Arkadaşlar bu ürünü almaya niyetlendim ama ses kalitesi ve şiddeti ayrıca fiyat/performans ve radyo özelliği hakkında kısacası ürün hakkında bi yorum yapabilir misiniz?
sonic stage yazılımı sorun olmayacaksa ben bu ürünün yerine sana nw-e013f i tavsiye ederim.o her anlamda daha iyi bu üründen.
sonic stage ? (: cahilliğime ver de bu sonic stage nedir?
sony nin müzik yazılımı.bu yazılımı bilgisayarına yüklemeden mp3 çalarına şarkı atamazsın.şarkılarını o yazılım arayıcılığıyla mp3 çalarına atar ve dinleyebilirsin.başka türlü dinleyebilme şansın yok.şarkılarını sürükle bırak olarak atarsan dosya biçiminde kaydeder,çalmaz ama.
Hmm anladım. Yok mu başka yorum yapabilecek arkadaş?
Hala yok mu?
Sürükle - Bırak yoluyla müzik aktarımı (uygulama olmayan yazılım) müzik paylaşımını kolaylaştırır.
sony nin bu modelinde sonicstage yok alet atrac da çalmıyo zaten
sony nin baktığım başka bi ürününde 30 saat çalma diyor ama bu üründe 12 saat. fark sizce ne olabilir? yani gün geçtikce bu süre azalır mı?
Benim hiç mp3 çalarım olmadı Bu model hoşuma gitti biraz inceledim ve almayı düşünüyorum ama bu işten anlayan arkadaşlara bu ürünle ilgili birkaç sorum olacak: 1- Arkadaşlar bu sonicstage yazılımından herkes şikayetçiymiş anladığım kadarıyla zaten sony bu üründe bu yazılımdan vazgeçmiş normal sürükle bırak halk arası tabirle kopyala yapıştır sisteme geçmiş bu bir yenilik değilmi? 2. Bu atrack3 olmazsa çok şey mi kaybetmiş olur bir mp3 çalar? Normal mp3 formatı neyimize yetmiyor ki? 3. Pili zannedersem yerleşik li-ion pil bu bir dezavantajı mı yoksa avantaj mıdır? Sony öyle adi pil kullanmaz sanki daha iyi olur gibi geliyor bana, siz ne desiniz ?
quote:
Orjinalden alıntı: yakamoz40
Benim hiç mp3 çalarım olmadı Bu model hoşuma gitti biraz inceledim ve almayı düşünüyorum ama bu işten anlayan arkadaşlara bu ürünle ilgili birkaç sorum olacak: 1- Arkadaşlar bu sonicstage yazılımından herkes şikayetçiymiş anladığım kadarıyla zaten sony bu üründe bu yazılımdan vazgeçmiş normal sürükle bırak halk arası tabirle kopyala yapıştır sisteme geçmiş bu bir yenilik değilmi? 2. Bu atrack3 olmazsa çok şey mi kaybetmiş olur bir mp3 çalar? Normal mp3 formatı neyimize yetmiyor ki? 3. Pili zannedersem yerleşik li-ion pil bu bir dezavantajı mı yoksa avantaj mıdır? Sony öyle adi pil kullanmaz sanki daha iyi olur gibi geliyor bana, siz ne desiniz ?
cevaplar 1-bu özelliği sony ilk defa kullanıyo.yenilik denebilir. 2-atracın amacı ses kalitesinde kayıp olmadan parçayı daha dar bir alana sıkıştırmaktır.yani şöyle söyliyim:1gb lık bir mp3 çalar 250 şarkı alabiliyoken atrac3 formatlı sony 1gb lar 700 şarkı alabiliyo.atracın neye yaradığını anladın herhalde. 3-li-ion bir avantajdır her zaman için.ama bu modelde 12 saat gibi bir şarj ömrü var.bu değer sony nin diğer modellerine bakıldığında biraz düşündürücü.sony bu güne kadar 30 saatin altında dayanan bir mp3 çalar ender üretmiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: leylandi
quote:
Orjinalden alıntı: yakamoz40
cevaplar 1-bu özelliği sony ilk defa kullanıyo.yenilik denebilir. 2-atracın amacı ses kalitesinde kayıp olmadan parçayı daha dar bir alana sıkıştırmaktır.yani şöyle söyliyim:1gb lık bir mp3 çalar 250 şarkı alabiliyoken atrac3 formatlı sony 1gb lar 700 şarkı alabiliyo.atracın neye yaradığını anladın herhalde. 3-li-ion bir avantajdır her zaman için.ama bu modelde 12 saat gibi bir şarj ömrü var.bu değer sony nin diğer modellerine bakıldığında biraz düşündürücü.sony bu güne kadar 30 saatin altında dayanan bir mp3 çalar ender üretmiştir.
Teşekkürler açıklamaların için. Sony nin böyle bir alet üretmesinin amacı sanki daha geniş kitlelere ulaşmak için bir strateji gibi geldi. Pil ömrünün azaltılması maliyet azaltmaya yönelik olabilir. Zaten üretilen aletlerin pil ömrü 30 saat de olsa 12 saat de olsa pil konusunda sony rakipsiz. Bu bir pazarlama stratejisi büyük ihtimalle yani "özelliklerden kısılmış, daha basit, anlaşılması kolay, düz ve sade bir mp3 çalarla kaliteyi de muhafaza ederek dünya üzerindeki bütün pazarlara girebilmek" gibi birşey. Tabi bu benim düşüncem. Ayrıca sahte olayını durdurmayı da amaçlamış olabilirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme