Sony VGN-FS315H ve VGN315S modeli arasında gidip geliyorum artık perişan oldum. bu iki model arasında sizce belirleyici fark varmıdır. Bi yardımcı olun lütfen ben karar veremedim o kadar para verecek olmamdan dolayı endişeliyim bir kere almak istiyorum sizce hangisi????
Arkadasim bende senin gibi karar vermekte güclük cekiyorum
Sonu H ile biten model 1,73 ghz S modelinin işlemcisi ise 1,86 GHZ
bende kardesim icin bu ikisi arasinda kalmistim ama toshiba m70-159 aldim memnunum..
çok kötü bir durum bildiğiniz gibi değil. arada fiyat farkı da var ama özellik farklarıda var lütfen bilen herkez bir fikir söylesin :)
315s modelini al derim.ya da biraz daha bekle çünkü çift çekirdekli laptoplar çıkacak...
bence BX196SP al hem onlardan ucuz hemde özellikleri daha tatminb edici
quote:
Orjinalden alıntı: sanliturka
bence BX196SP al hem onlardan ucuz hemde özellikleri daha tatminb edici
Katılıyorum......
quote:
Orjinalden alıntı: Rheorcyn
Sony VGN-FS315H ve VGN315S modeli arasında gidip geliyorum artık perişan oldum. bu iki model arasında sizce belirleyici fark varmıdır. Bi yardımcı olun lütfen ben karar veremedim o kadar para verecek olmamdan dolayı endişeliyim bir kere almak istiyorum sizce hangisi????
3100 YTL yi gozden çıkarıyorsan, 400Ytl daha ver BX196XP al derim... Ek olarak ekran kartın x700, entegre kamera ve 400 dolarlık yuksek kapasite pil ek olarak gelir... 400 ytl ye gayet makul gorunuyor...
3100 YTL yi gozden çıkarıyorsan, 400Ytl daha ver BX196XP al derim... Ek olarak ekran kartın x700, entegre kamera ve 400 dolarlık yuksek kapasite pil ek olarak gelir... 400 ytl ye gayet makul gorunuyor...
Bu bahsettiğin ekstra pil sadece senin aldığın yerde mi veriliyor, yoksa kutunun içinden standard olarak çıkan bir şey mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: Turkishsun
quote:
Turkishsun' a katılıyorum. Ha bu arada dün de yazmıştım Turkishsun. Hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah çok memnun kalırsın. Ama çok para kardeşim yaf. Hehehe. Ama güzel bişi.
quote:
Orjinalden alıntı: Turkishsun
quote:
@esarikaya Dostum, okudugum bil. dergilerinde bu ek hediye pil den bahsediliyor, ama benim gozle gorduğum,www.ozel.com satış bayi listesinde bulunan; btdepo.com, siberstore.com(benim aldığım yer) ve hepsiburada da urun ozelliklerinde hediye pil olduğu yazıyor... Bu kutu içinde geliyor sanıyorum... Benim elime henuz geçmediği için kesin konusamıyorum...
@DrTeach Çok çok teşekkürler... Fiyat olarak biraz yüksek ama bence değer diye düşünüyorum...
Selamlar...
hakli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme