Bildirim
SONY NW-HD3 Nerden Ne Kadara Alınır
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
boşver ya alma boşuna. software'i felan kötü. bide müzikleri atrac 3 formatına felan çevirmende gerekebiliyor. salla. -
quote:
Orjinalden alıntı: evren1
boşver ya alma boşuna. software'i felan kötü. bide müzikleri atrac 3 formatına felan çevirmende gerekebiliyor. salla.
Genelde iyi olduğunu birçok forumda ve burda okudum yanlışın olmasın -
Internet Mağazası Liste Fiyatı Birimi KDV Sıralama Fiyatı
Axesshop.com 430.68 YTL dahil 430.68 YTL
Webdenal.com 453.00 YTL dahil 453.00 YTL
Estore Ürün Sayfası 493.00 YTL dahil 493.00 YTL
Nealsak.com 541.00 YTL dahil 541.00 YTL
Veri Bilişim 573.00 YTL dahil 573.00 YTL
KoySepeten 726.00 YTL dahil 726.00 YTL -
quote:
Orjinalden alıntı: babylonweb
Internet Mağazası Liste Fiyatı Birimi KDV Sıralama Fiyatı
Webdenal.com 453.00 YTL dahil 453.00 YTL
Estore Ürün Sayfası 493.00 YTL dahil 493.00 YTL
Nealsak.com 541.00 YTL dahil 541.00 YTL
Veri Bilişim 573.00 YTL dahil 573.00 YTL
KoySepeten 726.00 YTL dahil 726.00 YTL
Arkadaşım araştırman için sağol ama ben mağazadan almayı tercih ediyorum, yani görerek ve yerinde pazarlık ederek -
Beni bari surukleme hadi cıkalım bakalım ararsın cıkarkene..
-
Sony türkiye sitesinde aşağıdaki uyarı var ... Buna dikkat etmekte fayda var....
Değerli Sony Dostu,
Devamlı kalite iyileştirmesi programımız çerçevesinde, bazı NW-HD3 Network WALKMAN® MP3 Player ürünlerimizde ana birim içindeki bir kablo bağlantı kopukluğu nedeniyle güç kesintisi ya da müzik çalamama gibi teknik sorunlar yaşanabileceğini fark ettik.
NW-HD3 modelinde aşağıdaki aralıklardaki seri numaralı ürünlerde bu sorun yaşanabilmektedir:
Bu sorun sadece aşağıda belirtilen seri numara aralıklarındaki ürünlerde yaşanmaktadır:
500001~521790
veya
600001~611595
NW-HD3'ün Seri Numarası birimin arkasındaki etikette bulunabilir.
http://www.sony.com.tr/view/ShowArticle.action?article=1115201441447&site=odw_tr_TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 29 Ekim 2005, 15:10:50 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: evren1
boşver ya alma boşuna. software'i felan kötü. bide müzikleri atrac 3 formatına felan çevirmende gerekebiliyor. salla.
yok oyle bi zorunluluk!!!!
özellikle nw-hd3 konusunda her duydugunuza inanmamanızı tafsiye ederim.... -
Bugün biraz bakındım ama istediğim gibi bulamadım. En ucuz yalçınlar o da nakit 450ytl, renk de sadece kırmızı. Renk çeşitleri Nt mağazasında vardı ama sanırım fiyatı yanlış basmışlar, 590 ytl yazıyordu, görevliye kontrol edip edemeyeciğini sordum ama fiyatın doğru olduğunu söyledi. Eminönü ve Kadıköy son şansım galiba -
KoySepeten 726.00 YTL dahil 726.00 YTL
Arada nasıl bu kadar fark olabiliyor inanılır gibi değil... -
www.sony.com.tr adresinden girip modeline göre satış yerlerine bakıp kendine uygun olan yerden bulabilirsin diye düşünüyorum kardeş -
ideefixe.com 430 ytl :) Havale ile -
hd-5 varmı bu memlekette ya bir cevap lütfen -
Gelmedi henüz diye biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahimay
hd-5 varmı bu memlekette ya bir cevap lütfen
-
Ben kayseride sony'nin kendi bayisinden kdv dahil 455 e aldım peşin fiyatı katalogda 480 di ama pahalı aldığımı düşünüyorum
bu arada aldığım alet siyahtı ve istediğim rengini getirebileceklerini söylediler
Gelelim şu attract3plus olayına
tamamiyle kişisel tercihe kalmış bi olay istersen mp3 olarak da dinleyebiliyosun ama bir dez avantajı var yüksek kapasiteli her mp3 playerde olduğu gibi bunda da mp3ü veya HD3ten dinleyeceğin şarkıları kendi programından yüklemen gerekiyo ve güç konusunda da ufak bi problem var, programdan mp3 yüklerken güç kaynağının kesintisiz olması gerekiyo ve bunun sonucu olarak sadece alette dinleyeceğin mp3leri yüklerken hem USB hem DC güç kaynağını takman gerekiyo bunun sebebi usb den gelen gücün değişebileceğine inanmaları bu kullanım klavuzunda ayrıca belirtiliyo
diğer dataları taşımak oldukça kolay cihazın usb kablosunu xp, 2000 veya WindowsME olan bir bilgisayara taktığınızda bilgisayar cihazı otomatik olarak tanıyo ve bilgisayarım penceresinde çıkarılabilir disk olarak görüyo
işin gerçeğini söylemek gerekirse ben bir öğrenci olarak bu aleti kendime çok görüyorum ama aldığıma kesinlikle pişman delim çünkü cidden tatmin ediyo -sesi biraz kısık o kadar-
kullanım olarak başka sorusu olan varsa yanıtlayabilirim
HERKESE SELAM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X