Şimdi Ara

sony NW-A1000 ses çoğaltıcı program ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir SOny NW-A1000 aldım mağazada açık olan ürünü dinlediğimde ses gayet iyidi ama aldığım üründe ses kısık çıkıyor, sorduğumda türkiyeye ses kısıltılmış olarak geldiği bunu açmak içinhttp://www.atraclife.com adresinden bir program yüklemek gerektiği söylendi.. bu programın nasıl yükleneceği ve tam adresini bilen varsa anlatabilirmi.
    şimdiden teşekkür ederim....

• Bir program falan yok şunları yapacaksın..

Aleti aç->Hold ile tuşları kitle->Link tuşuna basılı tut: YUKARI->AŞŞAĞI->OPTION->YUKARI->AŞŞAĞI->SAĞ->SOL->SAĞ->SOL->SOL->PLAY->OPTION->Hold u aç

Gelen menüden yukarı yukarı yaparak others a gel

Sağ yap ya da play e bas

Yukarı yukarı yaparak sp set e gel

Sağ yap ya da play e bas

Option a bas off yap

Back e basılı tut kapansın

Hayırlı Olsun..
  • çok teşekkür ederim
  • selam. konuyla alakasız olacak ama ben de sony NW-A1000 almayı düşünüyorum. kullanan birine danışmak istedim. bugün ya da yarın alacam. tavsiye ediyor musun aleti???
  • settings e girip avls (vol limit) i off yapıncada aynısı olmuyomu SAVIAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Bir program falan yok şunları yapacaksın..

Aleti aç->Hold ile tuşları kitle->Link tuşuna basılı tut: YUKARI->AŞŞAĞI->OPTION->YUKARI->AŞŞAĞI->SAĞ->SOL->SAĞ->SOL->SOL->PLAY->OPTION->Hold u aç

Gelen menüden yukarı yukarı yaparak others a gel

Sağ yap ya da play e bas

Yukarı yukarı yaparak sp set e gel

Sağ yap ya da play e bas

Option a bas off yap

Back e basılı tut kapansın

Hayırlı Olsun..

Amma kombo yapıyormussunuz yaw..
  • Keşke bir ayar koysalarmış, daha basit olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: obaaa

settings e girip avls (vol limit) i off yapıncada aynısı olmuyomu SAVIAR...

Hayır iki işlemin alakası yok.. Biri (avls off) sesi belli bir seviyeen fazla açmamanızı sağlayan bir ses seçeneği.. Bizim yaptığımızda avrupa standartlarında üretilmiş olan aletin ses seviyesini normal standartlara çekmek..

quote:

Mc_eMRe

Kesinlikle tavsiye ediyorum.. Eğer hem dizaynı hem kalitesi üstün bir ürün istiyorsan kaçırmamalısınhttp://forum.donanimhaber.com/m_4764535/tm.htm adresinden istediğin her sorunun cevabını bulabilirsin.. Tek eksi yanı gündüz görmesi zor oluyor bunu da antiparantez belirteyim..

• @SAVIAR
    sanırım A1000 sahibisin..bundan önceki A1000 ile ilgili yorumlarını okumadım ama sen baya bir memnun olmalısınki aleti tavsiye ediyorsun.Tasarımına ve üretim kalitesine diyeceğim yok fakat sesi gerçekten iyi çıkmıyor bu aletin.Yani ipod mini bile bana daha iyi ses veriyor gibi geliyor hatta A1000 in sesi ancak nano kalitesinde.Senindemi fikrin bu yönde ses kalitesi konusunda yoksa aletin sesinindemi iyi olduğunu düşünüyorsun gerçekten merak ettiğimden soruyorum.A1000 i 3 farklı kulaklık ile denedim (nx1,mx200 ve um2) hiçbirinde beğenemedim hatta um2 ile dinleyince daha da şaşırdım sesine..amacım sadece aletin sesi ile ilgili yorumlarını almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Dying Wish -- 30 Mart 2006; 18:18:09 >
  • Bu konun yeri bu topic değil başka bir topic de yada pm den devam edebiliriz eğer istersen.. Benim arkadaşa cevap vermem bile yanlış aslında çünkü bu konuda açılmış oldukça sağlam bir topic var.. Ancak yine de kısa bir yanıt vereyim: 10gb altı "fiyat/performans" konusunda oldukça başarılı bir ürün.. Umarım yeterince açıklayabilmişimdir..
  • arkdaslar bu benim derdime deva olabilir ancak ben o dediğiniz menüyü açamadım yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.