuş olmayan telefonlardaki şu altta ekranı işgal eden sanal tuşlar beni hep soğutuyor bu tarz cihazlardan fiziksel tuş candır kandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 31 Temmuz 2015; 21:15:23 >
  • çok sade olmuş, beğenmedim. apple havası sezdim.

• Güzel ve renkli.
  • Ben hep derdim zaten, stok android arayüzü ile satışa çıkarsınlar. firmanın katkısı ise tasarımda ve kullandığı donanımda olsun.
  • İyi de bu bildigin stok android arayuzu. Nexus 5in arayuzune bakin, aynisi ki..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mail_er

quote:

Orijinalden alıntı: mentor23

Her ana ekrana dönüşte ikonların yeniden yüklenmesi problemi ni gidersin önce sony telefonda 2 gb ram var ikonlar hala geç geliyorsa stabilite tartışılır

Geliştirici seçeneklerinin sonundaki arkaplan işlem sınırı standart sınır mı seçili yoksa arka planda işlem yok mu seçili?

Standart sınır seçili dostum arayüzün kronik sorunu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun nesi değişmiş onu anlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mail_er

quote:

Her ana ekrana dönüşte ikonların yeniden yüklenmesi problemi ni gidersin önce sony telefonda 2 gb ram var ikonlar hala geç geliyorsa stabilite tartışılır

Geliştirici seçeneklerinin sonundaki arkaplan işlem sınırı standart sınır mı seçili yoksa arka planda işlem yok mu seçili?

Standart sınır seçili dostum arayüzün kronik sorunu bu

Hocam siz cihazı pc companion ile baştan kurulum yapın. Çünkü Z3 Compact gayet stabil hızlı bi cihaz normalde

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.