Şimdi Ara

Sony'nin yeni oyun konsolu PS Vita'yı inceledik (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
55.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni güncel bir sistem topladıktan sonra her gün 2-3 saat oynadığım psp'mi bir köşeye attım yatıyor öyle oyun oynamak istiyorsan git güncel bir ekran kartı al vita alcağına bence oyun oynamak istiyorsan PC den şaşma
  • Tamam güzel ama çok pahalı...
  • Tamam güzel ama çok pahalı...
  • iphone 4 eğer 2000 tl gibi bir fiyatla satışa çıkabiliyorsa bu cihaz 900 tl ye bedava demektir.
  • Sudan ucuz, oyunlari falan umrumda degil sadece PS3 oyunlarimi Vita uzerinden oynayabilme ozelligi yeter. Tabi bunun yaninda Uncharted, Motorstorm da ekstra artilari Ayrica Vita icin ozel Bioshock ve Call of Duty oyunlari gelistirilecekmis bunlar bile yeter de artar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 10 Aralık 2011; 14:30:03 >
  • Aslında almak gerek gercekten guzel bir cihaz ama TR fiyatları yine malum kırılmasını bekle diyecegim ama ps3 u orjinal kullanan biri olarak bunu soylemek hosuma gitmiyor ama napalim :)
    Wi fi lı modelini yurtdisindan aldimmi iyi bir fiyata gelebilir
  • bir galaxy s2 de aynı kalitede oyun oynanır fakat fiziksel tuşlar olmayınca kesinlikle oyun zevk vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

bir galaxy s2 de aynı kalitede oyun oynanır fakat fiziksel tuşlar olmayınca kesinlikle oyun zevk vermiyor.

telefon boyutunda herhangi bi cihazın vita ile aynı kalitede oyun oynatabilmesi için en az bi 3-4 sene gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multeci

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

bir galaxy s2 de aynı kalitede oyun oynanır fakat fiziksel tuşlar olmayınca kesinlikle oyun zevk vermiyor.

telefon boyutunda herhangi bi cihazın vita ile aynı kalitede oyun oynatabilmesi için en az bi 3-4 sene gerekli.

Aynen katılıyorum.Ama bunu bir türlü anlamıyorlar.Htc evo 3d telefon var.En kral grafikli oyunlarını indirdim.Ama bakıyorum psp'nin biraz daha çözünürlüklü halinden öteye gitmeyen grafikler,odun gibi animasyonlar, zayıf fizikler vs. vs..Bunu gördükten sonra grafik babında en az 3-4 sene vita ayarında grafik ve animasyonları telefonda göremiyeceğimizi anlamış oldum.Hele oynanış kısmına hiç girmiyorum.Orda zaten çok büyük bir fark var.

• arkadaşlar slm,
    Vita için ön siparişler alınmış durumda.
  • Tr den almam ne yazikki bu kurlardan yazin yurtdisindan almayi planliyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.