Şimdi Ara

Sony: Nintendo DSi çocuklar için,PSP kazananlar içindir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SCEA'nın Satış Uzmanı John Koller '' Nindendo DSi,çocuklar için,PSP kazananlar içindir'' dedi.Ayrıca portatif oyun konsolu yarışında PSP nin kazandığını dile getirdi.

Ayrıntılı bilgiler;

http://www.engadget.com/2009/04/04/sony-says-the-dsi-is-for-kids-the-psp-is-for-winners/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Nisan 2009; 22:35:44 >

• Lafı koymuş
  • İlgisi yok iki konsolda bende var(DSL var) şahsen DS'teki oyunlar hiç çocukça değil hangi oyunu oynamayı bilmen gerek elbet PSP'ye böyle demelerinin nedeni dünyada klasikleşmiş SPOR,ARABA,FPS(FPS PSP'de oynanabililik açısından berbat) oyunları çıkartmasıdır.Hayal gücü diye birşeyin olmamasıdır sürekli aynı oyunları grafikleri ve özellikleri düzenlenerek çıkartmalarıdır.SONY böyle giderse hiçbir zaman DS'teki gibi özgün oyunlar çıkartamazlar...
  • Ovvv

Doğru demiş ama. Doğruya doğru.

Her Nintendo DS sahibi çocuk değil ancak çıkan oyunların çoğu absürb ve çocuk oyunu. Bende DS sahibiyim. Yetişkinler içinde oyun var ama ne bileyim PSP daha çok zevk veriyor işte.

PSP boyutuna göre resmen medya canavarı.
  • Lafı koymuş
  •  Sony: Nintendo DSi çocuklar için,PSP kazananlar içindir !

• Kimse kusura bakmasın ama sacma sapan bir açıklama.Kazanmıs mıs yaw Sony'den hep boyle kibirli acıklamalar geliyor ama hic netice yok.Nintendo'nun el konsolu 100 milyonu gecmiş ama hala yarısı biz kazandık.

Finish cizgisine sanırım tersten gittiler sonra ipi gogusleyince kazandıklarını sandılar sanırım.

Nintendo'nun düzenlediği partilere hep bakıyorum hic cocuk yok nedense.Hep 18 yas ve üstü.

Sony kazandığını soylesin ama rakamlar dünya genelinde Ds'nin Psp'ye satıslarda katladığını gosteriyor.

Psp resmen bir multimedya canavarı doğru ama bunlar yetmiyor işte.El konsolu kullanıcısının istediği sey bu değil zaten olsaydı Psp satısları katlardı.Nintendo yıllardır el konsolu pazarında fırtına gibi esiyor çünkü kitlenin neyi nasıl istediğini biliyor.Şuanki durumda ev konsolu pazarındada liderlerder orası ayrı.

Bende Psp sahibiyim ama ne yazikki cihazdan hakaten zevk almıyorum.Arkadasın Ds'ye biraz takıldım resmen mest oldum.

• buyuk adam ne yapsın el konsolunu, işinde gucunde olur.
    ancak benim gibi ogrenciler alır psp yi
    bende ds bakıyorum ayrıca psp nin yanına koyucam
  • dsi for the kids psp is for winners ;

dsi çocuklar için psp kazananlar için demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

dsi for the kids psp is for winners ;

dsi çocuklar için psp kazananlar için demek

evet onuda şimdi farkettim ama şimdi yine baktım sitede yinede kazandığını belirtmiş
  • 2 konudan 2 tane var ve aynı kişi açmış neyse...

El konsolunda bence DS rakipsizdir,şahsen bana PSP'den çok hitap ediyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

2 konudan 2 tane var ve aynı kişi açmış neyse...

biri nintendo bölümünde biri psp bölümünde.Moderatörler izin veriyorlar
  • quote:

2 konsolu hakkında olan olan konular. 2 konsolunda ayrı ayrı konularına açılabiliyor.

açılmasıda lazım bence. nintendo psp hakkında yorum yapar ise nintendo topicine girmeyen psp kullanıcılarının haberi olmayabilir.

bencede en mantıklısı 2 konsol konusuna birden aynı konuyu açmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

2 konsolu hakkında olan olan konular. 2 konsolunda ayrı ayrı konularına açılabiliyor.

açılmasıda lazım bence. nintendo psp hakkında yorum yapar ise nintendo topicine girmeyen psp kullanıcılarının haberi olmayabilir.

bencede en mantıklısı 2 konsol konusuna birden aynı konuyu açmak.

evet,sonra adınız fanboya çıkabiliyor

• bunu John Koller söylemiş ama başlığı açan arkadaş yanlış tercüme etmiş bence başlığı düzeltsin.
    doğrusu ''Dsi is for the kids, psp is for winners''
    yani ''Dsi çocuklar,psp ise kazananlar için'' olmalı - .:BBR:. de düzeltmiş zaten-
    lütfen böyle basit hatalara düşmeyelim.

bence Koller in bunu söylemesinin 2 sebebi var
    birincisi psp oyunlarının hitap ettiği yaş sınırının (genellikle) Ds e göre daha yüksek olması -aslında bu diğer playstation konsolları için de geçerli-
    ikincisi de Ds in çıkmasının üzerinden 5 yıl geçmiş olmasına rağmen nintendo nun cihaza internet browser,video ve müzik çalar desteğini ''dahili olarak'' Dsi ile daha yeni getirmiş olması.
    psp bunları zaten 2006 dan beri yapabiliyor.koller bununla da biraz dalga geçmiş bence.

ayrıca şu anki fiyatları itibariyle de Dsi, psp-3000 den daha pahalı, belki farketmişsinizdir.

bu Koller da tam gaz adamı oldu çıktı valla.

yine bişeyler söylemiş her neyse ama siz bunu atışma haline getirirseniz bu da sizi fanboy yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 6 Nisan 2009; 21:21:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

biri nintendo bölümünde biri psp bölümünde.Moderatörler izin veriyorlar

Kusura bakma kardeşim tam olarak nereler açtığını görmedim o yüzden.

• ben psp yi genelde çocuklarda görüyorum
  • ds ninoyunları cok yaratıcı ama pspye laf yok :D
  • "Fifa bebe oyunu ,pes ise profesyonelleri tercihi" gibi birşey demiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.