Şimdi Ara

Sony'nin yeni çerçevesiz amiral gemisi modelleri sızdırıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
5.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Parmak izi okuyucusu arkada olursa K530İ'den bu yana kullandığım Sony'e bir dur der Apple'a geçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alifatih kullanıcısına yanıt
    yansımayı özellikle istemişler fotoyu vurucu efekt versin diye kullanmışlar... normal üründe o yansıma olmayacak...
  • Okuduğum tüm dış kaynaklı haberlerde parmak okuyucu arkada yazıyor. 1. Sebebi ABD ile alakalı. Patent miymiş ne sırf bugüne kadar çıkan üst sekment cihazlar da okuyucu yasaktı ve satışlar düşüktü. Amaç oradaki pazarı büyütmek. Deniyor.

• şuan xz pro sızıntısı var. bugün çıktı haberleri.
  • Sony den bir halt olmaz bulaşmam sony ve lg firmalarına telefon anlamında

ula senin kamera sattığın adam senden daha kaliteli foto video çekiyor

yok biz e sabitleyici kullanıyozda vs de optik olana gerek kalmıyor vs zırvalıyor hala kalite netlik vs yok sony kameralarında pikseli büyük gösteriyor hepsi o

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Sony den bir halt olmaz bulaşmam sony ve lg firmalarına telefon anlamında

yok biz e sabitleyici kullanıyozda vs de optik olana gerek kalmıyor vs zırvalıyor hala kalite netlik vs yok sony kameralarında pikseli büyük gösteriyor hepsi o

sony z5e kadar serilerinde kamera performansı çok vasattı.Özellikle son çıkan xz premium ve xz1 ile bunu aştılar.Fotoğrafla uğraşan insanlar bilir sony en doğal renkleri veriyor.Samsung ve apple gibi yapay renk basmıyor.Eis xz1de mükemmel çalışıyor ha ois kadar iyi mi değil ancak oda fiyat ile ilişkili bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Sony den bir halt olmaz bulaşmam sony ve lg firmalarına telefon anlamında

Alma dostum sen. Birçok üretici var. Bugüne kadar bulaşmamışsın sonrada bulaşma çok kötü telefon yapıyo sony :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 18 Ocak 2018; 8:29:22 >
  • Omnibalance tasarımı seven nice insan sony nin satışlarının yerlerde sürünmesine bir çözüm bulamıyor mecburen çerçeveler gidecekti boşuna kızmayın sinirlenmeyin. Telefon dayanımlarının azalması telefonu düşüren insanlar için kötü fakat Sony nin elinden birşey gelmez. Telefon bölümünü kapatıp gitmesini veya satmasını istemiyorsanız Omnibalance diye sayıklamayı bırakacaksınız

• stereo hoparlörler tüm markalarda çoktan standartlaşması lazım artık... Fm transmitteride koysunlar...

• Harika tasarımlar.. Köşeli, keskin kenarlı tasarımların Hastasıyız..

Ama umarım en az biri 6 ya da üzeri inc boyutunda olur..

• Soldaki güzelmiş. Ben de kalem olayını çok sevdiğim için Note 5 kullanıyorum yoksa kesinlik Sony kullanırdım ;)

• sızıntı
    Sony'nin yeni çerçevesiz amiral gemisi modelleri sızdırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

sızıntı

Parmak izin okuyucunun yerine karışmayıp, jack girişini de kaldırmazlarsa kimsenin diyecek lafı kalmaz.

• sağdaki karixmatik muhtemeln pahalısıda odur

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    XZ1 ile çekilen fotoğrafları görmedin herhalde? Öncesi için sonuna kadar haklısın ancak XZ1 başka telefon..
  • S3 den sonra benim için Samsung bitti. Tasarımdan dolayı S8' in ciddi sorunları var bence de. Üstelik yedek parça inanılmaz pahalı. Android kullanacaksam Huawei veya Sony tercih ederim. İki ürün de tasarım ve kamera konusunda on numara. Üstelik parça fiyatları da makul. 5,5" gorilla glass ve hd bir Huawei cihazın komple ekranına yetkili servisinde 290TL ye değiştirdim 3 ay önce. Samsung olsa bir telefon parası vermiştim. pil performansı, kullanım performansı ve kamera posformansı... Başka tanımam. o kadar parayı Smasung' a verdikten sonra övğnmenin anlamı yok. Tabiki iyi oma zorunda. ama onun yarı fiyatına adığım Sony veya huawei Samsung' a 5 basıyorsa bu işte bir sorun var. Parası çok olana lafım yok tabibi

• Yavaş yavaş görüntüler gelmeye başladı. Test aşamasında ki görüntüler. Model adı belli değil compact deniyor yada yeni x serisi. 135x65 boyutlarında. Tasarım dili aynı değişmemiş. Alt ve üst kısımları daha dar görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.