Şimdi Ara

Sony nw-a808 ya da nwz-a818, siz hangisini seçerdiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu zamanlar bir müzik çalar almayı planlıyorum önce nw-a808 almayı düşünüyordum ancak bu günlerdewww.sony.co.uk adresine girdiğimde sonynin yeni bir model daha çıkaracağını öğrendim iki modelide (nw-a808 ve nwz-a818)www.sony.com.tr adresinde kıyasladım ancak bilgilerde bazı sorunlar olduğundan mıdır nedir fazla memnun kalmadım en sonunda sizlere danışmayı tercih ettim kısaca bu günlerde bir müzik çalar alacağım sizce alacağım model nw-a808 mi olsun yoksa bir aya yakın bekleyip nwz-a818 modelini mi alayım? (aslında iki model arasında belirgin bir fark bulamadım) bu konuda bilgisi olan arkadaşlarmın bana yardımcı olmasını rica ediyorum

• NW-A808:
    # 8GB with capacity of upto 5500 tracks or 32 hours of videofiles
    # Very easy to operate with mobile phone-like interface and menu's
    # Lithium-ion rechargeable battery with great Stamina of 30 for music and 8 hours for video
    # Clear Stereo, Clear Bass & DSEE sound enhancement systems and EX-type headphones for superb sound quality
    # 2.0 inch QVGA colour LCD with high resolution (240x320). Can be used horizontally & vertically.
    # Compatible with popular video formats MPEG4 & AVC baseline by simple Drag&Drop operation
    # JPEG viewer with slideshow mode
    # ATRAC , MP3 , AAC (non DRM) and WMA (non DRM) compatible
    # SonicStage 4.3 software for easy music management and transfers of your favourite tracks

http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=NW-A808&site=odw_en_GB&pageType=Overview&category=Network+Walkman

NWZ-A818:
    # Transfer video and music from your collection via Windows Media Player or simple drag-and-drop
    # High quality 30 frame p/sec video playback for outstanding clarity from even fast-moving images
    # 2.0" QVGA (320x240) high brightness screen for superior colour reproduction. Plays video horizontally or vertically
    # Superb sound quality from 4 built-in audio technologies: Clear Stereo, Clear Bass, DSEE sound enhancement and EX professional grade headphones
    # 8GB with capacity of up to 2000 songs or 32 hours of video files*
    # Plays most popular music formats: MP3 , AAC (non DRM), WMP (DRM10) and WMA (non DRM)
    # Compatible with popular video formats MPEG4 & AVC (H.264) Baseline
    # Listen for longer - incredible battery life of approx. 33 Hrs music or 8 Hrs video
    # Express yourself - choose from 5 different colours
    # Exists in Black, White, Violet, Silver, Pink
    # Intuitive operation from mobile phone-like interface and menus
    # JPEG viewer with slide show mode
    # * Song capacity based on 4 minutes per song and 128kbps MP3 encoding (actual capacity will vary by content)

http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=NWZ-A818&site=odw_en_GB&pageType=Overview&imageType=Main&category=Network+Walkman

NWZ-A818'in özellikleri daha iyi. Sürükle-bırak olması da diğer bir artısı. İkisinin arasından NWZ-A818'i seçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 6 Eylül 2007; 9:02:35 >

• tech_türk dediğin gibi sürükle bırak olması çok güzel bir yenilik birde çalma süresi nwz-a818'in 33 saat buda bir artı olarak sayılır. peki sadece bu iki artısı için bir ay beklemeğe değer mi? aslında yeni çıkacak olan üründe ATRAC3PLUS olmamasıda bir yerde eksi olarak sayılabilir eski ürünün(nw-a808)ATRAC3 ve mp3 çalıyor olması göz önüne getirildiğinde.
  • Atrac3 Plus, seni SonicStage programına bağımlı edebilir ama ben olsam yine de beklerdim.

İki özellik ama bu iki özellik de beklemeye değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 6 Eylül 2007; 10:57:03 >
  • aslında eski ürünü seçersem ister atrac ister mp3 olsun tamamen sonicstage e bağlı olacağım. ben olsam beklerdim demişsin tamam ama sadece 2 özelliği daha güzel diye 1 ay beklemeye değer mi gerçekten eski ürünü seçecek olursam çok şey kaybeder miyim

bu konuda bilgisi olan diğer arkadaşlarında düşüncelerini benimle paylaşmalarını rica ediyorum
  • bende ilk aldığımda mp3 olarak atıyordun parçaları ama sonradan baktımki hafıza yeterli olmuyor. Atrac olarak atmaya başladım. atrac 105 de sıkıstırdığında ses kalitesi emin değilim ama mp3 ün 160kbps sine denk geliyor. sıkıştırma oranıysa %35-40 civarında oluyor yani 1000 şarkı atacağına 1400 şarkı atıyosun. bunu atrac 96ya çevirdiğinde çok daha fazla bi sıkıştırma elde ediyosun. bu bence büyük bi avantaj. NW-A800 lerin pil ömrü 30 saatti ama zaten görebildiğin süre 20 saatler civarında geziyor. 33 saat olan yeni
    NWZ lerdede 3 saatlik bi artış var. emin olun kullanımda o 3 saat pratik olarak 30 dakkaya yakın olur . yani çok kayda değer bi gelişme değil bence. NWZ lerde ayrıca görüntü dönüştürücü yok, bu da bir nevi dezavantaj bence. sonicstage i kullanmaya alıştıktan sonra sorun yaratan bi yanı yok. sadece başka bi bilgisayara bağladığında oradan şarkı atamayacaksın. NW-A805 sahibi birisi olarak tercihim yine NW-A800 serisinden olurdu. atrac formatı sony kullandıktan sonra çok daha iyi anlaşılıyor.

• erman bende sony cd walkman vardı zaten sonic stage e alışkınım hiç sorun yaşamadım sonic stage te bence gerçekten çok güzel bir olay parçaları sıkıştırmak. nwz serisinde görüntü dönüştürücü olmamasıda dezavantaj dediğin gibi. böyle olunca daha az şarkı ve daha az video yüklemek zorunda kalıncak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nw-a808 ve ipod
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi akşamlar bende sony nw-a808 mp4 var yeni aldım ama bilgisayardam mp3 veya mp4 atıyorum yalnız bu attıklarım mp4'umde göstermiyor ama usbden bilgisayara taktığımda bilgisayar gösteriyor bunun nedeni ne olabilir bana yardımcı olur musunuz?
  • kardeşim sonicstage programından transfer edeceksin şarkılarını bu cihaza.program yoksa attıkların gözükmez ve dinleyemezsin.program yüklümü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.