Şimdi Ara

Sony'nin yeni çerçevesiz amiral gemisi modelleri sızdırıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
5.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

yorumlara baktım da donanım haber de mesut çevik hariç herkes omnibalance tasarımı seviyormuş anlaşılan.

Sony, konuşulduğu ve savunulduğu kadar satsa Apple'ı geçerdi.

İsim vermeyeyim ama bir operatörün satış direktörünün bu konuda güzel bir sözü var. Sony'i konuşan çok alan yok :)

Burada kimsenin S8 veya Note serisini geçtim OnePlus 5T'i görmezden gelip bu telefona para vereceğini sanmıyorum.

sony alanların çoğu donannım haber kullanıcısı bence. sonynin kullanıcı forumları baya mesaj alıyor z2 kullanıcı kulübü z5 kullanıcı kulübü baya kullanan var dh da sokaktaki adam almıyorsa bu dhlıları ilgilendirmez biz alıyoruz forumun çoğu sony fanı.arkadaşın biri sony yi kötülemeyi bırakın yazmış ama sony kulaklıkları tanıtırken baya pozitiftiniz izlememiş heralde sizin tasarım yüzünden beğenmediğinizi düşünüyordum tasarımda değişti bence çok güzel telefonlar.Paramız amerikanlara gideceğine japon kardeşlerimize gitsin.
    z2 1.000.000 okunmuş
    z5 360.000 okunmuş
    birde bunlar yılda 2 amiral gemisi olduğu halde normalde o okunma değerlerini 2 yle çarpmak lazımhttps://forum.donanimhaber.com/android-7-1-1-sony-xperia-z5-kulubu-bl-unlock-root-kernel-recovery-rom--109648104https://forum.donanimhaber.com/sony-xperia-z2-kulubu-facebook-root-tr-rom-ftf--88405016

iphone 6 ve 6s toplamı sadece 827.000 okunmuş yılda tek telefon ve yıllık çıktığı halde.https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-6s-ve-iphone-6s-plus-ana-konu-kullanici-kulubu--109172193

iphone kullanan kitle burayı okumuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 8 Ocak 2018; 17:15:26 >

• Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Evet 2 3 kişi kaldık Sony'de bizim sayemizde ayakta duruyordu ha battı ha batacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Savunan kesim, kullanan kesim.

Zaten bir sonraki Sony modelleri piyasa ile aynı olduğu için insanlar en uygun fiyata en fazla özellik sunan markaların telefonlarını alsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

Yorumu dolu insan yorum yaptı..

Evet edge serisi kaç cihazın ekranını değiştirdim sayamam, ama bu cihazın dandikliğini değil kullanan insanların dikkatsiz olduğunu gösterir. Çünkü telefon yıllarca tezgahta dursa bozulmaz ama her kullanıcının dikkatsiz olduğu vakit oluyor telefon düştüğünde de genellikle ekran kırılıyor.

"Dikkatli kullanırım 4 bin lira verdim kevlar kaplama kılıf kullanırım camcıya gider özel cam kestirir kullanırım" diyene zaten lafım yok ya da kırıldığında "babam sağolsun" diyene de lafım yok ama fatura üzerine taksitle, mağazadan senetle alan insan "çerçevesiz telefon" diye hönkürmesin, çünkü düşürecek. Her insanın telefonu düşer, hayatı yaşamayıp sadece elindeki oyuncağına odaklanan insanlar hariç.

Yılın 2018 olmasıyla da bi alakası yok anlattığım durumun. Sağlamlık her yıl için geçerli.

"ama fatura üzerine taksitle, mağazadan senetle alan insan" bu cümleye bende katılıyorum.Onun dışında kişisel görüşler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: conrado

keskin köşeli olan premium olan sanırım.

ben beğendim.
    komple çerçevesiZ dedikleri iphone x de bile çirkin bi kahkül var.

s8 daha güzeldi iphone x den.

ama s8 de kavisli ekran sorunundan jelatin kılıf falan olmuyor

sony bu çerçevede düz ekran yaparak yeniden gönlümü kazandı.

çıksın alayım

S8 için Curved Crystal ve Orjinal Clear Cover(Kapaksız kapaklı olan Clear View) ile sorunsuz kullanıyorum.S8 deki kıvrım çok çok az belli dahi olmuyor.Birde tabi nano liquidler var nasıldır bilmem evde duruyor 1 tane ama deneme şansı bulamadım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Parmak izini neden power tuşuna koymamışlar ?

Sony'nin en beğendiğim özelliklerinden biri buydu. O olmadan problem olabilir.
  • Sonyde iyi cihaza denk gelirseniz evladiyelik olur ama isiniz teknik servise duserse yandiniz.

Ben sony z ultra kullanmistim, 6.44” idi ekran boyutu, inceligi ile mukemmel bir cihazdi. Bir daha sony kullanmak kismet olmadi ancak kalite ve saglamlik sonyde vazgecilmezdir. Adamlarin felsefesi basit, calisiyorsa dokunma. Cercevesiz ekrani da dikdortgen koseli hatlara cuk diye oturtmusa benziyor. Tasarim acayip hosuma gitti ne yalan soyleyeyim. Zaten cihazin hatlari iyidi, sadece koselerden trasla yeter diyordu editorler, iste tam beklebildigi gibi olmus. Oyurmus bir arayuz, stabilite,gecikmeyen guncellemelere bu tasarimi da eklersek, sony kullerinden doguyor diyebiliriz.

Tasarim ekibini mi degistirdi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çerçevesiz tabiri uygun değil... inceltilmiş çerçeve denilse yerinde olur.. sonuçta hepsinde çerçeve mevcut...

• Son cümlene ithafen, asıl önemli olan da zaten sony kullanmamış insanları markaya yönlendirmek.Bakın bu ticari bir iş , yaptıkları telefondan kar etmek zorundalar.Senin keyfine göre hareket edemezler.Çoğu insanın gözünde Sony kalas, kütük gibi bir telefon , öyle de zaten görünüş olarak.Öyle bir anlatmışsın ki sony hariç telefonları, sanki bu insanlar karambole telefon alıyor hiçbir bilgileri yok.Görünen köy klavuz istemez.Ben mesela 3 senedir iphone 6 kullanıyorum.Kaç kere düşürdüm telefonu bana mısın demedi.Sağlamlık konusunda apple’da çok iyi.Sony denince akla gelen sağlamlık-kalite hissiyatı eskide kaldı artık.Rakipleri inanılmaz güçlü.Sony mobil bölümünde ayakta kalmak istiyorsa çağa ayak uydurmak zorundadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim sanırım sonraki telefonum Sony olacak.
  • eğer görseller gerçek ise sağdaki güzel görünüyor gerçekten. Sonunda Sony'den de böyle telefonlar görmek güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RRalpha -- 8 Ocak 2018; 21:15:0 >
  • Sony'nin haberdeki Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra ve Xperia L2 modellerinde Çılgın bir Selfie Kamerası ile gelmiş. Bu özelliğin daha fazlası Amiral gemilere de gelebilir.https://www.mobildonanim.com/sony-xperiadan-cilgin-selfie-kamerasi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetakanx -- 9 Ocak 2018; 0:53:53 >
  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    Keşke Samsung'u övseydiniz.

• Bu telefonlar çok büyük, keşke 4.7 inç çerçevesiz compact modeli çıksa 3 tane alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'e dönme isteiğim için tek şart olan ekran gövde oranı yeriene gelecek galiba ama yine dönmeyeceğim sanırım. Zira göünüşe göre en beğendiğim yeri ve kesinlikle en ergonomik parmak izi sensörü konumuna sahip cihaz konumu değiştirmiş. Len olum ben onu çok sevdiğim için sony'e dönecektim. Yine eşşeğin kulağına suyu kaçırmışsın sony.

• Neyse fazla söze gerek yok.Belli ki ağır sony fanboysunuz.Tek tük kaldı sizlerden zaten,Acı gerçeği de söyleyim sana o zaman, senin o hayalindeki sony çok eksilerde kaldı.Oyun konsolu hariç sony’nin hiçbir ürünü alınmaz.Adı var sadece.Diğer her türlü alanda çok daha iyi ürünler var.

• Gelse de 48 taksitle 10bin tl ye alsak!!!!

iPhone'u sevip övmek daha ağır fanboyluk gerektiriyor, en azından benim sebeplerim var. Sony Playstation ve telefondan ibaret olmadığını kullandığın cihazın arka kamerasından tut diğer cihazların arka kameralarında bile imzası olduğunu ülkemizde olmasa da dünyada televizyon, ses sistemi, diğer akıllı çözümler ile önemli yeri olduğunu unutmamak gerek.

Fatura üzerine ek, mağazadan taksitle Galaxy S8 alanları yadırgıyordum, parası olan alsın kırsın ilgilendirmez. Ama parası olmasada olsada iPhone alanları hep yadırgamışımdır hala da yadırgarım.

Kullanım;
    Bluetooth ile dosya aktarmayı bırak Ahmet'in iPhone'undan farklı bir temam olsun bile diyemiyorsunuz. Ya en basiti Telefona kaydettiğiniz rehberi SIM karta aktaramıyorsunuz, içe dışa aktar özelliğide yok üçüncü parti yazılım indirerek halledebiliyorsunuz. Heryeri kısıtlama, engel.

Aksesuar; bugün orjinal kablonuz bozulsa orjinalden daha kaliteli kablo kullanamıyorsunuz çünkü aksesuar desteklenmiyor diyor. Yeni iPhone'ların kulaklığı bozulduğunda eski kulaklığınızı kullanamıyorsunuz çünkü girmiyor, ama bu noktada Apple Store size giriyor(!) VR box, sticks vs eğlenceli şeyler hayal zaten.

Batarya;
    Aslınsa hiç bahsetmek istemiyorum dükkanın belirli bi kısmına sadece iPhone bataryası stokladık, önemli bir gelir kaynağı olmadı değil. Yüzde 30 da kapanan iPhone'ların artması dileğiyle.

Donanım;
    Bugün piyasada en pahalı parça AMOLED paneller, iPhone'un (X hariç) neredeyse tüm parçaları bir AMOLED panel fiyatıyla aynı. Üretim maliyeti, kullandığı parçalar bu kadar ucuzken ekranda kamerada bi kaç nesil öncesini zaten bu işin telefonunu yapan üreticilerden alırken, iPhone alıp kullanmak akıl işi değil.

Güvenlik;
    Dünya starlarının anadan üryan fotoğrafları hala piyasada bunuda geçelim.

Tamir(en sevdiğim kısım);
    Bugün en çok kar edebildiğim telefon markası iPhone. 16 dolara kadar düşen LCD panelleri bugün 160 liraya takıyorum, şarj soketi, bataryası falan ekranı aldığımda hediye ediyorlar onlarıda parayla takıyorum. Çünkü hakediyorlar. Gerçi benden yemeseler bir sokak ileride başka telefoncudan yiyecekler. Ama Samsung parçalarında öyle mi? Zaten ekranın gelişi 120 dolar max 10 15 dolar koyabiliyorsunuz maliyet yüksek diye, ucuz parçası yok diye.

Özet forumda "telefon" konusunda tartışabileceğin bir insan değilim, sen son kullanıcısın kullandığın internetten okuduğun kadarıyla bilirsin ben her cihazı, her cihazın içini bilirim. Benim bu yazıya kadar yazdığım tüm sözlerim belirttiğim gibi "faturaya ek, mağazadan taksitle Galaxy S8" alanlar içindi, param var deyip Samsung'un tasarımını ekranını övsen inan gıgım çıkmazdı.

İyi forumlar..

• Okumayın, saçmalıyor.

Tek bir harfinde saçmalık yok canım kardeşim, 10 senedir sektördeyim. Sen oyuncağını en iyisi sanmaya devam et.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.