Şimdi Ara

Sony NW-S205F pil süresi sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony NW-S205F MP3 çaları alalı yaklaşık 2 ay oldu. İlk aldığımda tam dolana kadar şarj ettim. Fakat Mp3 çaları kullanırken şarj süresi kullanım kağıdında yazdığı gibi 17-18 saat gitmiyor. Ortalama 6-7 saat gidiyor ? Acaba aldığım ürünün Pili mi bozuk ?

• garantiye ver bence..pilde sorn olablr..
  • Cihazı iyice şarjla, tam dolduğunda çıkart tekrar şarjla ve ekolayzır vb. ses geliştirme özellikleri varsa kapat ekran parlaklığını düşür ve test et eğer kullanma kitapçığında en fazla 18 saat gidiyor diyorsa buna yakın bir süre gidecektir; ama dedğin gibi 7 saat gidiyorsa bir sorun olabilir. Mesela bende nwz-a818 var ben test ettim tüm özellikleri kapattığımda şarj 36,5 saat gitti.
  • cevaplarınız saolun .. kafama takılan başka bi nokta daha var ben cihazı teknosadan 259 YTL almıştım ama piyasada ürün 330-350 YTL civarında bulunuyo ? acaba aldığım ürün sahtemi ? bazen kafama takılıyo ?
    yinede teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesutum415429

cevaplarınız saolun .. kafama takılan başka bi nokta daha var ben cihazı teknosadan 259 YTL almıştım ama piyasada ürün 330-350 YTL civarında bulunuyo ? acaba aldığım ürün sahtemi ? bazen kafama takılıyo ?
    yinede teşekkürler..

TeknoSA'da sahte olmaz bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.